Casnicute sexy (127)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu am tras a doua tura cu rolelede data asta doar cu alexutul si tati a stat cu ruxi
am papat din nou salata cu ton ca cica era pacat dupa atata sport sa bag in mine ca spartasi acum ma delectez cu un paharel mic cu vin alb...va servesc si pe voi

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MONICA,multumesc de vin,foarte bun...dar voi nu dormiti la ora asta?...cat e ceasul acolo?...asta daca poti raspunde...fain ca te plimbi cu rolele,la noi ploua,ce vreme de caca

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Mirela ti-am trimis pm cu id-ul
eu astept acceptul tau

mai dar chiar sunteti cumintele ins eara asta nu-i nimeni pe-aici, eu ma uit la Santinela

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!Am facut cafeluta si va astept sa va treziti!Aici acum e 9.30.In weekend e mai liber pe aici.Luni dupa amiaza il vor opera pe Dan.Eu am luat iconita la mine dar ca proasta am uitat candela acasaDan inca doarme , a trecut vizita si mai doarme inca , caci aseara ne-am culcat aproape de 3...nu puteam sa dormim de caldura, caci s-a stricat aerul conditionat, cred ca erau 40 grade in salon.A venit dimineata un piticot din asta si i-a pus freon dar se aude cum pierde...eu le zic...ei zic HA-AHAce o fi in limba lor???Astept sa gasesc o asstenta care intelege mai bine in engleza.In rest suntem bine,mancare e suficienta, nu prea suntem invatati cu gustul, dar nu are importanta asta.Va pup pe toateeeeeeeeeeeeee!
Doamnelor cafeaua e servita de aici din China!!!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aaka spune:

buna fetelor
ne alaturam si noi clubului vostru daca ne primiti. suntem doar pe jumatate casnicute.eu lucrez doar 3 zile pe sapt si am grija de niste copilasi.e mai nasol ca trebuie sa ma duc la ei acasa dar trece si timpul mai repede si mai are si bambilica mea cu cine se juca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Aaka, bine ai venit!mai spune-ne ceva despre tine, despre bebica ta.

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

miki, azi noapte te-am visat, cica venisem la tine la paorta,a veai o casa maaaare sis tateai langa un parc imens si eu venisem sa ne plibmam prin parcfelicitari pentru semnarea contractului

monica

Žneatza
Vii sa ne plimbam? Mai casa mare nu am, dar stau langa un parc. Daca vrei plimbare atunci te duc intr-un parc mai mare si.....in magazine
Succes cu rolele

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aaka spune:

bine te-am gasit si noi!!
bambilica mea are un 13 luni si acum incepe sa isi dea seama cat de bine e sa poti merge in picioare singura singurica.
e cuminte si plina de viata si sper sa fie incantata in decembrie cand ii vom aduce acasa bebe 2.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CRISMIR

MIKI si felicitari pt contract!...eu sper sa nu te mai consumi aiurea si sa fie bine de acum in colo...ei,cum e,a venit vijelie mare?

la toata lumea si un week end placut!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Multzam . Furtuna n-a venit. Dar a fost vantul ala puternic si m-am.......speriat. hihihi. Pupici lui Robert. Cum ti-au iesit snitzelele?
WE placut si tie

Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Poa' sa apara ca eu am fugit la culcare...

In seara asta l-am lasat pe Robert la bunica......e pustie casa fara el...si ma doare sufletul...si-mi lipseste ritualul de seara si "mama mea draga mea"... ASs ca ma duc sa ma culc...ca sa uit...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Nu mai fii suparata

Miki

Mergi la inceput