Mamici de iulie-august 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 3
ghinetz spune:
andutzy, habar n-am sa-ti raspund...Scuze.
Ei, maine se naste vrun Petru, vreun Pavel? Sau vreo Petronela? Vreo Paula?
Sora mea e nascuta maine. Doamne, ce a trecut timpul..Implineste 42 de ani! Poate dau o fuga la Bucuresti, ca e rost de petrecere. De fapt, cred ca astepata pana ce termina nepotul meu bac-ul. Asa ca...o se ies in oras la o bere. In cinstea ei.
Oana 36+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
lorinaoo1 spune:
Oana stai linistita ca se va gasi o solutie pana la urma. Si manifestarile alor tai sunt expresia ingrijorarii lor. Nu te mai lasa influentata de ce zic altii, concentreaza-te pe ceva pozitiv. Daca vrei maine vb cu dr mea sa vad ce zice, ok? Dar pana la urma nu te lasa pe mana cuiva Grigore? Ca asa ar fi frumos din partea ei... macar atat sa faca si ea.
Eu stiam ca e-colli e o chestie are se dezvolta in aparatul urinar, dar poate migra si daca esti , e tare afurisit. Acu nu stiu daca poate afecta bebe, mai ales ca tu nasti prin cezariana. Daca nasteai natural era nasol, ca E-colli in sistemul digestiv e ca un taifun
Simo felicitari pt grasunelul biciclist
Andutzy, si mie mi-a recomandat medicul gine tocolitice, dar cu o anumita ratiune... sa nu nasc prematur (am avut ceva episoade de contractii dureroase ca un fals travaliu), sa o tin pe bebita la caldurica cat mai aproape de termen. Si a mers. Daca tu vrei sa nasti la termen, cum ar fi mai bine pt bebe, nu-ti fac rau tocoliticele si nici lui bebe, deci urmeaza sfatul medicului, parerea mea.
Meyyy, "capitalistelor", deci mi-a iesit, da ? A ajuns o ploita si pe la voi, chiar daca mi-am mancat bataia de la Simo
Lavinia-nasica de moflea cu Lorina Maria 38+
AMR 3 zile
ghinetz spune:
quote:
Eu stiam ca e-colli e o chestie are se dezvolta in aparatul urinar, dar poate migra si daca esti , e tare afurisit.
Lavinia, pai tocmai, ca mie la urocultura nu mi-a iesit nimic.
Si sper sa scap pana nascc, ca de maine incep tratamentul. (sau nu se scapa asa usor de el?)Nu mai stiu, parca si gabiarama se confruntase cu asa ceva. Sau fac o confuzie?
liadorian spune:
Oana, tare aiurea situatia asta cu ai tai! Probabil s-au obisnuit sa te stie pe tine ca fiind cea puternica, responsabila, care rezolva orice si nu se plange niciodata... Oricum, e bine ca nu esti tu panicata. Mi se pare ca ai o atitudine super pozitiva in legatura cu nasterea. E adevarat ca nu totdeauna poti sa nasti cu cine vrei si e mai bine sa fii impacat cu ideea asta. Daca tu o sa te descurci, o sa se descurce si ceilalti pe langa tine, o sa vezi! Incet, incet ii aduci pe lungimea ta de unda!
Andutzy, chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc! Daca ai incredere in medicul tau, mergi pe mana lui. e medic, stie el ce spune, ma gandesc eu... Cel putin nu te-a incurajat sa scoti copilul mai repede, cum am mai auzit pe altii!
Lavinia, ma sperii cu AMR-ul tau! de cand mi-e plecat omul de-acasa, m-am infantilizat teribil! Vreau sa fiu din nou intr-a XII-a, nici prin gand nu-mi trece sa nasc si daca n-ar fi burta asta mare drept sub nasul meu, zau ca as fugi maine la mare!
LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!
ghinetz spune:
quote:
zau ca as fugi maine la mare!
Lia, hai ca din Pascani urc si eu...pe bune! Cum procedam, mergem cu nashu'? Cine mai vine???
liadorian spune:
quote:
Originally posted by ghinetzquote:
zau ca as fugi maine la mare!
Lia, hai ca din Pascani urc si eu...pe bune! Cum procedam, mergem cu nashu'? Cine mai vine???
Pai tu in loc sa-mi bagi mintile-n cap pui paie pe foc?! Lavinia, ce spui de-un week-end la mare?
LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!
jeni71 spune:
Cristina26-asa mi-a spus doctorul ca imi pune oxitocina. Cumnata-mea tot cu oxitocina a nascut si nu a fost asa de cumplit. La ea insa au fost alte probleme (brrrrrrr Domane fereste!). Oricum, ma las pe mana doctorului, el hotaraste. Si vorba aceea cu Dumnezeu inainte!
Jeni33+
jeni71 spune:
Oana, incearca sa te detasezi de cei din jur. Oricum faptul e consumat. Si doctorul meu pleaca si m-a lasat pe mana altui doctor. La fel mi s-a reprosat si mie (parca am eu vreo vina) ca bine ca 8-9 luni am cotizat si acuma ma lasa cu curu-n balta. Parca i-as fi cumparat eu biletele de concediu fix cand trebuie sa nasc. Asta e! Nenascute nu ramanem. Plus mai exista varianta sa nu plece in concediu dar sa nu vina la nastere din oarece motive dependente sau nu de el. Si atunci era chioar naspa de tot. Pe cand asa, stim situatia, mergem la alt doctor, si om vedea ce-o fi. Totul e sa fie bebeii sanatosi si noi sa ne revenim rapid.
Dar, te inteleg perfect cu nevoia de a fi incurajata si dezamagirea (poate nu e cel mai bun termen dezamagire) de a ti se tine predici de catre cei apropiati, cand ei ar trebui sa fie primii sa te sustina.
Eu stau cu mama si am uneori momente cand imi vine sa-mi iau campii, asa ca te inteleg perfect. Mai ales ca nu afce decat sa stea cu picoarele pe taburet si sa dea indicatii spunand hai sa "facem", Ma rog, nu mai detaliez.
VA pupacesc pe toate, o noapte linistita si sa ne citim cu bine maine dimineata.
Jeni33+
andutzy spune:
Puteti spune ca sunt carcotasa, dar mie la fel de fortata mi se pare incercarea de a-l tine acolo pe pitic peste 38 saptamani daca singurul motiv pentru asta este concediul sau. Totusi e implicat un medicament (salbutamol-ul)! Singurul meu dubiu este cat e de grav faptul ca la ora actuala colul este moale. Inchis, dar moale. Adica asta inseamna ca se poate deschide oricand? Contractii nu am avut, si nici dureri! Ma gandeam sa iau tocoliticele alea doar daca simteam ceva ciudata, intepaturi, contractii,etc. Insa stiti cum e cu autosugestia, de cand stiu ca e moale colul, parca ma incearca toate trairile!
am ajuns la 1500 de mesaje! he he he, am si eu 3 stelutze, mai...
AndraSapt35 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
brazuca25 spune:
Cred ca am luat-o razna singura in casa! I-am pus la gogoshik muzica la casti si castile pe burtik. Am zis sa ii pun cantece de leagan poate adoarme. Se pare ca nu e genul....Trage niste dansuri de lesin de ras. Ufff mai rau am agitat-o!
Cred ca ii bag niste populara ca mi se pare ca a ramas cu "sechele" de la cununie!
Denisa Maria
Mai sunt 4 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria