Un gand frumos pentru soti intelegatori
Raspunsuri - Pagina 8
flaviutza spune:
Eu din mesajul tau initial am inteles cam asta: o problema. care e destul de evidenta. te gandesti la copilul tau,care e departe de tine.
Eu as incerca sa ma gandesc ca ce naiba...dureaza cateva luni,poate un an...o perioada determinata. nu e nici o filosofie. probabil asta te framanta. de fapt,ai si mentionat asta...numai ca e ascuns in text,evident e doar titlul.asa e la inceput :)
Deci m-as gandi in primul rand daca eu chiar vreau diploma aia.si cat de importanta e pentru mine.si daca pt tine e importanta,atunci gandeste-te ca a ta familie te vrea FERICITA.
Iar o mami fericita care a lipsit un an de langa copil, e mult mai buna pt el decat o mama prezenta 24 din 24 dar nefericita.
orice fericire necesita (mici) sacrificii.
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
Victoria_mami spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by Desiree2002
[br]Un sot ar trebui sa-si sustina sotia si cand e jos, nu numai cand e in urcare, sau e deja sus!
Al meu m-a sprijinit si cand am lucrat ca si chelnarita in bar, si acum, cand sunt la scoala! Nu asa e normal, oare???
_
Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!
si care e ideea mesajului tau? sa se duca si Cristina nitel chelnerita in bar? e sus si o sustine barbatul, chiar nu pricep ce vrei sa spui cu propozitia asta. ca al tau e mai breaz ca al ei? vezi ca o superi pe Blue Eyes daca te mai lauzi mult.
Elise, parca si-al tau sta acasa cu copchilu si tu te duci sa faci cariera. pardon, bani. asa zice la blogu tau.
Aia era ideea, de-aia am si scris-o la inceput!
_
Victoria_mami spune:
quote:
Originally posted by conchita
ce v-am zis eu? blue eyes si Desiree deja asuda de placere numai la gandul ca Cristina s-ar putea, de fapt, sa aiba probleme! si daca nu are, i le inventeaza ele mintenas!
Conchita, eu nu i-am inventat deloc probleme; am intrebat-o doar ce vrea EA! Ca pana acum am aflat ce vrea sotul, ce vrea bunica si ce vrea Florin de pe DC...
_
wonderful spune:
Dragelor, suntem un grup de femei istete sau de ia o pauzari frustrate, gata sa sara in gatul primeia care are 'tupeul' sa fie multumita de ea si de viata ei?Cum se caina una,navalim cu sfaturile.Hai sa fim solidare si nu numai...
tuinea spune:
Nu va certati intre voi!
Ma simteam mai bine cand luam eu bolovanii!
De stiut stiu ca vor sa ma ajute toti si ca vor sa ma vada si fercita in acelasi timp. Fericirea mea sunt ei dar pacostea asta de doctorat TREBUIE facut ca altfel ies la pensie asistent. Alta problema este ca la noi in oras fara PCR-ul amintit nu razbati si sincer va spun ca nu am avut asa ceva> Ceea ce am obtinut a fost prin multa, multa munca si sacrificiu. Acum cred ca este cel mai mare! Am intors amandoi problema si pe o parte, si pe alta si nu am gasit alta solutie> La inceput noi am zis ca un loc, ce sanse sa ai cand aplica din toata lumea pentru el si am zis sa incer cu interviul si cand peste o saptamana m-au sunat nu am putut sa cred!Apoi au venit altele si credeam ca nu mai plec: permis de murca,permis pt. carte de munca (ca sunt angajat si ca cercetator). Au aparut in ultimul moment! Si a venit si ziua plecarii si uite ca din februarie si pana acum e ceva timp dar acum am 3 luni de cand nu am fost acasa si chiar imi este dor. Dar saptaman viitoare plec asa ca nu mai aveti cu cine sa va certati pentru ca nu vreau sa vad o luna computer in fata ochilor!
Deci, pana la sfarsitul saptamanii sunt pe faza apoi am vacanta!
Si stiti cum sunt: NEBUNA DE FERICIRE!!!!!!!!!!!!!
Pupici fetelor si multumesc celor care m-au sustinut si celor care m-au atacat. Cei din urma m-au facut sa-mi aduc aminte de acasa, de discutiile din Ro cand am fost angajata si cineva m-a intrebat eu amanta cui sunt si eu am spus ca a barbatului meu.
Spor la treaba fetelor! Eu nu prea am dar de saptamana viitoare intru in probele de mamica!
sofia_misicu spune:
Dupa cum v-a comunicat colega conchita, ati fost puse cu toatele la reclamatii. Va rog frumos sa nu va mai legati de gramatica. Este sub centura si realmente nerelevant.
Nuka si Mama la Nuka
ruxij spune:
quote:
Originally posted by Desiree2002
Un sot ar trebui sa-si sustina sotia si cand e jos, nu numai cand e in urcare, sau e deja sus!
Al meu m-a sprijinit si cand am lucrat ca si chelnarita in bar, si acum, cand sunt la scoala! Nu asa e normal, oare???
_
Oricine te poate sustine cand esti jos si zice "vai saraca". Un lucru deosibit din partea unui sotz e sa treaca peste egoism si orgoliu masculin si sa te sustina cand esti sus. Si dincolo de relatia dintre soti, un prieten adevarat e cel care e alaturi de tine si se bucura sincer si fara invidie atunci cand esti sus, nu doar cand esti jos si se poate el simti superior.
Pe voi v-a deranjat ca a spus ca e desteapta. Aveti un complex. Oricum expresia "sotul ma vrea desteapta" era la figurat. Deh, probabil e nevoie de trei doctorate ca se te prinzi.
Danelutza spune:
Tuinea vacanta placuta alaturi de familia ta si felicitari ca ai un sot intelegator, care te ajuta foarte mult in cresterea puiutului vostru.