Casnicute sexy (127)
Raspunsuri - Pagina 11

alexa si mami spune:
danelutza, cred ca ai dreptate. miha a iesit de pe mess acu' vreo juma' de ora. cred ca e la dr. miha te asteptam cu vesti bune.

pufymic spune:
Alina ai dreptate.Maine pleaca Doina.....eu am crezut ca azi suntem in 3
!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

ange spune:
doina,drum bun si sa va intoarceti victoriosi.tzin pumnii stransi.sa-i spui Danei sa ne scrie si noua 2-3 cuvinte despre voi.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

monica-elizabet spune:
buna sexoaselor,
noi suntem toti acasa, azi nu l-am dus pe alex la gradi fiindca si el si ruxi au mucishori si tushesc putin asa ca i-am bagat pe tratament.
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Danelutza spune:
Fetelor am citit la subiectul despre Dan, a scris Barbye, mesajul ei m-a facut sa pling de nu ma pot opri. Are o inima de aur fata asta si multa putere. S-o ajute Dumnezeu, iar dupa ce-i va da Dan scaunul lui, sa-i poarte acelasi noroc si ei si sa ajunga la operatie.

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Ba venim in tara, dar pe la toamna, sper prin septembrie, atunci o sa fac poze cu burtica cuscrei
Cuscra unde esti, nu te-am zarit astazi, sper ca "Bianca" sta cumintica in burtica. Sau te-ai dus la doctor sa ne spui ce ai la purtator
Hi hi hi...sa nu spui ca mi-ai simtit lipsa...

N-am fost la doctor,ma voi duce la sfarsitul saptamanii...Azi am avut o zi de

Pozele care le-am descarcat aseara sunt cu Robert...

Miha

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
danelutza, cred ca ai dreptate. miha a iesit de pe mess acu' vreo juma' de ora. cred ca e la dr. miha te asteptam cu vesti bune.

Miha

monica-elizabet spune:
cuscra-i pe urmele tale
am vazut robetzelul cel ochios si frumushel
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Danelutza spune:
Doar stie ca am lucrat in televiziune, de aia trebuie sa stiu tot

alexa si mami spune:
da' mey miha, esti vanata pentru ca la tine si la burticutza. la sfirsitul saptaminii???:((( si io nu sunt pe faza sa stiu de "bia"