Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 9

dandusa spune:
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
... sunt epuizata dupa o saptamana din asta, si nu se intrevede speranta la capatul tunelului...
Ba daaaa!!!,ii ies dintii...,exact la fel facea si Crinuta...si inca mai face
 ,bine nu asa tare...,dar cred ca ii mai ies si altii,la cit de miriita este...
,bine nu asa tare...,dar cred ca ii mai ies si altii,la cit de miriita este...Da ,cu somnul,la fel facea...,ma luptam cu ea sa adoarma ,oricum...,numai sa adoarma...si degeaba...,in final cadea rapusa...si vorba ta...,parca si atunci ,nu ar fi adormit...,iti dai seama ce dureri au?...,doamne ,cind ma gindesc...,offf...,este greu,dar ce sa facem...,trec toate...,doar tu ziceai acum doua zile...,mai stii?

Crinta se linistea foarte mult la tz...,si mai si atipea...
Acum o iau cu mine in pat de cind se trezeste,prima data pe noapte si pina dimineata...,in felul asta ne odihnim si noi cumva...,ca se trezeste plinge,ii bag tz si adorme ...si tot asa...
Oana ia suzeta?...dar noaptea cum doarme acum?
acum chiar ca fug...,s-o pune sexoasa' sa se trezeasca intr-o ora...
Mindrete de Crinuta

Donia spune:
Donia spune:
 Am citit de batai si incitari la batai, vad ca ati petrecut o sambata foarte pasionala  .
.
Insa, drept sa spun, n-a mai iesit scandalul de alta data, nu mai puteti nici voi ca in tinerete, se vede ca ne obosesc copiii asta...! Discutiile de azi au fost doar o dulce amintire a ceea ce ar fi putut sa fie. Mai lipsea o visinata si va gaseam cantand pe aici... a se citi lalaind...
Dar eu vin cu alta treaba, de ce le dati voi compot copiilor? Mie compotul mi se pare o forma de a pastra fructele peste iarna, in cazul in care n-ai fructe crude la indemana. Altfel... nu sunt mai bune fructele crude? Si sucul de fructe proaspat? Ca prin fierbere se distrug vitaminele in mare parte, nu?
Si m-ati innebunit cu baby drinkul ala, ce e dom'le atat de magic in bautura asta? De fap ce e baby drink? De ce nu le dati copiilor apa?
Buuun, pe asta am rezolvat-o.
Intrebam ieri de fructe amestecate, eu ma gandesc sa i le dau separat, maru' mar, persica persica, etc. Iar daca nu ii place vreun fruct incercam din nou peste ceva timp, am vazut ca Roxanei i se schimba gusturile periodic. 
Poate o sa-i dau ceva fructe amestecate din borcanel, dar ca regula voi incerca sa i le dau separat.
In alta ordine de idei, azi am incercat si noi o plaja si chiar am gasit una faina la unul din Marile Lacuri, dar batea un vant...!!! Mama, ce m-am enervat, dupa ce am facut bagaje timp de vreo 2 ore, am stat la plaja mai putin de o ora si am ajuns acasa plina de nervi, ingalata de crema de plaja, cu parul valvoi... doar nisip in chiloti imi mai lipsea!
Iar maine m-am hotarat sa stam acasa si sa facem ordine si curatenie. Gata distractia! Ca in fiecare week-end tot fugim de acasa si toate sunt de-a valma prin casa, suntem coplesiti. Cred ca numai camera Roxanei imi va lua o jumatate de zi. 
A, Dia, ziceai ca poti sa argumentezi, te rog, fa-o pentru mine. Ce e rau cu zeama de carne? Pro, eu vin cu argumentul stiintific ca e gustoasa  , tu ce stii contra? Ca am intrebat-o si pe dianocica o data si m-a ignorat
, tu ce stii contra? Ca am intrebat-o si pe dianocica o data si m-a ignorat 
Hai ca ma duc sa mai citesc si ma intorc sa mai carcotesc una, alta.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Donia spune:
Donia spune:
 Tot pentru Dia. Uneori cand Cristi e prea agitat si nu adoarme, ma pun in pat cu el sub o aripa si il tin strans. Se mai agita cateva minute si apoi adoarme.
Cine intreba de biscuiti spunand ca i-ar da biscu in loc de cereale ca sa nu ingrase copilul? pai biscuitii nu sunt facuti tot din cereale? plus alte minuni? Asa ca zic eu ca as alege tot cerealele dintre cele doua.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Donia spune:
Donia spune:
quote:
Originally posted by Laura13
a deju hai ca nu vreau sa te supar azi, chiar nu vreau, dar.......... mama.... ce mai seama motanul cu tati!!!!!!! sunt leiti!!
a_deju, nici eu nu vreau sa te supar, nici azi, nici ieri, nici niciodata, dar..... iti seamana motanul.... ceva de groaza!
Bine ca am zis-o si pe asta, ca de mult imi statea pe limba.
Ei, cine nu te-a suparat mai tare?

Si tot din de-ale diversificarii... cine curata domnule ciresele de pielita???
 S-o facem mama eroina... cata rabdare, cata migala... cat sado-maso
 S-o facem mama eroina... cata rabdare, cata migala... cat sado-maso 

Ktrinel spune:
Ktrinel spune:
 Donia,e ora canadiencelor...apropo, e ziua Canadei maine,  ...hai noroc
...hai noroc  si la mai mare!si vezi Donia, ca nu m-ai felicitat de ziua Quebecului pe 24 iunie
si la mai mare!si vezi Donia, ca nu m-ai felicitat de ziua Quebecului pe 24 iunie ....si acu ma sburlesc ca un nationalist quebecos "de souche"...de fapt nu stiu de ce e ziua Quebecului, ca de fapt e St Jean Baptiste zis si JeanBatista...in fine, o fi fost vreun descalecator pe aici candva...
....si acu ma sburlesc ca un nationalist quebecos "de souche"...de fapt nu stiu de ce e ziua Quebecului, ca de fapt e St Jean Baptiste zis si JeanBatista...in fine, o fi fost vreun descalecator pe aici candva...
dada, discutii si iar discutii...pai voi acum v-ati dat seama ca fiecare face ce vrea?? si ca unii e mai egali ca altii?? si e normal sa fie asa, oameni suntem , copii am facut  (cum era vorba), doar nu ne-om fi si calugarit !
 (cum era vorba), doar nu ne-om fi si calugarit !
mie una nu mi se par iesite din peisajul forumistic iubirile sau antipatiile virtuale ...fac parte din ingrediente ...asta e ne place, nu ne place...unii stau ascunsi si spun ce stiu ca place publicului, altii o spun pe sleau...ca asa sunt si in viata de toate zilele...si basta.
in sfarsit ne maturizam si realizam niste chestii... voi chiar credeati ca lumea e asa de sincera si dezinteresata ??nooooo... io cand am spus (de muuuuuult) s-o lasam in pace pe porumbita ,de ex, sa ii dea ce vrea...asta ca sa imi amintesc o discutie la care am participat si luat rosii in freza....ati zis (care ati zis...)ca vai, noi aici trebuie sa educam , sa sarim in ajutorul mamicilor dezorientate si chinuite de Capraru & comp., sa deschidem ochii ce adorm citind Sanda Marin la cap retete pt bebei, etc ...e te flori ...cum ar zice un clasic in viata ...
...
acuma , daca nu ne intereseaza ce si de ce ii da cutare copilului de mancare, daca nu mai punem intrebari existentiale, daca nu ne batem in jucarii si poze, neaparat comentate si pupicii aferenti, daca vrem sfarturi dar fara comentarii care sa ne atinga...
ce mai ramane de facut pe aici??? 
mhhh??....eu stiu si subscriu : visinata, biscuitele, picamerul, instalatorul, togolezo-rusul, frau vietnameza, concertul de la romexpo ..(apropo, dianocico, neuronul meu nu isi aminteste ce bloc e langa romexpo...sau stai la Sofitel  ?)
?)
bun, deci ramanem la faza asta, ...ne machim si refulam in tastatura?? or what?? 
crede si nu cerceta... sau.... nu crede si asuma-ti ...cam asa ma ghidez eu in d-ale diversificarii.
bine macar ca in ale siestei , fulguletzii s-au inteles toti ..si cu ocazia asta va multumesc de raspunsuri.
..si cu ocazia asta va multumesc de raspunsuri.  razboinicele mele (donia, dianocica si gasca care ati demolat articolele despre diversificare)....ati luat legatura cu individa respectiva? in ce stadiu va aflati? o sa avem si ecouri oficiale...sau retete noi
razboinicele mele (donia, dianocica si gasca care ati demolat articolele despre diversificare)....ati luat legatura cu individa respectiva? in ce stadiu va aflati? o sa avem si ecouri oficiale...sau retete noi  ?
?

Ktrinel spune:
Ktrinel spune:
 dandusa, pe bune ,te-ai dus cu razatoarea in parc ?

alexandra , sa tragi o invartita si pt mine la nunta! am fost odata la o nunta la Tg Lapus  (cu un gagiu bine  ...mare dansator), bai si nu am vrut sa dansez nici moarta....da' ce regret acu'
...mare dansator), bai si nu am vrut sa dansez nici moarta....da' ce regret acu'  ...of Doamne, da-mi mintea cea de pe urma..sau ia-mi-o si pe asta de-a mai ramas ...asa as juca acum...si nu am cu cine...dar am uitat sa -l intreb pe togolez...te pomenesti ca se pricepe si la asta..
...of Doamne, da-mi mintea cea de pe urma..sau ia-mi-o si pe asta de-a mai ramas ...asa as juca acum...si nu am cu cine...dar am uitat sa -l intreb pe togolez...te pomenesti ca se pricepe si la asta..

Ktrinel spune:
Ktrinel spune:
 Dia, woww...prin ce treceti si voi...e greu, frustrant...dar s-or termina problemele...vezi partea frumoasa...probabil ca fetele noastre vor merge repede si gata cu taratul, adormitul, ridicatul...vor castiga multa independenta....si ...si....vor face alte traznai 
 ..nuu???
..nuu???

Donia spune:
Donia spune:
quote:
Originally posted by Laura13
dani deja nu mai sta la imbratisat, pupat si cand ma gandesc ca f curand nici nu o sa il mai alaptez
Sezi ghinisor, nu-ti smulge parul din cap, ca o sa vina vremea aia minunata cand o sa alerge razand, cu ochisorii veseli si bratele deschise, catre tine, sau cand o sa te imbratiseze si o sa simti doua brate subtirele in jurul gatului... Se termina o etapa, dar alta si mai minunata urmeaza. Pana acum a stat la imbratisari, ti-a primit saruturile, dar mai tarziu o sa ti le inapoieze si atunci o sa te simti cel mai maret si special si norocos om de pe pamant!
Ooooooh

Si sa nu mai spun, ca pana acum l-ai alaptat si il hranesti in continuare, dar sa vezi emotii si smiorcaieli cand, de ziua mamei, o sa vina la patul tau cu tava pe care ti-a pregatit micul dejun.
Mai vrei?
Si acum hai sa va iau gandurile de la batai si diversificari cu o poveste de facut pielea gainii de cu dimineata...
Am pus-o pe Roxana la culcare si... mai stiti povestea cu ingerasii?
Zice: "Mama, cand o sa muriti tu si cu tata si o sa va faceti ingerasi, o sa veniti sa ma vizitati, da?"
"Sigur, mami"
"Si imediat dupa ce te faci ingeras sa vii la mine in prima duminica la ora 8 dimineata, da?"
"Da, mama, sigur"
"Si sa te inghesui in pat... o sa poti sa te inghesui cu aripile?"
"Sigur, mama"
"... ca sa incapi intre mine si Donovan... sau Steven... sau Ethan..."
(astia trei sunt primii pe lista posibililor soti - as spune ca Donovan conduce detasat, e prima ei iubire)
Acum mai am o grija, sa nu uit de intalnire, prima duminica la ora 8, prima duminica la ora 8, prima duminica la ora 8, prima duminica la ora 8... plus ca o sa ma tot framant daca se cade sa ma bag intre ea si barbatu-su' sau sa-i fac direct vant lui ala din pat...

Donia spune:
Donia spune:
 La multi ani de ziua Canadei  , Ktrinel, nici nu banuiam ca ai iesit si tu la joaca. Hai sa bem si sa lasam si la fete, care cu paharul, care cu galeata, care cu butoiul...
, Ktrinel, nici nu banuiam ca ai iesit si tu la joaca. Hai sa bem si sa lasam si la fete, care cu paharul, care cu galeata, care cu butoiul... 
Oare are si Ontario vreo zi speciala? Nu cred, probabil as fi auzit. Las' sa se distreze numai quebecosii... 

La chestia cu articolele e de munca, dar se va schimba ceva, desi nu peste noapte, ca nu e usor.
Hai ca ma duc si eu, ca ma striga pe trei voci deodata. 

danutz spune:
danutz spune:
 Neatza,
Sa inteleg ca am prins scutecul...mirositor rau!!!
Haideti la cafea cu mine!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares