Mamici de iulie-august 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 25

siminoc spune:
Acu', ma retrag, sa fac un dus!
Noapte buna bebici, mamici si burtici!
Simona+39 mamica de
Miruna
A M R 10 ZILE (teoretic!)
poze cu burtica si fara

jeni71 spune:
Simo si de la mine LA MULTI ANI, sanatate fericire, nastere usoara, refacere rapida, bebe sanatos si mancacios, fara colici si care sa doarma toata noaptea, si bineinteles milioane de
.
Am facut si eu dus si ma pun la citeala in pat.
Maine plec la socrela si la cumnata sa le , n-am nici un chef da-mi voi face de drum prin oras si intr-o vizita, sa ajung seara inapoi sa ma pun in pat si dimineata lenevesc si la pranz vin acasa si-am scapat.
Asa ca ne vom mai citi pe duminica seara sau cel mai sigur luni dimineata.
Daca naste careva pana atunci, nastere usoara si refacere rapida, bebe sanatos si sa auzim de bine. Pun oricum cateva majorete in caz de urgenta sa fie pregatite.
Va pe toate aveti grija de voi si weekend placut si linistit, fara dureri, contractii, spasme, sau alte "placeri" de gravida.
Jeni33+

jadi spune:
Sper sa pot sa scriu si eu 5-6 fraze .
Noi suntem acasa dupa 48 de ore de la operatie, nu era de stat in spital si cald si jeguletz si cine stie ce alte surprize!
Tudor este foarte cumintel, cred ca oboseste groaznic la alaptat ca doarme legat 2-3 ore si ma rupe la supt, se trezeste infometat, rupe tzata 1 si apoi se relaxeaza cu tzatza 2. Inca face kk maroniu si am laptic, acum nu stiu cat de mult dar mi s-au umflat tzatzele iar daca dansul uita sa inghita laptele, are cate o gura plina de lapte .
Eu sunt bine, un pic cracanata de durere dar evoluez spre bine, ma ridic si merg singura, uterul mi se contracta la alaptat ceva de groaza dar sincer nimic nu mai conteaza!
Vlad l-a acceptat repede pe Tudor, e incantat de el, aproape ma calarea sa vada cum ii dau papa si cand a vazut ca ii dau tzatza a venit si mi-a aratat si el pe suzi, adica are si el un fel de tzatza. I-am luat cadouri de mituire dar cand a vazut pushtiul nu i-au trebuit!
Multumesc mult de urari si sms-uri, nu am apucat sa citesc din urma
dar stiu ca mi-ati fluturat pampoanele Deni &
Vlad & Tudor

andutzy spune:
jadi, bine ai revenit!
DUpa amiaza credeam ca nu vad bine cand te-am vazut online pe mess dar am crezut ca e sotul tau si am zis sa nu ma bag in seama....
Ma bucur ca sunteti bine, las ca disconfortul spitalului a fost un pas inainte pt voi ca ati venit mai repede acasa, ce poate fi mai minunat!Asteptam poze cu Tudorica!
Irinusha, bine ai revenit si tu! Sa ne povestesti cum a reactionat fratiorul si poate vedem si ceva pozici cu Amelie?
AndraSapt35 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

mioara2004 spune:
Jadi, Irinusha bine ati revenit !!
Cat timp ati lipsit nu a mai nascut nimeni (inafara de Andicu binenteles!)..Va asteptam sa preluati schimbul ...
Sper sa nu ma apuce in weekend ca nu stiu cine ma asista...
Mioara 39+
Doru Andrei

Simo78 spune:
Lia nu ma prind la duete de astea.....is genul care sufera in tacere...si apoi toata echipa ma cunoaste "de acasa", m-as face de tot kktu ....sper sa fiu o duamna pana la capat, mi-o scapa un miorlait ceva, dar nu sunt genul care urla, indiferent cat de tare doare...Acum nu vreau sa supar pe nimeni, fiecare se exteriorizeaza cum vrea/stie/poate. De nascut nasc eu pana la urma, pe 16 hotarasc sigur ce si cum, ne-a chemat sa "facem planul"
Ile e o stare de spirit, nu stiu cum sa o explic.
Anto merci de urare, atenta ca de obicei...pupa dulceata de Sonia, nu stiu daca am apucat sa ma laud ca m-am uitat la pozici si e o scumpa!
Deni originala! Chiar ma intrebam cum o sa iti faci intrarea ....Bun venit acasa!
Irinusha bun venit si voua acasa!
Va rog sa-mi scuzati urarile scurte, nu ma pricep la cuvinte multe...dar va felicit din tot sufletul!
Si pentru ca tot e ziua mea, imi schimb si semnatura
Simona 35+
Matei Hisham
Crash test dummies

andutzy spune:
Simo si noi tot pe 16 hotaram cand mai ales si facem ultimile analize....deci ne uitam impreuna in calendar si numaram zilele
AndraSapt35 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Simo78 spune:
Andra ....sorry, nu am stiut ce sa-ti spun de medicamente...e o hotarare prea personala, sincer nu stiu cum as proceda....Eu zic sa-l asaltezi pe dr cu intrebari, sa fii in TOTALA cunostinta de cauza...sa-ti faca lista pro si contra.
Simona 35+
Matei Hisham
Crash test dummies

roxanadum spune:
Fetele sunt foaaarte incantata! Am facut un maraton de cumparaturi. Am luat tampoane de la mother care - 12 ron / 12 buc la pachet (avantajos - nu?)si chilotzei de unica folosinta, toata recuzita pentru baitza, unguente, pampersi, pompitza de nas, paturica, prosopel, saltelutza supeeer frumoasa de la Brevi, geanta pentru bagajul de spital - ca era sa imi pun lucrurile in punga. O mul-ti-me! Sunt foarte incantata!
Va povestesc maine si lista si preturi daca vreti.
Acum pot sa intru linistita in saptamana 38. Maine fac bagajul .
Vad ca voi iar ati umplut 10 pagini, citesc dimineata devreme tot. Abia astept sa vad ce s-a mai intamplat.
Pupici, somn usor!
Roxana 37 cu