Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
dianocica spune:
quote:
Originally posted by fatima
sper sa ploua....crapa invidia-n mine..io n-am cu cine sa
biscuiesc prin parcuri in ploiesti..
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
dandusa , teutz vazut super fete cucuiete. si la leagan, si la topogan...sunt super tari. facem un herastrau pe marti? fetele invidioasele, s o vedeti pe teutz...era slaba acum vreo 2 luni cand ne am vazut....atunci eu inca mai speram ca o iau si eu in jos...acum...nu stiu ce o iesi cand ne om intalni....
![](icon_smile_big.gif)
a deju editez ca pusei alt link.... e de la sine inteles ca nu se mai intelegea nimic :))
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
bebinuta da' pe cerceii tai nu i am vazut....ce, tu nu ai suferit?
![](icon_smile_big.gif)
![](dual.gif)
pfuuuaa, ce nerusinata ruxandra asta...auzi, intra de pe plaja...din vama..moooa, ce ma oftic...lasa ma, ca la mine in spatele blocului e bestivalul. de aia nu mi doarme copilu' de 2 nopti...
![](bang.gif)
yagmur
![](dual.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
donia azi i am dat marul de la frigider, (il bagase mama, nuj stia ca e pt d...). oricum, pana l am dat eu pe razatoare...s a incalzit, iti dai seama...(nu il mai pun la blender, iese muuult mai bine pe razatoare). i am pus si caisa dupa, la blender, dar era cantitate f mica si nu a pasat o bine...oricum, marul l a haltepit. aproape sigur pt ca era mai racoritor asa.
dia stiam ca uleiul se da pt colesterol. nici pe mine nu prea ma incanta ideea, dar o sa i dau. unt...sub nici o forma..bleah...
la geamul meu canta pink!
![](cool.gif)
revin
diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Laura13
a deju stai asa, nu te grabi, ca poate mai pe seara intra fetele noastre.
dar vroiam sa mai zic, eu i-am dat zahar, cand a inceput sa nu mai bea ceai, am incercat si varianta de ceai indulcit, nu am zis nimic atunci de frica bicelor, dar nu vreau sa o las singurica pe andreea sa ia bataie.
![](sm.gif)
![](sm.gif)
sa va fie frica de acum incolo...,na...,adevarul adevarat este ca atunci cind am citit ca i-a pus zahar in compot...,am zis ca a luat-o razna...
![](icon_smile_shock.gif)
Nu s-a inventat schema de diversificare unica ,care sa ne oblige prin lege sa o urmam...,cu consecinte grave si chiar inchisoare
![](cusca.gif)
Eu am alta parere...,dar asta nu conteaza decit pentru copilasul meu...
Cred ca deja ne stim...,care din ce categorie de mame,facem parte...,cred ca ne cunoastem destul...ca sa stim daca comentariul adus pe marginea unui subiect contrariat are efect...sau bicele in cazul de fata...,zauuu...,haideti sa fim realiste...,Dianocica de ex.,daca mi-ar spune ca ii da zahar...,nu as crede...,dar pe Adeju,o cred
![](icon_smile_big.gif)
Nu vreau sa se inteleaga din acest mesaj...,ca Laura si Adeju,sint certate...,nici pomeneala...,este pur si simplu parerea mea vis-a-vis de acest subiect...Fetelor,mii de scuze daca v-am suparat...,pe linga bice ,va trimit si un puupic
![](pupic.gif)
Mindrete de Crinuta
![](zana.gif)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
D] alessiaaici si crinuta aici sunt mooortale
...EXACT!!!Mor dupa poza asta...da' mai este una mortalaaa...,uite asta
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Mindrete de Crinuta
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
dandusa bine le mai zici cateodata. desi ustura biciul, spun in apararea mea ca am renuntat la zahar, dar numai pt ca nici asa nu bea copilul ceai. pt ca, daca ar fi baut, cred ca as fi continuat cu zahar. cat despre compot, mai intai voi incerca fara zahar, dar daca nu il va vrea........ vom vedea atunci.
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
dianocica spune:
he he...canta melodiile in ordinea din play listul meu...
alexandra jap jap. pai unii copii trec peste iesitul dintilor fara nici o durere..altii suporta f greu....da, multe am trecut peste asta. o sa treci si tu. dar nu inseamna ca la toti e la fel. eu iti pumnii, sigur mai e un pic. in ultimele zile inainte sa iasa, ultimele 2-3 e i n g r o z i t o r. uite o sa te imbarbateze
si multi pupici lui mark, ca greu tre sa i fie si lui...
bre, a dejule, bre...bre noi ne suparam tare. tu sti ca io te iubesc, da? (ca esti fata isteata ) fata, da' intr o zi te prind si te jumulesc. pai si fagaras, si scortisoara, si ZAHAR? bre, tu vrei sa scot biciu'. hai, recunoaste,, ti era dor...ia, uite aici.
pt celulita ta. si pt ca mai ca m am enervat in seara asta..."mai", da?intre noi fie vorba mai aveam un stol prin zona da' am uitat...da' si cand mi oi aduce aminte....
aloooooo, laura!!!! pai de ce n ai scos tu biciu'? nu sti ca il las mereu dupa usa, sa fie la indemana...cum e nevoie, il scoateti...nu tre sa va dau cheia. lacatu' ala e de forma...sa nu vina stelute, piersicute, sau mai stiu eu cine sa atenteze....
donia have fun !
dorsilia nu cred ca e cazul sa te simti ignorata. in acest caz anume eu una nu sunt de acord. da, o lingurita de sare la o oala de ciorba n a omorat pe nimeni, dar nici un bine nu cred c a facut. asa ca..de ce? rinichii tot sunt solicitati. iar gustul...e neschimbat la o asa cantitate. si cu zaharul la fel... am crescut un copil/2/5 asa si sunt bine nu e un argument,. contra argument la afirmatia ta e ca si puii aia de tigan care cersec desculti la coltul strazii tot oameni mari ajung. asta nu inseamna ca au avut o mama responsabila. ce ti mai fac pustii? ati trecut cu bine peste viroza nesuferita?
laura eu citesc si scrisul mic ntz ntz ntz eu stiu ca daca bea peste 1l de lapte pe zi e semn ca trebuie sa incepi diversificarea. mai mult despre asta...habar n am ...traiasca tzi
diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
dianocica pai noi avem deja 2 mese diversificate. as vrea sa o inlocuiesc si pe a treia, cu cereale, ceva, dar nu stiu exact ce.... vreau sa ajung la pediatra sa ma consult sapt asta. offfff, acu' crap eu de ciuda, inca mai ai tzi, ce bine, eu nu mai alaptez decat dim la 5, si de vreo 2 zile si atunci cu mari eforturi, ca nu mai are rabdare sa suga....pana vine lapticul i-a capsorul de vreo5-6 ori, iar se intoarce, mai incearca.... si tot asa. ferice de voi care mai alaptati inca la toate mesele de lapte!
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
dandusa spune:
quote:
dandusa bine le mai zici cateodata. desi ustura biciul, spun in apararea mea ca am renuntat la zahar, dar numai pt ca nici asa nu bea copilul ceai. pt ca, daca ar fi baut, cred ca as fi continuat cu zahar. cat despre compot, mai intai voi incerca fara zahar, dar daca nu il va vrea........ vom vedea atunci.
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Crinutei,i-am facut compot de mere cu piersica...si l-a baut de n-a avut treaba...,fara zahar
![](icon_smile_big.gif)
Mindrete de Crinuta
![](zana.gif)
dianocica spune:
m a lovit acum, desire unde esti? tot toropita de caldura? hai ca s a racorit...
quote:exact
Originally posted by dandusa
..Tu vii si-mi spui ca-i dai X lucru sa manince si eu stiind ca nu-i bine vin si te intreb "de ce?,ca uite asa si pe dincolo..."...apoi mai sare una pe tine...si uite asa te simti inghesuita si data viitoare nici ca-ti mai vine sa zici ...,pai cam asa este...,dar gindeste-te ca in fond,de aceea ne-am si adunat aici...,sa vorbim...,daca voi doriti sa dati zahar copilului vostru...,in ciuda a tot ce s-a discutat pe forum...si in ciuda a tot ce spun pediatrii si cartile...(in general)...,atunci,faceti cum doriti voi...
Nu s-a inventat schema de diversificare unica ,care sa ne oblige prin lege sa o urmam...,cu consecinte grave si chiar inchisoare,in cazul nerespectarii ei...,asa ca... verde la orice credeti voi ca face bine copilasului vostru...
![](cool.gif)
problema cea mare mi se pare ca apare atunci cand eu, X, vreau sa fac 7 dintr o lovitura. sa cresc copilu' ca la carte da' si cum zice mama, ca uite ce mare am crescut eu. vreau lauri pe forum, ca uite ce mama eroina sunt, da' sa fie si cat mai simplu cu putinta. pt mine, evident...
era o vorba care zice cum ca 'cu fundu'n doua luntrii nu se poate'...MA ENERVEAZA OAMENII FALSI. eu una, ii las' lu' madam a deju un singur bici pe spinare, ca n a incercat niciodata sa para altfel decat e. da, ma asteptam sa i dea zahar, dar sa o si recunoasca raspicat. fara sa faca scandal ca se ia lumea de ea. in capul meu asta ii da dreptul la multe...si pt asta are
![](japonez.gif)
![](icon_smile_big.gif)
laura imi pare rau ca s a dus de tot lapticul...lasa, inseamna ca el e pregatit pe asta. si ca asa e mai bine. si noi avem probleme cu nervii ca nu ne putem ridica bine. adica se ridica da' nu mai stie ce sa faca. a incercat un fel de saritura de broasca, da' mai lucreaza la ea..
![](icon_smile_big.gif)
gata, va pup, ma duc la sexos
![](inlove.gif)
diana si david 03.12.06
dandusa spune:
quote:
ferice de voi care mai alaptati inca la toate mesele de lapte!
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](bang.gif)
Mindrete de Crinuta
![](zana.gif)
dandusa spune:
...bat cu pumnu'-n masa....,bum,bum...Adeju,treci la judecata...,pai ce se intimpla domnule?...
Mindrete de Crinuta