Casnicute sexy (127)
Raspunsuri - Pagina 27

monica-elizabet spune:
Liana, eu cred ca Doina
nu s-a suparat...ma bucur ca sunt bine sa dea Domnul ca si de-acum incolo sa fie bine si sa se intoarca cu bine acasa...
iar tie sa-ti dea numai binesi multumim de vesti.
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

mikiriki spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Miki cu intirziere "La multi ani, socrului !". Ufff, deci ai terminat liberele, incearca sa fii calma cind mergi la serviciu si fa-te ca nu vezi si n-auziDaniela si micuta Isabellawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Faci painica? mooooooama si io vreau
Miki

mikiriki spune:
Liana nu cre ca s-a suparat Doina c-ai sunat-o atat de tarziu. Ma gandesc la ei si stiu ca va iesi bine operatia.
Monica fa o poza dinozaurilor tai
OOOOpssss am fugit la culcare. acum vad cat e ceasul si maine lucrez de la 6.
Noapte buna
Miki

Liana30 spune:
breeee io n'am zis ca s'a suparat ca daca va spui ce voce avea..nu va vine sa credeti..freshhh..parca nici nu as fi trezit'o din somn..era bucuroasa ca o sunai ce mai conta ora pt ea da io ma simtii ca vaca
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

CRISMIR spune:
MONICA...pana la urma am fost la artificii,a fost frumos,dar cam obositor pt pitic
,au inceput la 9 si la 11 am ajuns acasa...i-au placut mititelului dar la un moment dat ma intreba"mami,nu se termina,nu plecam acasa?"
...eu stiu de ce dinozauri vorbesti,
,sunt cam nesanatosi,ce am citit eu pe aici,dar toti copii iubesc mancarea asta cu diferite forme
...ce sa faci,din cand in cand merge sa le dai...al meu inca nu accepta,dar sunt sigura cand va ajunge la gradii,sa stea program lung va baga in el numai prostii...deocamdata ii dau doar mancare cat de cat"sanatoasa"
,sa zic asa...
pui mici si dragi,a,si vroiam sa te intreb,merg la gradii ei,nu e vacanta inca la voi?
A,cea mai faina faza a fost reactia lui Robert la un moment dat,zice"mami,acolo se sparg luminile,sus,la cer!"...a fost frumos!!
DANELUTZA,nasol cu banii astia..stiu ce zici..aici s-a intamplat la fel de Craciun,faceau asa de frumos si de anul trecut nu s-a mai facut nimic din lipsa de bani,hmmmmm,mi-a parut asa de rau,ca acum cu asta mic mergeam si eu
...interesante palariute!!!
IOANA,,conopida,buna idee,si mie imi place,cred ca am sa fac si eu saptamana viitoare...acum am gatit mazare cu piept de curcan si ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon.
MIKI,deci ce ai papat azi?
...eu is la cura de slabire si pap numai fructe,cat se poate
DOINA si DAN
,va tin pumnii stansi,sa fie totul bine,ma gandesc la voi si ma rog sa ajungeti acasa cu mari schimbari!
si multe
Gata,fug ca iar face figuri calculatorul asta la toata lumea!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

mikiriki spune:
Žneatza
pt. toata lumea.
brrrrrrrrr. nu cred c-a fost atat de frig in vreo dimineata
O zi buna
Miki

pufymic spune:
Neata!!!!!!!
Liano fusesi de coma cu fusul orar la galbejiti!
Multumim mult ca ne tot dai vesti despre Doina si dan....si abia astept sa intre si Doina "live" cu noi sa ne mai zica cum stau....
Mirela mortal Robert cu replicile lui!
Zici ca ai facut mazare cu piept de curcan?Hai sa facem schimb: eu iti trimit niste sufleu de conopida si tu mie niste mazare
!
[blue[Miki[/blue] tu parca ma intrebai cum fac eu sufleul de conopida....
...e f simplu:
fierb conopida(dupa ce am taiat buchetelele mai mici-deci fara cotor....soacra-mea o fierbe cu tot cu cotor....deci se poate oricum, dar mie mi se pare mai igienic asa cum fac eu ca pot spala mai bine conopida), dupa ce e fiarta o pun un pic la racit(sa nu ma ard pe degete).
Ung o cratita cu unt si pun asa: un strat de conopida, un strat smantana, deasupra ou batut(intreg), branza sau cascaval ras(dc iti place poti pune si putin patrunjel taiat fin), apoi iarasi conopida, iarasi smantana....si tot asa pana e gata conopida.ultimul strat e de ou sau smantana....cum preferi.
Ieri(sau cand am facut-o ca nici nu mai stiu) am bagat si un strat de rosii decojite....sa vedem cum iese.
Si atat!Noua ne place mult.Sa nu uiti sa pui si sare....am omis s-o mentionez fiindca eu o fac fara sare ca-i dau si la Nicolas.
Danelutza interesanta reteta cu palarioarele! trebuie sa o incerc si eu.....cand or creste mai mari piticii mei sa pot bucatari linistita...
(ca-i migaloasa)
Ma duc sa le dau sa pape la gazuci.....
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

doinabita spune:
Buna Din CHINA!!!!NE-AU MUTAT DE LA HOTEL LA SPITAL.Asteptam sa se elibereze salonul pe la ora 14 si sa il curete, daca nu o fac ei o fac eu!
Liana , m-am bucurat mult ca am vorbit cu tine!!!Dormeam de mult, si cand am auzit vorba de a noastra, era mana cereasca.
Fetelor o sa ne spuna azi sau maine cand il opereaza pe Dan.Va spun eu cand.E greu sa ne intelegem cu ei , vorbesc o engleza amestecata cu chineza, dar ne intelegem.Ce sa va mai zic?de aici?e o caldura afara...smog...nu se vede cerul...soarele, stele...oare nu au?nu se vad de smog.In spital conditiile sunt bunicele, mancarea e bunicica.Asistentele si doctorii sunt de nota 20, foarte operativi daca vrei ceva sau intrebi ceva, ce am aflat aici e ca daca ai febra nu iti da nimic...cica sa bei apa, bine ca am luat eu la mine.A facut Dan o mica escara de la stat in carut aproape 30 ore si i-am spus sotului sa imi treimita prin curierat rapid ce folosim pentru asa ceva caci ei nu au auzit de medicamentele astea.Asteptam sa ne spuna cand ne opereaza.Am vazut si persoane cu progrese mari la prima operatie.Dumnezeu e mare pentru toata lumea!!!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

mariussimiuc spune:
Helau!
Doina,ma bucur ca sunteti bine.Te asteptam cu vesti minunate in continuare! Ai dreptate,exista acolo sus un Dumnezeu care are grija de toata lumea!
Miki,bafta la semnarea contractului. Ieri nu am facut mare lucru de mancare,doar o salata si niste ceafa la gratar.Desert...eclere. De la cofetarie.
Cuscra,interesante palariutele tale. O sa le tin minte pentru Teodora-Bianca-Sabina...
Robert nu cred ca ar fi interesat de ele...Poate de dinozaurii Monicai.
Georgi oare cum se descurca la tara? O fi reusit sa mulga capra?
Ioana,tare-mi place si mie conopida,dar daca tre sa mananc singura mai bine nu mai fac.Asta nu ma impiedica sa salivez nitel......da ma duc sa beau o limonada si-mi trece...
Miha si Robert