Un gand frumos pentru soti intelegatori
Raspunsuri - Pagina 2
Fania spune:
Intri intr-o morisca care te toaca usor si sigur.
Vrei mai mult si mai sus si apoi incepi sa te uiti in jos sa vezi ce ai pierdut. Si constati ca ai pierdut IREPETABILUL!
Primul zambet, nu ai fost tu prima care a vazut primul dintisor, prima litera scrisa corect nu a fost alaturi de tine, erai prea obosita cand ti-a povestit ceva "esential" din viata lui, si te intrebi chiar a meritat?
Eu spun nu! Cu toata intelegerea, ajutorul si sustinere pierd cei mai frumosi ani din viata copilului meu. Cred ca nimic nu merita si nu poate echivala asta.
Zilele trecute medicul meu imi povestea cum fiul lui a mahnit familia nealegand ca profesie medicina, o traditie a familiei.
Motivul? Pe scurt parintii nu au fost alaturi de el, si-au construit o cariera, ii stimeaza dar el vrea altceva pentru familia lui....ceea ce lui i-a lipsit...In clipa aceea m-am simtit calatorind peste ani.
Iti doresc succes dar cauta sa stii de acum unde vrei sa te opresti.
poze
wonderful spune:
Slava Domnului ca vad pe cineva multumut de ceea ce i-a dat soarta:un sot minunat,copil sanatos ,ce mai,tot ce conteaza.Iti doresc sa ai acelasi noroc mai departe si sa-l apreciezi.Mai rar barbat care sa se sacrifice,in general ei asteapta ca femeia sa faca asta si i se pare absolut normal.Desteapta esti,el te vrea realizata profesional.
wonderful spune:
Slava Domnului ca vad pe cineva multumit de ceea ce i-a dat soarta:un sot minunat,copil sanatos ,ce mai,tot ce conteaza.Iti doresc sa ai acelasi noroc mai departe si sa-l apreciezi.Mai rar barbat care sa se sacrifice,in general ei asteapta ca femeia sa faca asta si i se pare absolut normal.
copiloi spune:
Daca datele din profil si cele din mesaj sunt reale, ma intreb cum poti sa ai 3 doctorate la numai 29 de ani? Sa fi avut 40 de ani, si tot mi se par mult (daca nu chiar imposibil) sa ai 3 doctorate ....
Si banuiesc ca unu' cu un singur doctorat sustinut in occident sau in SUA, nu e mai destept decat altul, care are 3 doctorate made in Romania ...nu?
Alina
ruxij spune:
Eu iti urez mult succes si sa ti se implineasca toate visele.
Cat mai ai de stat la bursa? Te vei intoarce dupa un an? N-ai putea sa ii iei si pe ei cu tine?
principe spune:
fetelor,
cele care vorbiti de egoism,gelozie,prietenie,etc.
eu in titlu am vazut un semnul intrebarii,si am incercat sa raspund la acesta intrebare"de ce ma vrea sotul asa de desteapta?",drept vorbind prefer ca sotul meu sa ma iubeasca si sa ma vrea asa cum sunt ,si doctoratul sa nu ma faca sa cresc sau sa scad in ochii lui . sa-mi dea mie voie sa decid ce fac cu profesia mea,si sa respecte oricare ar fii decizia mea.in momentul cind o sa-mi bage c.v el fara sa tina cont de prioritatile mele ,am sa socotesc ca este nemultumit de mine si ca este o persoana vanidoasa,care face eforturi doar ptru titluri.asta a fost ce am inteles din postarea ei.
chiar nu am nimic de invidiat,nu cred ca am nevoie de 2 doctorate ca sa fiu fericita sau un bun profesional,sau mama buna ,sau sotie buna.
fericirea nu sta in doctorate.
shi din cite am inteles eu din postarea ei ,nu este deloc fericita ci dimpotriva se simte vinovata fata de copil.
mistral spune:
Nu iti pot raspunde la intrebarea "De ce te vrea sotul desteapta"(eventual il intrebi pe el,noi nu putem decat sa ne dam cu parerea),dar vreau sa iti spun ca esti intradevar norocoasa.
BalMascat spune:
eu n-am inteles nimic, ce e cu trei doctorate?
nu era suficient unul si bun? pe care sa-l faci alaturi de familie?
si apoi sa te apui sa lucrezi in domeniu?
Rosey spune:
Sa inteleg ca cele care au numa' 1-2 doctorate is mai proaste decat alea cu 3 doctorate?!