Un gand frumos pentru soti intelegatori

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by Rosey

Sa inteleg ca cele care au numa' 1-2 doctorate is mai proaste decat alea cu 3 doctorate?!

Ca sa fii destept trebe sa ai trei, nu numai doo.
Ce-i asha de neclar?

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

quote:
Initial creeata de tuinea

De ce ma vrea sotul desteapta ?
De multe ori, in ultimile sase luni, mi-am pus intrebarea asta : oare de ce ma vrea sotul meu asa de desteapta ?
De multe ori am gasit cate un raspuns dar de cele mai multe ori nu ! Pentru mine una situatia de femeie de cariera era suficienta iar cand am avut si copilul m-am simtit implinita cu totul. Am crezut in acel moment ca am totul dar omul este facut sa aspire si de cele mai multe ori aspiratiile catre mai sus aduc cu ele incrancenare sufleteasca, suferinta, dor …
Eu le-am trecut pe toate in aceste sase luni dar de fiecare data ma gandesc cat de mandra va fi fetita mea cand va avea o mamica doctor de trei ori ! Asta mi-o spun doar asa in gluma pentru ca stiu ca al meu copil in loc de x doctorate m-ar vrea acolo, langa ea, sa ne jucam in nisip amandoua asa cum o faceam mai acum un an, sa ne plimbam la nesfarsit sau nu stiu ce boroboate sa mai facem amandoua.

Eu cred ca trebuia sa intitulezi topicul "oaresice remuscari ca am plecat de langa copil". probabil vrei putintel confirmarea ca ai facut bine ca ai plecat.

Eu ti-o dau.Daca asta ti-ai dorit si nu suferi nu stiu cat e ok. mai ales ca dureaza cateva luni, nu o vesnicie. copilul sta bine mersi cu tati lui.

Referitor la intrebare,cred ca oricine isi doreste un partener inteligent,realizat profesional,cu oarece diplome la activ,cat sa sporeasca sansele unui job bine platit,etc.

Si eu termin acum o faculta,mai am una pe rol, intentionez un master si poate si un doctorat. mi se pare normal. si mi se pare normal sa fiu sprijinita de sot.si sunt. la randul meu il sprijin cat pot(deja e in plina ascensiune carieristica).mai exact o sa ma duc la un serviciu usor, nu gen cariera, cel putin in urmatorii ani, pana creste copilul...pentru ca al meu sot sa poata sa lucreze zi lumina ,sa-si construiasca o cariera (care cariera sa-i aduca bani sa-mi plateasca mie masteratele,taxele si doctoratele )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Dragele mele,
Daca va faceati probleme in legatura cu sotul meu el este la fel ca si mine. Cu o situatie profesionala foarte buna chiar stralucita si este si foarte destept. Deci nici o treaba ca ar vrea sa se implineasca prin intermediul meu sau sa prosperam intr-un fel din asta. El chiar ma sprijinit! Si este de un real folos in viata mea ca poate nu as fi avut puterea si curajul poate sa aspir la ceea ce sunt acum. Multumita lui am putut mai mult, am vrut mai mult si am realizat mai mult!
Legat de fetota mea nici nu va imaginati cata intelepciune poate incapea intr-o inima de copil. Este atat de constienta de ceea ce se intampla cu ea, avem sesiunea de pupat pe net si de impartit chestiuni dragute. Nici eu nu ma asteptam si chiar nu mi-am imaginat ca pot sa fie atat de destepti cei mici. Ea este chiar mai stapana pe situatie ca mine uneori si acum ne vom bucura de o mare luna impreuna de vacanta> Deci vedeti partea frumoasa ca de mama denaturata am mai auzit!
Decin nu ca ma vrea desteapta ma sprijina ambii amandoi sa devin acum nu stiu si daca reusesc!
Sper, imi dau silinta!
Merci de comentarii!

Mergi la inceput

Am uiata sa zic ceva, ca se mai intampla si la case mai mari.
Nu am trei doctorate, le voi avea daca nu voi deceda ca asa este stupidul proiect european in care lucrez. O parte se desfasoara in Irlanda si una in Franta si trebuie sustinut in ambele parti si cum nu s-au inteles turcii cu tatarii sa dea o diploma una si buna dau doua! Iar a treia este cea de Romania pe care fie ca sustii fie ce nu tot o primesti daca te duci cu diplomele astea!
Nu era nici o treaba de lauda!
Aici nu ne intalnim sa ne laudam, poate doar sa ne spunem oful! Eu am trei luni de cand sunt plecata acum de acasa si de cand am vazut pe cei dragi mie si de asta am indraznit si poate sa mai descretesc si un pic fruntile oamenilor cu probleme> Trebuie sa mai fim si unii acre sa spunem ca se poate si altfel.
Cat despre job, am deja unul si mi-l conserva pentru cei trei ani dre bursa, si inca foarte bun dar este intr-o universitate si am nevoie sa avansez de chestia asta asa ca nu m-a trimis saracul sa scape de mine sau ca nu ma suporta asa proasta ci pentru a fi independenta, sa am viata mea profesi9onala. Doi ani am stat acasa si am intrerupt totul pentru bebe, am fost foarte fericita, eu cam stiam ce am de facut dar de multe ori nici nu ai curaji sa gandesti la asa ceva si este ca un al saselea simt in casnicie: ghicesti ori nu ce vrea celalalt! El a ghicit si ma sprijinit si de asta trebuie sa-i multumesc!
Deci nu este treaba de prosti sau destepti, de urati sau drumosi, de interese si alte treburi este un mod de a arata ca Romania de azi are o ascensiune din punct de vedere al mariajelor, a intelegerii din cuplu!
Succes la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by tuinea
...

Daca va faceati probleme in legatura cu sotul meu el este la fel ca si mine. Cu o situatie profesionala foarte buna chiar stralucita si este si foarte destept. Deci nici o treaba ca ar vrea sa se implineasca prin intermediul meu sau sa prosperam intr-un fel din asta. El chiar ma sprijinit!

Decin nu ca ma vrea desteapta ma sprijina ambii amandoi sa devin acum nu stiu si daca reusesc!
Sper, imi dau silinta!
Merci de comentarii!

Mda... trei diplome, doctorate si altele si tot nu au reusit sa puna bazele gramaticii limbii Romane... Pacat de-atatia bani!

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

sunt convinsa ca fost doar o scapare...s-a grabit pur si simplu sa tasteze...nu vi se intimpla niciodata ?

pardon, intampla...asa e corect, nu?

astea sunt amanunte, daca vrem sa fim rautacioase nu ne trebuie mult, oricum toata lumea a inteles ce a citit.

numai bine

"The most beautiful thing in life is LIFE itself !" http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Cristina, felicitari pentru o asa familie unita si minunata, ma bucur pentru tine ca ai un sot care te sprijina si te incurajeaza neconditionat, plus ca, din ce spui, e un super tati pentru fetita voastra. eu ma bucur enorm cand vad familii asa frumoase, e o dovada ca se poate si un stimulent pentru femeile care cred ca nu merita nimic mai bun si de aceea nici nu cauta ceva mai bun in viata (vezi subiectele de la In 1 sau in 2, majoritatea).

iti doresc succes maxim in continuare si m-as bucura sa mai citesc vesti bune de la tine din cand in cand.
Dumnezeu sa va binecuvanteze.

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

adevarul e ca dc la "in unu doi" apare si un topic "normal" in care nimeni nu e abuzat etc ori moare in doua zile ori e coplesit de remarci care de care mai ironice, acuze subtile (cat de curand or sa apara si postarile cu ce mama denaturata e) ...

Mergi la inceput

Era ma 'pe mine=ma' nu 'm-a' la trecut!
Asta este! Isi mai da si cate una cu parerea care vede decat parti rele!
Din pacate nu am diacritice aici si asta este ca este tastaura frantuzeasca si nici nu pot sa le import!
Scuza-MA draga ca nu am spus ca sunt proasta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

quote:
Originally posted by tuinea

Era ma 'pe mine=ma' nu 'm-a' la trecut!
Asta este! Isi mai da si cate una cu parerea care vede decat parti rele!
Din pacate nu am diacritice aici si asta este ca este tastaura frantuzeasca si nici nu pot sa le import!
Scuza-MA draga ca nu am spus ca sunt proasta!

Ei, acu' ca te-ai obosit sa dai si explicatia asta, mie imi miroase a troll de la o posta. Si eu vazusem greseala, dar fiind singura in atatea postari, era evident ca e o scapare.

quote:
Cat despre job, am deja unul si mi-l conserva pentru cei trei ani dre bursa

Wow 3 ani! Si nu te vezi cu familia deloc? Ar fi bine sa incercati niste vizite, nu de alta dar sa nu te uite copilul care e inca destul de mic.

quote:
Deci nu este treaba de prosti sau destepti

Pai nu, nu este. Dar tu ai facut-o sa fie, prin modul in care te-ai exprimat. Iar titlul e total neinspirat si cred ca de fapt el deranjeaza, prin conotatiile pe care le implica.

http://bd.lilypie.com/AVkRp3.png

Mergi la inceput