Casnicute sexy (127)
Raspunsuri - Pagina 9

Danelutza spune:
Doina mult curaj si Doamne ajuta ! Sint cu gindul la voi, chiar daca nu ai sa reusesti sa scrii miine. Bafta la examen Danei, iar voua drum bun si sa auzim vesti bune din China.

Dana_ch spune:
salutare pe toate
asa cum va spuneam am avut calc stricat,am reusit sa-l fac,imi era tare dor de voi,nu am reusit sa citesc marre lucru din urma.
mersi de urari.
Doina voi plecati incurand,va doresc tot binele din lume bafta multa Dane-i la examene.
Andra pleaca maine in tabara la mare pe 10 zile asa ca o sa am mai multa trecere pe la calc. cu conditia sa ma lase lucas.

monica-elizabet spune:
doina Doamne ajuta sa aveti numai reusitesi drum bun...bafta Danei la examene
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

mikiriki spune:
Danutza nu ma mai astepta ca nu reusesc sa vin . poate mai incolo prin toamna.
Mirela am vazut pozele. superbe. unde te-ai ingrashat ca eu nu vad nici o schimbare?
Doina drum bun. DD ajuta. Danei ii urez multa bafta la examene.
Noapte buna
Miki

mikiriki spune:
quote:
Originally posted by Dana_ch
salutarepe toate
asa cum va spuneam am avut calc stricat,am reusit sa-l fac,imi era tare dor de voi,nu am reusit sa citesc marre lucru din urma.
mersi de urari.
Doina voi plecati incurand,va doresc tot binele din lumebafta multa Dane-i la examene.
Andra pleaca maine in tabara la mare pe 10 zile asa ca o sa am mai multa trecere pe la calc. cu conditia sa ma lase lucas.
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Miki

OlgaTarziu spune:
Salut.
Cica e Canada Day... Am fost la un parc in apropiere. Tony s-a destrabalat, are si un tatuaj cu frunza de artar pe fatza.
Eu fericita ca maine nu merg la lucru.

Dana_ch spune:
quote:
Originally posted by mikirikiquote:
Originally posted by Dana_ch
salutarepe toate
mersi de urari.
Doina voi plecati incurand,va doresc tot binele din lumebafta multa Dane-i la examene.
Andra pleaca maine in tabara la mare pe 10 zile asa ca o sa am mai multa trecere pe la calc. cu conditia sa ma lase lucas.Mi-a fost dor de tine. Distractie placuta Andrei la mare. A venit sora ta?
Miki
si mie de tine

in august e vorba ca vor venii,mersi de urari cu siguranta se va distra Andra.

Dana_ch spune:
neata!
poftiti la
olga ce super mai ales ptr ziua libera
cami
mirela am vazut si eu pozele,sunteti asa de frumosi