Mamici de iulie-august 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

e foarte bine, multumesc, Simo!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

buna dimineata

Lary - nici noi nu avem o linie asa inchisa la culoare pe burtica cum am mai citit aici si nici nu am buricul iesit afara , dar nu cred ca asta e o problema pentru care sa-ti faci griji . si pe Kenutz

Simo bunaaaa ai

Otiliainceput 34+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Simooo,una bucata cafea la ceasca maaaare si cu lapte si pentru mine .Am una bucata ied mijlociu care s-a trezit la 6 si a readormit la 7 .Dar eu nu am mai putut inchide ochii .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Gabi cum e cu maseaua aia?

fetili...imi era dor de adunarea de dimineata

Simona 34+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

neata si din Bucuresti-ul racoros!
n-a plouat dar e bine... norisorii sunt prezenti...

ashea... cafea? ciocolata? portii de somn care nu se lipesc de ochisorii mamicilor? ce se mai ofera?

ceva glume? bebici? noi mamici? se dau azi? sau trebuie rezervare?

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

As gusta si ciresele din Japonia ,dar ii provoc dureri de burtica celui mic ,asa ca renunt la ele

Oana ,din Iasi, nu eu personal am avut probleme cu e-coli,ci Mihnea .Trebuie sa ii refac analizele sa vedem daca a scapat .Oricum , de cind am renuntat la gradi nu a mai facut nimic .

Lorina , mai ai foarte putin !Acusi o sa ne intilnim prin cartier la impins carucioare .

Nici mie nu mi-a mai aparut linia neagra pe burta.Cel putin in timpul sarcinii nu era vizibila , acum dupa ce am nascut se vede o dungulita maronie .

Poze

Mergi la inceput

Simo , maseluta e mai bine .Dureri nu mai am ,iar acum o pot deschide de 3 degete .Na , ca mi-am gasit si un instrument de masura

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Samurai-lady, nici eu nu am de tura asta dunga aceea maro pe burta. Tura trecuta mi-a aparut pe la 4-5 luni, acum mai am putin si nasc si nu a aparut. Poate pt ca data trecuta a fost fata? Oricum, la prima sarcina pe la 4-5 luni am scos toate inelele, verigheta, tot, acuma sunt cu ele pe mana fara probleme. Stiu ca ma plimbam (la vremea aia prin Buc. si spuneau babele, vai saraca nemaritata si gravida tztztztztz). Si mai tin minte, ca Roxi a fost mult mai cuminte in burtica, nu se agita atata, decat bebe asta.
Azi, de zi sfanta nu naste nimeni ? Ca e pregatita, odihnita ca ieri a somat.........
Zi buna sa aveti, ma duc sa mai navighez pe net si revin

Jeni33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by gabiarama

Simo , maseluta e mai bine .Dureri nu mai am ,iar acum o pot deschide de 3 degete .Na , ca mi-am gasit si un instrument de masura

GABI ,de 3 ori mama
Poze

instrument de masura "degetul"
faci progrese! bravo! dar sa nu ne zici in unitatea de masura cand deschizi gura de tot

hai ca e mai bine!

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

hai ca e mai bine!

karligutza

sapt.39 cu la purtator

[/quote]

Poze

Mergi la inceput