Mamici de iulie-august 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 4
Simo78 spune:
Eu ascult "Cutiuta Muzicala", iar Matei e in delir! Nu stiu cata legatura stiintifica au una cu alta, dar eu ma bucur pe aici...Ma simt ca si cum as tine cura de slabire si mananc pe furis o felie de tort!
Simona 34+ Matei Hisham
Crash test dummies
brazuca25 spune:
Simo am incercat si Cutiutza, mai ales ca e preferata mea in ce priveste muzica pt copii. Vad ca acelasi efect de dans nebun il are ca si cantecele de leagan. Si asa lente si duioase sunt cantecelele alea...nu imi pot explica de unde agitatia asta la ea.
Acum ce sa fac daca m-a mancat pielea sa o agit la ora asta. Ea face tumbe si nu are nici un gand de somn, iar eu fac ture la baie ca dansul ei e pe vezica mea!
Clar iar adorm pe la 2-3 noaptea, iar maine tot dupa pranz ma trezesc!
Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by jeni71
Cristina26-asa mi-a spus doctorul ca imi pune oxitocina. Cumnata-mea tot cu oxitocina a nascut si nu a fost asa de cumplit. La ea insa au fost alte probleme (brrrrrrr Domane fereste!). Oricum, ma las pe mana doctorului, el hotaraste. Si vorba aceea cu Dumnezeu inainte!
Jeni33+
Da, sa faci cum o zis medicul, ca asa ii bine. Stiu si eu ca el trebuie sa stie mai mult decat mine ca doar a terminat medicina nu facultatea de matematica ca mine. De fapt si eu am luat ceva antibiotice sarcina asta, nu ii mare lucru. De fapt eu am crezut ca tu vrei sa iei antibiotice fara a vorbi cu dr mai inati. Scuze!
Noapte buna tuturor!
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
36+ Ingrid Ecaterina si mami
Samurai-lady spune:
BUna fetele !
N-am cafelutza,numai niste cirese,mai acre ele,dar zic ca merg asa de dimineatza.Azi am bagat AC ca erau 34 grade in casa si io n-am mai rezistat.Cel mai mult s-a bukurat Kenta,care tot zicea:ce placut eeeeeee .Noi nu prea folosim AC,dar am zis ca makar in saptamanilea astea mari de sarcina sa ma rasfatz :)
Samurai-lady 34 weeks si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
Samurai-lady spune:
Am uitat sa schim saptamana,yupiiii 35 sapt.
Am bagajul la usha si de vrea bb sa iasa,e ok,nu il va mai opri nenea doktorul din saptamana asta asa de mare.
Te asteptam KEITA !
Samurai-lady 35 weeks si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
Samurai-lady spune:
Uite ca deja umplu o pagina numai eu .
O intrebare:la prima sarcina a aparut pe burtica linia aia mai maronie,aku,dimineatza la dush am vazut ca nu a aparut.Sunt si gravidute care nu o au ?
Vedeti paranoia pe mine ???? de ce nu am linia ?
Web-poze Kenutz
POZE BB ECO 4D
Simo78 spune:
Neatza pufoaselor! Rise and shine!
Va era dor de mea? ...Asta pentru cine nu a apucat sa guste din ciresele de la Lary...
Simona 34+ Matei Hisham
Crash test dummies
Samurai-lady spune:
SIMO-ai si fara cofeina ?
De-mi dai cu cofeina am un puls zici ca-s conectata la vro 10 inimi :)
Web-poze Kenutz
POZE BB ECO 4D
Simo78 spune:
Pai daca s-a deschis barul " e de toate" pentru toti
Simona 34+ Matei Hisham
Crash test dummies
Samurai-lady spune:
SIMO-atunci vreau si ceva ciucalataaaaaaa:)
Web-poze Kenutz
POZE BB ECO 4D