Casnicute sexy (127)
Raspunsuri - Pagina 28

Liana30 spune:
oauuu doina super ..io va tin pumnii..si va mai sun..asea sa va mai dernajezdin cand in cand pi la orele galbejitilor aia..ca doar stii ca io's baba si iar uit
sa spui daca aveti nevoie de ceva ca va trimit io..ok?
miki bafta la semnare ca uitai
stati asa ca o sun acu pe georgii sa vaz daca e cu capra
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

Liana30 spune:
reveniii beyyyy e clar ca'i cu capra
ca are tilifonu inchis
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

diadaniela spune:
helllo!
ce fac fetele?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
helllo!
ce fac fetele?
Pai ce sa faca...una da telefoane dupa capre,pardon fata cu caprele...fata cu caprele mulge caprele...

Miha

mikiriki spune:
Salutare
Doina ma bucur ca sunteti bine
Ioana am notat retzeta. multzam
Miha ce bune ar fi niste eclere acum.....imi place numele fetei
Io am semnat azi contractul. Prima data am avut o discutie cu sheful, mi-am spus of-ul si dupa discutie a venit cu mine la secretara sa fie sigur ca semnez contractul . De acum incolo nu stiu cum va fi, dar i-am promis ca de fiecare data cand am o problema ma duc la el. Mi-a spus clar ca am dreptate si azi am incercat sa nu iau nimic in seama. Stiu ca in cateva saptamani iar plang in bratzele soatzei...dar asta e..pana nu gasesc alt job tre sa indur mitocaniile colegilor.
Astea fiind spuse, ma duc cu misterul afara si sa fac ceva de mancare.
Va doresc o seara frumoasa
PS: Cred ca vine o furtuna la ce vijelie e. A trebuit sa inchid ferestrele.
Pupicei
Miki

monica-elizabet spune:
buna fetelor sexoase,
doina ma bucur din suflet ca ne-ai scris...multa sanatate lui Dan si bafta in continuare
LIano, gasisi fata cu capra?pe amandoua
miki, azi noapte te-am visat, cica venisem la tine la paorta,a veai o casa maaaare sis tateai langa un parc imens si eu venisem sa ne plibmam prin parcfelicitari pentru semnarea contractului
cu miha ma conversai azi dim da-i dau unsi-aici ca ea de gravidoasa si pofteste
ioanacam tot asa fac si eu sufleul de conopida...adica acelasi ingrediente numai ca eu is mai puturoasa si dupa ce a fiert conopida o scurg si le amestec pe toate apoi le rastorn in froma le dau la cuptor si gata
mirela, ma bucur ca pana la urma ati reusit sa vedeti focul de artificii
danelutza, lipsa la apelpe unde esti?
caaaamiiii...unde esti te mai doare spatele?
aaa...sa va zic...pe mine ma dor picioarele de lesin(labele piciorelor...ca sa ma exprim asa)aseara mi-am luat role si azi am tras o tura cu ele, merg binishor dar cum nu mai sunt obisnuita cu genul asta de miscare probabil ca am stat incordata si acum...e vai si-amar
va pup pe toate
aaa...sa va zic...pe mine ma dor picioarele de lesin
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
danelutza, lipsa la apelpe unde esti?
Eiii...ea cred ca mai "detectiveshte" ceva la ora asta

Miha

monica-elizabet spune:
da, ai dreptate...acush apare cula noi
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

mariussimiuc spune:
Poa' sa apara ca eu am fugit la culcare...
In seara asta l-am lasat pe Robert la bunica......e pustie casa fara el...si ma doare sufletul...si-mi lipseste ritualul de seara si "mama mea draga mea"...
ASs ca ma duc sa ma culc...ca sa uit...
Miha si Robert

CRISMIR spune:
IOANA,facem schimb daca vrei
...mie imi place mult conopida,doar ca ai mei nu se prea omoara si ma lupt singura cu ea cand fac,si ajung asa
MIKI si felicitari pt contract!...eu sper sa nu te mai consumi aiurea si sa fie bine de acum in colo...ei,cum e,a venit vijelie mare?
DANELUTZA,pe unde umblii?...sper ca esti ok...ce bucataresti bun?
Azi am vorbit si eu in direct pe mess cu DOINA si cu DAN...Doamne ajuta-i sa iasa bine operatia din prima!
...mai asteptam vesti Doina!
si numai bine!
La noi ploua si mor de nervi ca trebuie sa stam in casa,deja ne urcam pe pereti si eu si fi'miu
la toata lumea si un week end placut!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url