Mamici de iulie-august 2007 (71)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Asta-i seara tuturor surprizelor! Bine-ai revenit, Irinusha!!! Cand o vedem si noi pe Frumusetea mica, alias Bb, alias Fomista?

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Oooooo,bine ati revenit duamnelor !

Asteptam sa ne faceti cunostinta cu cei mici !Si vrem sa ne povestiti despre reactiile fratiorilor .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Jadi!!!!
Irinusha!!!!

Refacere rapida! Si sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi.....

greierash 37+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna seara !
Jadi&Irinusha bine ati venit, sa fie bebeii sanatosi, fara colici si mancaciosi, voi sa va reveniti repede. Parca mai ieri eram aici impreuna si va pregateati de spital si nascut, si acuma deja acasa. Felicitarile mele. Mie una toate nasterile si toate pozele cu bebici imi fac pofta sa il tin si eu pe al meu in brate.
Witcy-witch si eu patesc ca tine, dar numai cand stau la calculator si atunci presupun ca nu ii place pozitia si de asta e asa nervos. Probabil il presez si cum deja e maricel isi cere drepturile.
Paticut LA MULTI ANI si milioane de , sanatate, nastere usoara bebel sanatos si mancacios. Distractie placuta !!!!!!!!!!!!!

Jeni33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Karligutza, imbucuratoare vestile de la Andicu si Jadi! Multumim frumos!

Simona+39 mamica de Miruna

A M R 10 ZILE (teoretic!)

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Multi ami si buni tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor zilei!

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Irinusha, bine ai revenit , felicitari pentru bebita, si te astept cu vesti la cald despre cum e in spital pentru nastere, de ce am nevoie sa iau cu mine pentru mine si bebe cand merg in august .Acum ca ai totul proaspat in memorie , cand ai timp scrie, asteptam atat eu cat si restul fetelor cu nerabdare povestea.
jadi bine ai revenit cu baietelul acasa.Cum a fost primit de fratele lui.Al meu copil a spus ca asteapta sa vina fratele lui in august , vin si bunicii din tara , si cica ii lasa sa-l vada si apoi daca cumva nu-i va conveni sa il bag pe fratesu la loc in burta ca uite acu ce bine e, are si fratior da nici nu-i ia nimeni lucrurile lui.El inca nu intelege ca fratele care vine in august nu e o marfa returnabila dupa 2 saptamani cum procedam aici cu ce cumperi si nu-ti mai place cand ajungi acasa, si ca e ceva definitiv care ne va schimba viata umpland-o cu fericire la toti.

roxyAlex
sunt in saptamana 34

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jadi

Deni & Vlad & Tudor

Bine ai revenit, mamico!
Felicitari inca o data!

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Irinusha

Mandra mamica de
Cristian (3 Mai 04)-alias: Cris, Leul, Misu & Amélie (26 Iunie 07)-alias Bb, "Fomista", "Frumusete mica"
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Crisulica

Bine ai revenit, Irinusha!
Felicitari inca o data!
Astea da surprize! Si tu si Jadi!
Fetelor, trebuie sa ne povestiti! Noi stam cu gurile cascate, de nerabdare, bineinteles!

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Simo, multi ani si buni pentru ziua de maine, sa fii sanatoasa, fericita, iubita, sa ai parte de nastere usoara si refacere gramnica (indiferent cum nasti), sa ai lapte pt bebe, sa ai un bebe sanatos si papacios!
Petrecere frumoasa maine!

Io iti urez de azi, daca cumva maine nu intru pe forum!

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput