Mamici de iulie-august 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

quote:
Originally posted by liadorian

quote:
Originally posted by ghinetz

quote:
zau ca as fugi maine la mare!

Lia, hai ca din Pascani urc si eu...pe bune! Cum procedam, mergem cu nashu'? Cine mai vine???
Oana 36+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Pai tu in loc sa-mi bagi mintile-n cap pui paie pe foc?! Lavinia, ce spui de-un week-end la mare?

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Da, da, da, stiti bancul cu Bula care se dadea cu capul de calorifer asa fac eu acum. mergem la plaja si nastem acolo ca e mai frumos decat la spital si unde mai pui ca e si briza si incercam ce voiau sa incerce colege de-ale noastre de forum - nasterea in apa

Oana intr-o sapt scapi de E-colli Presupun ca iei antibiotice, nu?

Gabi abia astept

Simo bunaaa ta cu cioco

Lary nu e obligatoriu sa ai dunga aceea maronie.

Lavinia-nasica de moflea cu Lorina Maria 38+
AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Gabiarama, am vizualizat pozele, foarte frumoase. Iar aia unde stau toti cei 3 copilutzi si dorm e bestiala. Iar despre tine, pot spune ca arati superb acum dupa nastere. Sa-ti traiasca toti copilutzii, sa aibe noroc, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.
Mi-ai reamintit cu drag cum dorm bebelusii, vai fetelor va dati seama ce senzatie vom avea cand ii vom tine in brate pe bebeii nostri ? Abea astept.

Jeni33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Lary iata o sugestie de semnatura ta putin mai scurta... toate sunt la fel, doar ca poti sa mai scoti cate un enter pe ici pe colo si se mai reduc niste dimensiuni, astfel incat nu vei umple paginile urmatoare din 3 mesaje, ci din 30 ... daca vrei te ajut sa iti dau copy/paste .. ce zici? sper ca nu te-am suparat!

Samurai-lady 35 weeks si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Fetili, am vb cu dr mea si ma internez abia luni, ca duminica oricum nu se fac analize. M-a certat un pic, ca spunea ca trebuia sa o sun mai devreme, ca trebuia sa ma fi internat pana acum si sa am anlizele facute, dar ea spusese data trecuta sa o sun la sf lui iunie-1 iulie. Eh, daca sunt prea ascultatoare Acu sper sa nu ma apuce nasterea pana luni, mai exact pana joi cand imi face cezariana . Trebuie sa-mi instruiesc bine bebita sa stea acolea sa mai creasca . Offf, ce emotii m-au apucat, darrrr, darrrr

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Buna dimineata, gravidute dragute! Nu mai naste nimeni pe la voi? Eu ma uit in fiecare zi in spreanta ca listuta de la inceput se va mari cu noi bebelini... Oricum, multa sanatate celor care s-au nascut deja si refacere rapida pentru mamicile lor! Ca sa nu mai vorbim despre fetele care urmeaza sa nasca... Putere maxima si travaliu minim le doresc!

http://community.webshots.com/user/Annisia78

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Annisia eu sigur nu vreau sa nasc azi

Gata, ma duc in patut, ca asta mica parca imi face in ciuda, a inceput sa ma bombardeze cu suturi in zone crepusculare

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

'neata
ieri noi nu am avut de lucru si tot am comentat cu nasterile. acum eu tocmai am scapat de cea mai urata noapte. desi eram foarte obosita nu am reusit sa dorm. toata noaptea dureri de spate, contractii si intepaturi in vagin. nu au trecut cu nimic. m-am cam speriat. spre dimineata m-am gandit ca totusi s-ar putea sa fie infectie la rinichi caci nu au iesit prea bine analizele. ar fi trebuit sa iau antibiotic dar nu am inteles pt ce e asa ca am hotarat sa aman pana la urmatoarea intalnire cu ginecologul (dupa ce mi-a scris reteta a intrat in operatii urgente si nu am mai discutat). si ca toate sa fie ok pe la ora 6 mi s-a intins si un muschi la picior de si acum schiopatez.
pe azi aveam planuri mari. e ultimul examen din sesiune si am mai citit cate ceva. am zis ca daca ma simt bine o sa merg. acum cred ca voi merge doar pana jos sa-mi iau medicamente.

nico32+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Lavi deci bagam data de 5 iulie pentru cezariana ta?
hmmm... ati stabilit deja cand are loc marea intalnire, dar n-ai scapat de o scarmaneala zici.... las-o pe dr. tu sa te simti bine!

cat de multe de incurajare!!!!!!!!!

karligutza

sapt.39 cu la purtator

Mergi la inceput

Karli da, pe 5 iulie ar fi marea intalnire, cand as avea 39+1 zile, de aia stau eu cu stres acum, sper sa vrea sa mai stea bebita acolo, ca face campionate de kick-boxing deja
Multam fain de incurajare

PS AMR-ul il schimb eu alta data, acu ma duc sa "bobinez" ceva si sa tratez cu bebelina

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Nico, imi pare rau ca n-=ai dormit bine. Ai grija de tine si nu te forta cu examenul daca simti ca nu esti in stare.Milioane de .
Lavinia, da-i pace doctoritei, eu am observat spun una la control, apoi la cati pacienti au, uita ce spun fiecaruia si de asta se intampla asa. Da-i pace, tu contezi, uita ce-a zis, bebitza sa fie cuminte sa stea la mami in burtica pana trebuie si totul va fi bine

Jeni33+

Mergi la inceput