Casnicute sexy (127)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

da' mey miha, esti vanata pentru ca la tine si la burticutza. la sfirsitul saptaminii???:((( si io nu sunt pe faza sa stiu de "bia"

Da un numar de telefon si te tin la curent.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am plecat la culcare dragelor...O noapte magica...

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Am plecat la culcare dragelor...O noapte magica...

Miha si Robert

deja nani?
trimit pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra somn usor.

Restul unde sinteti, dormiti si voi ?

Georgi, Bianca unde sinteti ? Vad ca Dana ch, Cami si Monica sint pe mess, dar nu zic nimic

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Cuscra somn usor.

Restul unde sinteti, dormiti si voi ?

Georgi, Bianca unde sinteti ? Vad ca Dana ch, Cami si Monica sint pe mess, dar nu zic nimic

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

scuze vb cu sora mea din germania

Mergi la inceput

Un zimbet pentru voi

si ceva bunut, dar dietetic http://family.webshots.com/photo/2423320470080132939kZiAxK
http://family.webshots.com/photo/2202146330080132939EmHRUC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dana_ch

scuze vb cu sora mea din germania

Nu trebuie sa-ti ceri scuze , astazi am fost pe post de detectiv si eu si Alina, doar ca Alina a plecat la nanita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Sssst!!!Io ma uit la Nikita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

moama d-na detectiv da ce de mancarici bune ai facut
eu am facut fasole iahnie astazi, i-am pus carnaciori si costita afumata, a iesit o nebunie...maine poate fac si eu niste paste ca ale tale.
io nu zisei nimik ca ma uitai la serial(da' nu la acelasi la care se uita georgi...asa inveti tu fato?) am bagat inca 2 episoade zici ca-s drogata
da oare Liana ce face, s-o fi intors?
miha, somn usor
miki, lipsa la apel
va pup si inca sunt pe-aici

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

messul meu e deschis aproape tot timpul.timp sa stau linistita pe el nu am decat dimin. la cafea.in rest calculat. merge de nebun pe radio sau stiriasta da impresia ca sunt activa non stop pe mess.
Vreau sa va spun ca acum si fimea are adresa de mess Cum vine prietenul nostru de la To(actualul cumatru) cum invata Maia cate ceva in domneniul calculat. Ea in camera la ea, eu afara la cafea si vorbim pe mess. suntem duse

mai am vazut emisunea lu' bahmutam cu Prigoana.Doamne cata demanta!
de Nikita nu stiu nimic.
azi am vorbit si cu Banana.am reusit dupa 1000 de ani.I-am trimis si poze de la botez si disney
Ma doare mijlocul de vreo 10 zile.am fost si la urgente acum 5 zile ca abia stateam dreapta;mi-a dat ceva antiinflamatoare dar vad ca fara nici un rezultat.Am o durere cumplita.In 3 zile termin bulinele si merg din nou ca e de jale.La botez abia am stat dreapta
sa nu ma certati ca nu v-am spus dar am crezut ca e o gluma,un junghi,un curent,o miscare brusca ceva.se pare ca e serios

tzuc.somn pufos

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput