Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
chinico spune:
telegrafic ca sunt pe fuga.
am fost amantrei mucosi, am tusit din rasputeri insa singura...
maine vine mama, asa ca probabil vreo trei, patru zile nu vad netul, din motive de stat bot in bot.
va salut cu drag.
Beatrice (13.12.2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
mai danduso nici cum nu e bine, nici ca mine, nici ca tine. sa stii ca si dani avea o perioada din asta, dar daca il tineam langa mine lipit si ii dadeam suza nu se prindea de faza. cum mai rezisti? ca banuiesc ca dormi noaptea mai mult de o gramada.
da' lasa, nu fii suparata, crinutei i se trage din faptul ca o iubeste atat de mult pe mami ei ca nu vrea sa se desparta de ea nici o clipa. dani deja nu mai sta la imbratisat, pupat si cand ma gandesc ca f curand nici nu o sa il mai alaptez
dianocica ma gandesc la premergator pt ca nu am nici un fel de praguri in casa si oricum il voi lasa numai at cand voi fi cu ochii pe el, nici vorba sa il las singurel. dar cred ca o voi incerca si pe asta. oricum, mai e mult pana atunci, mai am timp sa ma razgandesc.
cat despre sarit..... dani se ridica in maini si pe varful picioarelor, dupa care top cu picioarele si aterizeaza direct pe burta, eventual cu nasl in covor, are apoi o fata atat de nedumerita..... dar baiat mare.... NU PLANGE!
cred ca fug si eu la nani, o noapte usoara va doresc! pupici multi multi!
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
dianocica spune:
quote:he he...cred ca a deju a (re)descoperit ceva mai bun decat judecata noastra
Originally posted by dandusa
...bat cu pumnu'-n masa....,bum,bum...Adeju,treci la judecata...,pai ce se intimpla domnule?...
![](icon_smile_big.gif)
diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
Dia1609 spune:
adejule, bre, zahar?? pe langa unt si iaurt si branza din lapte de vaca? care belesc rinichii copilului? si lasa babydrinkul si sucurile, ca nu e musai sa-i dai... eu am vazut sucuri la borcan de la hipp fara zahar... dar zahar chiar ca nuuu ... baga tu compotu ala si da-i altceva la copil
hai sa fie clar, io zic raspicat nu pana la minim 1 an la urmatoarele: zahar, sare, lapte de vaca/capra/oaie si alta cornuta in orice forma (iaurt, unt, inclusiv renumita brnza calcica) - si daca vreti mai postez inca o data raul pe care-l face asupra rinichilor si ficatului bebelusilor laptele de vaca- paine (si cand o sa-i dau paine o sa-i dau paine facuta in casa, fara amelioratori, e-uri si muuulte alte tampenii pe care le contine painea din comert), biscuiti petit beurre ( renumiti de altfel ), capsuni, fructe de padure, kiwi, citrice de orice fel, zeama de carne ( asta nu numai pana la 1 an, ci pana o merge la scoala
), si nu mai stiu, dar parca era mai lunga lista
... revin daca mai imi aduc aminte... si pe fiecare din chestiile astea le pot argumenta de ce nu o sa i le dau... voi puteti sa le argumentati de ce le dati copilului? ca in mod clar nu din nestiinta
aaaa... si sa nu uit de premergator... un NU raspicat, desi mi-ar ajuta viata fff mult in momentele astea... dar prefer sa ma chinui cumplit eu 2 luni decat sa-mi nenorocesc copilul!
in rest, de acord cu dianocica si cu dandusa, nu mai detaliez
Dia de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
dianocica spune:
quote:nu intelegeam...ca n ai praguri adica nu exista pericole...a, pai nu asta i baiul cel mai are...problema e ca nu isi dezvolta mersul corect,, se invata sa se impinga doar cu varfurile, nu sa calce cu toata talpa, sa distribuie greutatea de pe un picior pe altul...practic nu invata nimic 'pt mers'. ci doar sa si faca vant
Originally posted by Laura13
dianocica ma gandesc la premergator pt ca nu am nici un fel de praguri in casa si oricum il voi lasa numai at cand voi fi cu ochii pe el, nici vorba sa il las singurel. dar cred ca o voi incerca si pe asta. oricum, mai e mult pana atunci, mai am timp sa ma razgandesc.
![](surf.gif)
editez ca bagasem o litera in plus si nu se mai intelegea nimic
![](radtare.gif)
diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
editez ca bagasem o litera in plus si nu se mai intelegea nimic
eu te-am vazuttttt...
![](marinar.gif)
"la vita e bella"...ita' la ea...,de cind?...,de curind?...
![](inlove.gif)
si ziceai ca fugi linga sexosu'...,hai du-te odata...,ca te-o astepta si el saracu'...,ca de nu..., acu' apare Roxanica...si ti-l fura...
Mindrete de Crinuta
![](zana.gif)
Teutz spune:
Yagmur, multumim! Va asteptam cu drag la Bucuresti sa ne intalnim toata gasca in Herastrau! Luchita cel scump si pe mami muncitoare!
Danutz, imi pare rau ca au iesit proaste analizele! Fii optimista totusi! Eu iti tin pumnii, ca sa nu fie nevoie de operatie!
Dianocica, multumim, multumim! Stii ca Dandusa are un talent fantastic la pozat si avem o multime de fotografii bune de facut poster! Venim marti in Herastrau! De-abia astept sa-l revad pe d mic cel voinic!
Ma duc si eu la culcare, ca tot casc de-mi trosnesc falcile! Noapte buna mamici si bebici!
Teutz de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
Dia1609 spune:
hai sa va mai zic una: Oana nu mai stie/ nu mai vrea sa adoarma... am citit ce zicea mai devreme ktrinel, idem si aici... atat doar ca nu mai pot s-o pun in pat sa se culce, ca in 2 secunde e in picioare .. si azi am incercat faza de 21 de ori... ea se ridica, io o puneam jos, o pupam pe frunte si ii ziceam somn usor... si iar se ridica, io iar o puneam jos si o pupam si ii ziceam somn usor... pana, recunosc, am cedat eu. o data ca eram singura acasa si am ajuns la capatul puterilor dupa o saptamana in care Oana si-a facut fiecare somn numai dupa tipete/urlete de 1 ora sau 2 ore si in al doilea rand ca era deja atat de obosita ca se izbea si se lovea de numa' in ridicare, ca efectiv nu se mai putea tine pe picioare
si am luat-o in brate, unde, dupa lupte corp la corp de jumate de ora a adormit...+
da, ca asta-i alta buba - nu mai vrea in brate deloc... cand o iau in brate incepe sa se zbata sa o las pe jos sa umble in 4 labe sau sa se ridice in picioare, deci nu o mai pot adormi in brate deloc ca se zvarcoleste
so, io cum sa fac? cum sa mai culc copilul? daca in brate nu vrea, se zbate si cate 2 ore in urlete si tipete, in pat nu o pot pune ca nu sta si se ridica instant in picioare, nu ne putem linisti inainte de culcare, ca se ridica si incearca sa umble pana in ultima secunda
... pur si simplu nu stiu cum sa mai fac... sunt epuizata dupa o saptamana din asta, si nu se intrevede speranta la capatul tunelului... si toate astea ni se trag de la euforia ridicatului in picioare si a inceputului de mers
... si tocmai cand a avut o perioada cand adormea asa frumos singurica la ea in patut, dupa ce o mangaiam pe spate si-i sopteam povestioare la ureche, mai mare dragul
... asa mi-e de ciuda ca nu va pot spune... pe mine, ca nu stiu cum sa rezov situatia, nu pe ea, saracutza, care e atat de incantata de noile descoperiri
editez ca am mancat o litera si ca sa mai spun ca asta se intampla numai in timpul zilei... seara de regula adoarme rapusa dupa baie si dupa biberonul de seara, fara circoteca, la ea in patut... numai ieri nu a fact asa si a trebuit sa o adorma sotzul in picioare ... da, lipita de pieptul lui, dar in picioare si balanganita ... io sincer nu pot face asta de 3 ori pe zi ca-mi rupe mainile spate, si nu o pot tine asa mai mult de 3 minute
Dia de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
dandusa spune:
de curind am experimentat si papica in parc...,luam fructele,razatoarea,castronelul,lingurita,cereale...,furculita...,servetele si restul...,ca umplem cosul de de toate...si pregatim in parc...,dar stiti cit este de gustoasa?...
daaaa ,deci papa fata mea...,de n-are treaba...,am mai corupt-o si pe Alexia...,parca se iau la intrecere fetel noastre...,care papa mai mult...,daaa
domne' ,la iarba verde si cu copii in jur ,este mult mai gustos...,dar nu-i problema...,o sa ia mama in fiecare zi,acelasi bagajel si mergem sa papam in parc...
va las si eu...,ma duc ca ma astepta sexoasa'...
Mindrete de Crinuta
Teutz spune:
Dianocica
Dia, nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar cand ma gandesc ca asta ne asteapta si pe noi... imi vine sa ma iau de pe acum cu mainile de cap! Sper sa treaca repede perioada asta si Oana sa doarma din nou bine!
Alexandra, off, dintisorii astia! Mark si mamicuta!
Acum chiar am plecat la culcare! Somn usor si vise placute tuturor!
Teutz de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia