Casnicute sexy (127)
Raspunsuri - Pagina 10

Danelutza spune:
'neata si o cafea sa taie greata
Dana ch drum bun si vreme buna Andrei la mare.
Olga profita din plin de ziua libera , ca miine o iei de la capat
Miki acum daca-ti vin neamurile nu mai vii la mine ? Lasa ca te astept la toamna la cules smochine
La mine-i vreme de kko, ploua cu galeata.
Va tuc pe toate dulce, dulce, dulce

mikiriki spune:
´ neatza
Multam de cafea.
Danutza il trimit pe soatza acum. Are concediu ( invatati germana ).
La mine ploua si e frig. Ieri am fost doar in tricou la munca si azi iau geaca din nou
Miki

mikiriki spune:
Am vazut o frumuseste de baietzel care manca bobo ( Lucas).
M-a sunat ieri feciorul sa ma intrebe ce sa-mi aduca din Spania ( e acolo de 10 zile cu niste prieteni in vacantza). I-am zis sa-mi aduca plaja, soare... Imi aduce o punga cu nisip si-o sticla de vin , iar cand beau vinul sa-mi astern nisipul sub picioare si sa ma gandesc ca-s la plaja. Ce destept ficior hahahaha
Va doresc o saptamana usoara
Miki

Danelutza spune:
... pe pagina a doua ?

pufymic spune:
Doina azi plecati.....
Doamne ajuta sa veniti mai bine din China si sa treceti peste tot ce urmeaza cat se poate de usor!Bafta Dan!Sa fie bine!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

alexa si mami spune:
hello gagici! toate, trec rarut pe aici din cauza de timp. am fost cu copila la tuns, mai bag cite una alta la valiza, sper sa nu uit ceva.
pufy, doina miine dimineata pleaca. ce fac voiniceii?
doina, DD ajuta. sa aveti drum bun, fara peripetii si fara o sa avem grija si de subiectul lui dan, tu doar ne mai lasi cite un mesaj, 2-3 vorbe.
miha, ai pus pozele?
camiii, si tu spunei ceva de poze. cum v-ati distrat?
olga, ce face tony?
danelutza, esti fantoma?:)))

Danelutza spune:
Alina nu sint fantoma, dar pot deveni
Mai fetelor, mi-a zis motata una astazi de-am ramas paf. Stateam la masa si tot trancaneam eu cu tatsu, la care ea a zis "stai zitta", adica sa tac din gura . Ieri a scos alta perla, si-a pus costumasul de baie, deh, se autoserveste din dulapiorul ei, iar cind sa i-l scot, a inceput "noooooooooooo, atiutoooooooooo", adica "no, aiuto", nu ajutor
, iar mamei mele ii zice "bica Malia, adica bunica Maria

Danelutza spune:
Ba venim in tara, dar pe la toamna, sper prin septembrie, atunci o sa fac poze cu burtica cuscrei
Cuscra unde esti, nu te-am zarit astazi, sper ca "Bianca" sta cumintica in burtica. Sau te-ai dus la doctor sa ne spui ce ai la purtator

ange spune:
neata.
mi-au plecat acum dimin. musafirii parca e casa goala.ai mei copii dorm inca si simt cum imi tziuie urechile de liniste
am strans patutul finutei ca-mi facea rau numai cand intram in dormitor si vedeam ca nu e...are doar 2 luni jumate si ori de cate ori vorbeam cu ea imi zambea ,dadea si ea din buzite,scotea limbutza.e o dulce.pun poze,pun,pun...
La botez a fost frumos.Nu a plans decat spre finalul slujbei cand incepuse sa se plictiseasca.
Acum am ramas cu copii mei,afara e frig(13°) brrrrrr.. nu stiu ce vom face ca de plaja nici vorba,de piscina ne uitam la ea si tot asa
probabil ca daca vremea va fi asa de caca si sapt viitoare vom pleca cu petre in State sa ne plimbam ca de casa suntem satui.
Tzuc la voi.suna tf. revin
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."