Casnicute sexy (127)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... mey, am crezut ca v-ati molipsit de scrieti mesajul in triplu exemplar
Ia sa incerc si io sa vaz merge ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Asa, si la mine da eroare, dar intii am controlat sa vad daca a aparut

Mirela am vazut pozele, frumoase, m-am indragostit de girafa si zebra, aaa ... si de doamna strut , celelalte imi par prea mari si periculoase.
Si nu mi se pare ca esti asa de grasa, la mine vad ca s-a blocat cintarul la 62 si eu care speram sa ajung la 56

Monica arunca si la mine o cafea . I-am dus si vecinei placinta cu dovlecei si a zis ca merge cu vin alb

Cuscra te zarii ieri, pe tine si pe Simo, dar nu zic unde ca nu-i mumos sa pirasc. Dar pe mine de ce n-ai vrut sa ma saluti ?

Miki te mai astept mult, sau maninc placinta

Dispar, ca urla motata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Asa, si la mine da eroare, dar intii am controlat sa vad daca a aparut

Mirela am vazut pozele, frumoase, m-am indragostit de girafa si zebra, aaa ... si de doamna strut , celelalte imi par prea mari si periculoase.
Si nu mi se pare ca esti asa de grasa, la mine vad ca s-a blocat cintarul la 62 si eu care speram sa ajung la 56

Monica arunca si la mine o cafea . I-am dus si vecinei placinta cu dovlecei si a zis ca merge cu vin alb

Cuscra te zarii ieri, pe tine si pe Simo, dar nu zic unde ca nu-i mumos sa pirasc. Dar pe mine de ce n-ai vrut sa ma saluti ?

Miki te mai astept mult, sau maninc placinta

Dispar, ca urla motata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bey sunteti totale. si eu am patit la fel, dar le-am sters.
ne echipam sa iesim la plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mirela, eu si ruxi ne-am uitat la poze, si i-a placut tare mult de "baiatu' "tau ma punea sa dau mereu la albumul cu animalutze...foarte frumoase pozele

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cuscra,n-am mai apucat sa te salut ca mi-a venit "taxiul" sa plec la tara. Uite ca te salut si te pup acu...
Descarc niste poze si ma bag la baita si la nani...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Helau!

Cuscra,n-am mai apucat sa te salut ca mi-a venit "taxiul" sa plec la tara. Uite ca te salut si te pup acu...
Descarc niste poze si ma bag la baita si la nani...

si astept pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am trecut doar sa va salut pe toate!! si noapte somnoroasa sa aveti!!!!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna sexoaselor!Nu am putut sa scriu ca s-a mutat Dana in sufragerie cu invatatul, ca e mai racoare.Vineri la roamana a fost subiecul cam urat, dar ea zice ca a scris, nu de 10...o sa vedem la final.Acum am prins si eu liber aici ca a plecat putin sa se relaxeze.Noi suntem pe ultima suta de metri, mai avem maine si plecam .Marti cand plecam noi are iar la istorie scris, miercuri psihologie si joi ed. fizica.Eu cu Dan vom fi plecati!Se descurca ea ca e fata descurcareata!Maine o sa mai intru sa va scriu cand prind liber , apoi dupa ce ajung in China!Am mai luat o data lista sa nu uit ceva.
Voi ce faceti?bunatati?eu am morcovul cat....

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.
Va din zbor.Program full la noi.
Va pe toate.
Doina curaj.Mai e putin.

Mergi la inceput