Mamici de iulie-august 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 26

roxanadum spune:
A! Si despre sot - azi la cumparaturi m-am ntalnit cu o prietena care mi-a povestit despre al ei. La final l-am sunat pe al meu si nu mai stiam cum sa il pup Mda..fetele astea! Cine sa le inteleaga?
Si acum seara a fost cu mine la shoping - s-a inarmat cu toata rabdarea numa sa nu mai fac o criza
Apropo de mersul de greoi de gravida (ca nu ma-m abtinut sa nu citesc macar un pic ce ati scris) - intr-o zi era sotu cu un pepene mare in brate si i-am zis "e, acum stai asa cateva ore!"
Roxana [gravi} 37 cu
Roxana (de maine) 37

kitty_nic spune:
Dragelor, va multumi mult pentru urari!
Acum in sfarsit avem si noi net acasa, asa incat o sa ne straduim sa tinem pasul cu voi si sa fim ceva mai active.
Povestea nasterii o sa o postam imediat ce o sa avem putin timp si inspiratie sa o relatam, pentru ca a fost de la agonie la extaz si as vrea sa nu pierd nimic din savoarea evenimentelor.
Multe felicitari mamicilor si refacere rapida si bun venit pe lume noilor bb-lusi!
Multi pupici si tinem pumnii fetelor care sunt acum "in focuri"!
Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
Nimic nu este intamplator.

witchy_witch spune:
Irinusha, vezi ca nu m-am inselat? Ti-am zis eu acum cateva zile ca imi miroase a fetitza? Hai ca de abia astept sa aud reactia fratiorului, care era sigur ca bebe e tot baietel... Poate il convingeti mai usor daca ii spuneti ca asa nu va trebui sa imparta cu ea masinutele si hainutele lui, ca fetitele poarta altceva si se joaca cu papusi (zic si eu asa, ca nu ma pricep la mentalitatea copiilor). sapt. 31 cu
maricel in burtica

ddanagh spune:
Jadi felicitari. Bine ati revenit in forta. Ce inseamna domnule gandirea pozitiva
Irinusha imi pare bine sa aud ca ti-ai revenit asa repede. Iti urez ca micuta Amelie sa fie sanatoasa si mancacioasa. Si ca sa vezi cat e de mica lumea: ma uitam la pozele postate de tine in capitolul trecut si pe cine vad - Magda Biris. O buna prietena de-a mea. Am si lucrat impreuna pana sa ma mut in Bucuresti. Am zis ca-i fac o surpriza si-i zic ca ai nascut insa deja stia.
Cristina sa -ti traiasca scumpica de Dariuca si sa va bucurati de ea.
Simo , nastere usoara si bebe sanatos !!!!!
Roxana ce semanatura frumoasa . Sa ne spui ce ai mai achizitionat. Ma oftic ca eu nu am vazut tampoanele alea, nu cred ca ma mai duc eu tocmai in Dorobanti pentru ele.
Dana S37 + cu
Daria Stefania

andreea c spune:
Neata!
...tot fara dop Simo! Sa ai o nastere usoara si un bebe Matei sanatos, destept, frumos si norocos. Nu prea am eu talent la urari (ca si tine), dar iti doresc din suflet tot binele.
Jadi, Irinusha bine ati revenit acasa. Asteptam poze cu bebicii si cat mai multe amanunte despre nastere.
Kitty bine ai revenit. Am vazut pozele cu Dariutza...e o . Asteptam sa ne povestesti cum a decurs nasterea. Stiu ca tu trebuia sa nasti la Municipal cu Peteu ca si mine. Sunt tare curioasa ce s-a intamplat.
Andreea saptamana 39
Radu Stefan
AMR 1 SAPTAMANA si ceva...
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

andreea c spune:
Witchy si bebele meu da din picioare cum ai descris tu. Nu stiu daca ai vazut documentarul "in pantec", spuneau acolo ca atunci cand bebe atinge cu talpile ceva incepe sa dea din ele astfel dezvoltandu-se instinctul de a merge. Ziceau ca si dupa nastere daca il ti in asa fel incat sa atinga cu picioarele o suprafata va incepe sa topaie. Eu ma gandeam ca stand noi in anumite pozitii care il inghesuie, el atinge cu talpile peretele uterului si de aici aceste dansuri. Asa am interpretat eu poate gresesc...
Andreea saptamana 39
Radu Stefan
AMR 1 SAPTAMANA si ceva...
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

ilenutza spune:
quote:
Originally posted by roxanadum
Apropo de mersul de greoi de gravida (ca nu ma-m abtinut sa nu citesc macar un pic ce ati scris) - intr-o zi era sotu cu un pepene mare in brate si i-am zis "e, acum stai asa cateva ore!"
ai fost mortala!

Felicitari pentru cumparaturi!

Irinusha,Jadi,Kitti bine ati veni acasa!

Simo, LMA, sa fii fericita si iubita
Ile

AMR 03 sapt.

nikole spune:
SIMO,LA MULTI MULTI ANI prosperi, cu sanatate , voie buna, si tot ce iti doresti!
jADI, Irinusha, bine ati venit acasa sanatoase si cu bebeii in brate...
acu merg sa citesc din urma...35+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

lorinaoo1 spune:
Simo LA MULTI ANI nastere usoara, un bebe papacios si genial de sa-ti manance urechile, noroc si o viata ca un vis
Deni, Irinusha, Kitty refacere rapida si sa fiti sanatosi cu pitici cu tot
Kitty m-am uitat si eu la poze si bebelina ta e dulce tare Ufff, abia astept sa-mi vad si eu bebita
Lavinia-nasica de moflea cu
Lorina Maria 38+
AMR 3 zile