Mamici de iulie-august 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 8
siminoc spune:
Buna dimineata, burticutze, mamicutze si bebei!

Am lipsit cateva zile, si uite, galeria si majoretele au avut un succes rasunator: pe langa Andicu si Jadi a nascut si Irinusha (chiar inaintea lor)! Probabil s-a simtit inspirata bebelina!
Felicitari Irinusha, mamica de Amelie, Andicu, mamica de Filip Cristian si Jadi, mamica de Tudor!
Sa aveti bebei sanatosi si papaciosi, sa fiti sanatoase, sa va refaceti grabnic si sa auzim numai de bine!

Acum ma duc sa recuperez ce n-am citit si, eventual sa-mi dau si io cu parerea
, dupa aia va povestesc ce-am mai facut io!
Simona
+39 mamica de
Miruna
A M R 10 ZILE (teoretic!) ![]()
poze cu burtica si fara 
mioara2004 spune:
Lia, ma simt foarte bine si de cand mi-a spus medicul ca poate veni oricand nu mai am contractii noaptea. Si ziua sunt albinuta: ieri mi-am spalat prin bucatarie faianta si dulapurile. Azi fac mancare...
N-am mai iesit prin oras ca sotu are cosmaruri ca mi se rupe apa. Asa ca ma scoate seara la plimbare prin parc.
Mioara
39+
Doru Andrei
liadorian spune:
quote:
Originally posted by mioara2004
Lia, ma simt foarte bine si de cand mi-a spus medicul ca poate veni oricand nu mai am contractii noaptea. Si ziua sunt albinuta: ieri mi-am spalat prin bucatarie faianta si dulapurile. Azi fac mancare...
Mioara39+
Doru Andrei
Mioara, pai ai toate simptomele ca se apropie marele eveniment! Mai povesteau mamicile ca inainte sa nasca s-au simtit brusc mai bine, mai pline de energie. Plus instinctul de cuib care o ia razna!!

Aoleeeeuuu! Da' ce scriu eu aici mi se potriveste ca o manusa!
Ma simt mai bine, simt o nevoie dubioasa de tot sa fac ordine si curatenie peste tot... Hmmm...
LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!
nma spune:
mioara si lia daca nu faceti sarmale tot degeaba.
lia tu fugi repede la cabinet si mai apoi sa pui de sarmale
dana ai grija. poate data viitoare cand e pe bune rade de tine.
nico
32+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
siminoc spune:
Buna dimineata, burticutze, mamicutze si bebei!

Am lipsit cateva zile, si uite, galeria si majoretele au avut un succes rasunator: pe langa Andicu si Jadi a nascut si Irinusha (chiar inaintea lor)! Probabil s-a simtit inspirata bebelina!
Felicitari Irinusha, mamica de Amelie, Andicu, mamica de Filip Cristian si Jadi, mamica de Tudor!
Sa aveti bebei sanatosi si papaciosi, sa fiti sanatoase, sa va refaceti grabnic si sa auzim numai de bine!

Acum ma duc sa recuperez ce n-am citit si, eventual sa-mi dau si io cu parerea
, dupa aia va povestesc ce-am mai facut io!
Simona
+39 mamica de
Miruna
poze cu burtica si fara 
siminoc spune:
Multumesc florin_a de raspuns! 

Simona
+39 mamica de
Miruna
poze cu burtica si fara 
siminoc spune:
Bun venit, Roxanadum!
Sarcina usoara, nastere fara probleme si scrie-ne mai des!
Simona
+39 mamica de
Miruna
poze cu burtica si fara 
siminoc spune:
Legat de tampoane si alte chestii pt nastere, absolut necesare, io am hotarat sa o intreb pe gine! Ca fiecare dr are un anumit stil si anumite preferinte si mai bine o intreb!
Mi-am luat tampoane mari, din alea pt noapte, si normale de la always. Iar o colega mi-a dat trei bucati de tampoane tena, mai babanoase. I-au ramas de cand a nascut ea. Si in plus am si vata si fasa de tifon!
Simona
+39 mamica de
Miruna
poze cu burtica si fara 
andreea c spune:
Neata fetiliiii!
Eu tot fara dop
...n-am nici un stres. Aseara am avut niste dureri mai ciudate. Parca imi trecea ca un curent prin piciorul drept. Era o durere f. puternica, dar nu tinea decat o secunda doua. Cred ca imi apasa cumva pe vreun nerv.
Mioara si eu patesc la fel...ziua sunt plina de energie si as face o gramada de lucruri, iar seara ma mai apuca durerile.
Apropos de nesting...eu ma apucasem ieri sa sterg intrerupatoarele cu spirt 
..ce ziceti de asta? Am citit pe undeva ca te apuci sa faci lucruri ciudate.
Cui spunem
azi?
Andreea
saptamana 39
Radu Stefan
AMR 1 SAPTAMANA si ceva...
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
siminoc spune:
La un moment dat am scris si eu de tampoane imbibate cu ceai de pelin (are efect calmant pentru zona perineala) si puse la congelator! Pontu' il am de la dr. de la cursurile Lamaze!
La cat de cald e nu exista risul sa racim. Doar cinci minute tine efectul!
Simona
+39 mamica de
Miruna
poze cu burtica si fara