Mamici de iulie-august 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 7

nma spune:
simo felicitari pt rezultatele bune de la eco. tu chiar vrei cezariana?
alexi timem pumnii sa terminati mai repede de renovat.
andra eu nu asi mai face tratament dupa 38 de saptamani, dar asta e parerea mea. eu voi sta in pat pana la 38, daca ajung, si apoi sper sa nasc.
felicitari pt steluta.
oana imi pare rau ca ai probleme cu ai tai. "LA MULTI ANI !" pt sora ta.
nici eu nu am dunga pe burtica desi la prima sarcina a fost.
lavinia nu poate sa iti faca analizele si sa te lase acasa pana joi? noi o sa pregatim majoretele intre timp.
karligutza tu erai responsabila cu glumele asa ca te astept cu ceva bancuri
jeni nu cred ca o sa merg caci nu sunt in stare sa repet. mai tarziu o sa incerc sa dorm.
nico32+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

nma spune:
pt fetele care nasc la municipal: stiti ceva de dr. pruna? sunt sot si sotie dar foarte tineri.
nico32+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Simo78 spune:
Nico pana acum am zis ca merg pe natural, dar acum cand a devenit palpabila treaba ...vedem noi, o sa aleaga singurel metoda daca seamana cu mine
Simona 34+
Matei Hisham
Crash test dummies

andutzy spune:
neata si de la noi!
Lary, nici la mine nu a a mai aparut de data asta linia aia si ma bucur, ca prima data u trecut ceva luni pana am scapat de ea! Las' ca suntem la fel de gravide si fara ea
Eu tot su salbutamol-ul pe masa, dar fara sa ma fi atins de el! NU-mi vine sa-l iau deloc!
AndraSapt35 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

liadorian spune:
Lavinia, vad ca ai planuri cu d-na doctor si ca nascutul in apa a cazut din schema... Nu-i nimic, poate la urmatorul bebel incercam si varianta asta cu plaja?
Simo, da di ci ti gandesti tu la prostii? Ti-o fi si tie rusine sa urli pe acolo, la nascare, si ai zis ca o cezariana rezolva problema?! Pai eu zic asa: sa ne sincronizam un pic travaliul (DPN-ul meu e 31 iulie! ), facem niste vocalize inainte su dupa aceea tragem un duet epocal! Si cand o sa tasneasca bebeii de pe tzeava, atunci sa vezi refren in doi! Matei si Miruna!
Ne mai gandim si la varianata asta?
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

mioara2004 spune:
Buna dimineata!
Si azi sunt bine, am inceput sa cred ca nu mai nasc pana saptamana viitoare . Ca in weekend oare vine medicul?? O fi avand si el program de munte sau de plaja...
Eu am dunga aia maro , e foarte pronuntata, dar va trece in timp. Cica e din cauza hormonala. Ma consolez ca nu am vergeturi deloc...
Azi dimineata am baut si cafea, deci incep sa revin la normal???
Va pup
Mioara 39+
Doru Andrei

ddanagh spune:
Neata
Karligutza se pare ca eram bune de maicute. Vad ca ne tine slujba bine. E racoare afara. Deci: ALELUIAAAAAAAAAA
Aseara am ras un pic de sot si m-am facut ca nasc. S-a ingalbenit tot. Problema e ca vazandu-l pe el asa imi dau seama ca si eu ma voi ingalbeni de tot
. E clar. Trecem in cantonament pentru e ne pregati.
Dana S37 + cu
Daria Stefania

liadorian spune:
Cine-mi trage si mie un sut in fund, poate ma inviorez si ies din casa sa-mi fac dozarea aceea nenorocita de anticorpi antiD? Tooot aman de nu mai stiu cand!
Mioara, tu tii cu dintii de DPN! Bravo tie! Si eu cu dunga de la hormoni! Iar cafeltza mai ciupesc asa, cate o guritza, ca om sunt si eu...
Fetele fara dop, ce mai veste-poveste? LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

mioara2004 spune:
Si pe mine ma streseaza parintii, in loc sa ma incurajeze, sa vezi ce speriati sunt amandoi. Am fost pe la ei zilele trecute si eu ii incurajam, sa nu se mai gandeasca ca va fi bine. Maica-mea nu mai doarme noaptea...Ea a nascut foarte usor, nu stiu de ce i se pare ca eu nu sunt in stare...
Mioara 39+
Doru Andrei