Un gand frumos pentru soti intelegatori

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

quote:
ghicesti ori nu ce vrea celalalt! El a ghicit si ma sprijinit si de asta trebuie sa-i multumesc!

Tuinea... aici ai dreptate... La mine este invers. Amandoi cu facultate, master etc... cel care-si doreste mai mult este sotul. Cand am vazut cat de mult isi doreste i-am spus ca sunt de acord si ca ne vom descurca, eu cu copilul si bona... sa se inscrie. Iar pana cand pleaca sa faca si un curs specializat de engleza platit de noi.
Eu nu-l vreau mai destept... il vreau multumit.

Felicitari pentru tine si sot ca sunteti asa.

Totusi titlul este aiurea, pentru ca au vroiam sa scriu gandul meu bun pentru sot ca a fost alaturi de mine cu trup si suflet in saptamanile astea cand mama s-a dus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by filofteia
Tuinea... aici ai dreptate... La mine este invers. Amandoi cu facultate, master etc... cel care-si doreste mai mult este sotul.

filofteia...yo parca imi aduc aminte ca tu ai sot tinar. ....oricum noi aici sintem sa te sprijinim in caz de ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Tuinea... aici ai dreptate... La mine este invers. Amandoi cu facultate, master etc... cel care-si doreste mai mult este sotul.

filofteia...yo parca imi aduc aminte ca tu ai sot tinar. ....oricum noi aici sintem sa te sprijinim in caz de ...

Si tu tii evidenta care, cum, ce....de pe forum?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------

Tii bine minte, Guestus... tanar si frumos... va fi cam greu de suplinit.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by copiloi

Alina

e unica metoda sa pot enerva lumea

Mergi la inceput

quote:
Tii bine minte, Guestus... tanar si frumos... va fi cam greu de suplinit.

vezi...vezi ca tin bine minte. ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Draga Filofteia,
nu conteaza cine sustine pe cine important sa ne sustinem! De admirat si ceea ce faci tu pentru sotul tau. Stiu ca deciziile de genul: sa raman singur cu copilul sunt foarte grele si nu usor de luat.
Casnicia inseamna suport si multa, multa intelegere!
Ca sotii sa ne inteleaga si sa ne sustina trebuie sa facem si noi acelasi lucru. Eu am facut-o si acum mi s-a intors!
Succes la toata lumea!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by copiloi

Alina

e unica metoda sa pot enerva lumea

le iei jucaria altora ......ceea ce-i enerveaza

Dar ia spune: tu esti un sot intelegator, care-si sprijina sotia?

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tuinea
Stiu ca deciziile de genul: sa raman singur cu copilul sunt foarte grele si nu usor de luat.

hai ca asta e aiurea ce zici....daca ai unul morocanos acasa ce sta si nu face nimic dai si acatiste la biserica sa fie inrolat in Irak.... iar aia ca o sustine pe ea sa plece e la fel......pun pariu ca > 51% dintre domnii insurati de > 8 ani ar da si 1 rinichi sa o aiba pe ea plecata > 6 luni/an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Nu fi chiar asa de sigura!
Pentru noi femeile ese natural si firesc sa ai grija de un copil dar pentru ei nu prea. Copiii cer multa atentie si poti sa ai si zece femei la copil dar tot pe parinte pica greul. A noastra cel putin asa este! Te epuizeaza la maxim. Are nevoie de multa plimbare, joaca cat cuprinde si cu tatal ei nu cu altcineva.
Cred ca depinde foarte mult de copil: a mea isi cere drepturile cu varf si indesat si nu pentru ca o spune el, o spune mama mea care de multe ori se intreaba cum ii face fata.
Deci, nu gandi asa ca nu o sa reusesti sa te desprinzi niciodata, nici macar pentru o saptamana, daca inseamna sa fi departe de familie.
Pupici!

Mergi la inceput