Mamici de iulie-august 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Oana, multumim pt povestea nasterii lui Iosua!

Simona+39 mamica de Miruna

A M R 10 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Pentru spital am pregatite tampoane din vata si tifon (si fase sterile) iar pentru cand ma intorc acasa tampoane de noapte.

Mioara 39+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Neata neata pe racoare din Bucuresti!

fetelor, atat de bine a fost cu racoarea de azi noapte incat am putu dormi si inca invelita...nu va puteti imagina ca sotul meu era invelit pana in dinti iar eu inca mai transpiram...deh, el nu este gravid ca mine...isi permite sa ii fie racoare...

Luna, Andreea, Cristina26 m-am mai linistit de cand mi-ati spus ca si voi ati facut vergeturi in jurul buricului. Eu una, pana ala mine, nu am vazut gravida cu vergeturi la buric. Toate au facut pe burta si pe laterale, dar nu la buric. Oricum ma bucur ca nu sunt speciala, ca de multe ori eu fac tot ceea ce nu fac altii....si uneori e enervant sa fii altfel decat restu lumii.

Lia, Mioara
, ce ziceti ca faceti?!?!?! Curat prin casa? Pai ieri ziceati sa stau linistita si azi v-ati apucat voi? Eu aseara am termina de amenajat dormitorul (care este si camera lui bebe). Am fost si am luat si perdelele...maine le luam si camera va fi gata. Deci de maine pot sa nasc linistita! Apropo de perdele....voi ati vazut cat costa sa iti faci niste perdele normale? Eu am ramas socata cand pt dormitor am dat 3 mil cu mana de lucru, ca nu are cine sa mi le coasa la masina....mi se pare enorm.... noi pana acum am avut jaluzele verticale insa acum am nevoie de intuneric si racoare pt bebe.....

Simo, felicitari pt dimensiunile lui Matei. Abia astept sa ma duc la eco luni si sa o vad si eu pe partenera Mara...

Lavi, deci peste o saptamana, pe vremea asta, vei fi deja mamaica de cateva zeci de ore........ce frumos! se scurteaza lista de gravide!!!!!!

Andutzy, eu zic sa mai vb odata cu dr tau si sa vedeti daca picati la pace asupra tratamentului si asupra datei la care sa afceti cezariana. Macar asa esti impacata cu tine ca ai mai vb odata cu el.Multa sanatate si tie si lui piticontz!

Andra
36s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanadum spune:

Hihi! Salut Simona, multumesc de urare.
Tocmai intram sa va intreb si eu ceva (pe fetele din Bucuresti mai ales). Am intrat in panica rau ca maine schimb saptamana si intru pe ultima suta de metrii. Unde gasesc eu un magazin de unde sa cumpar tot ce e nevoie - pompa de san, biberoane, sutien alaptat, chilotzei de refacere burtica, tetine, lenjerie patut, cam tot ce trebuie sa am prin bagaj si acasa la intoarcere? Nu pot sa ma plimb prin multe magazine, vreau sa merg la fix, cumpar tot, vin acasa. Credeti ca se poate?

Am vazut ca voi aveti aproape toate bagajul de spital facut. Cand va aud asa pregatite de nastere din saptamana 36 mi se face rau. Eu nu vreau sa nasc acum nu sunt pregatita. Ca toate gravidele am renovat toata casa dar inca nu am mobila. Baietii aia ma aburesc ca o sa vina. Trebuia azi. Acum au zis ca saptamana viitoare.
Nu am luat NIMIC pentru bulinutza. NIMIC!
Bagajul de spital ma streseaza de mor. La Euroclinic mi-au zis ca au ei tot, mi-au si aratat, foarte frumos. Cica nu trebuie sa ma duc cu nimic. In loc sa ma linisteasca m-am stresat si mai tare! Cum nimic? In sfarsit, o sa fac si eu o boccelutza.
M-am panicat!
...si sotul meu e dus cu capu! Cand am mai multa nevoie de el..el e la balamuc...in fiecare seara la bere cu baietii . Ne vedem in poze... Bestia!
UF!

Roxana (de maine) 37

Mergi la inceput

O, Anto, am reusit si io sa citesc povestea nasterii Soniei! Foarte faina!
Da' nu-nteleg. De ce n-a functionat anestezia?

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Oana. Bafta sa scapi de e-coli.

N-am reusit sa-mi fac azi analiza de anticorpi; asistenta de la inst. hemato era mai intzepata decit cea de acum 3 saptamini, si mi-a zis ca nu se poate vinerea nici macar cu plata.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Anto, foarte incurajatoare povestea nasterii Soniei, iar pozele!

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

quote:
Originally posted by jeni71
nici eu nu am de tura asta dunga aceea maro pe burta. Tura trecuta mi-a aparut pe la 4-5 luni, acum mai am putin si nasc si nu a aparut. Poate pt ca data trecuta a fost fata? Oricum, la prima sarcina pe la 4-5 luni am scos toate inelele, verigheta, tot, acuma sunt cu ele pe mana fara probleme.

Jeni33+

si eu l-a fel , iar acu am tot baiat-deci nu cred ca are leg. cu sexul

Io sunt singura acasa si m-am dat jos din pat la 10 ca o duamna ce sunt.

Am o lista lunga de facut si o sa incep cu bagajul.De unde ieri credeam ca nasc, azi m-am trezit cu gandul ca daca intarzii o zi peste termen il fac leu

Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Karli tu ai o fixatie de gravida cu semnatura lui SamurayL

Ile 36 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 04 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Au reusit muncitorii din fata blocului sa imi strice frumusete de somn la ora 11! Macar e bine ca pap si eu mai devreme azi ca o invatasem pe gogoshik cu micul dejun pe la ora 1.

Am crezut azi noapte ca o sa ingros eu lista de proaspete mamici ca am avut niste contractii cum nu prea am avut pana aku. Si bebe facea instructie cu mine pe la ora 3! Am zis ca sigur gaseste iesirea in noaptea asta si eu eram singurik akasa! Pana la urma am luat un NOspa si un Scobutil si mi-am adus aminte ce mi-a spus asistenta ultima oara cand am avut contractii: nu mai pune mana pe burta ca mai rau e!! Asa ca mi-am gasit o pozitie cat de cat confortabila si am respirat f calm si am reusit sa o linistesc.

Uffff...am scapat de data asta, dar nu ii mai pun muzica la dansatoarea asta pana nu nasc!

Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput