Casnicute sexy (127)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monica,nu stii ce-a patit Bits cu masajul anticelulitic? Vrei si tu?

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aaaa...despre asta este vorba?
nu multumesc atunci nu vreau vanatai
da' sa inteleg ca daca nu ies vanatai si nu doar nu-si face efectul si crema mea? tre sa-l pun pe sotz sa ma maseze cu

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

cine ce-a gatit? mi-e foame

Miki

Mergi la inceput

eu fac dinozaurivrei?
copilashii mei au devenit fan dinozaurii astia, desi stiu ca mai sanatos e pieptul de pui facut de mine nu-i pot refuza

monica

Mergi la inceput

Dinozauri? explica la blonda
Io vreau sa fac paste, ma innebuneste soatza cu pastele lui ( e o reteta inventata de mine, dar nah.. poate mai face si altcineva la fel )
Monica tu ti-l imaginezi pe mister ai? a fost o faza urata, mi-am pierdut autoritatea in fatza lui . i-am dat un pupic pe botic din partea ta.
Liana multzam. btw. mi-am corectat postarea . miercuri si joi am liber, poate trag o fuga la Viena daca esti p´acolo
Miha ce-ai gatit?
Danutza pe unde esti?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Monica ce dinozauri?????Hai zi repede ca si eu sunt super-pofticioasa!

Miki eu azi n-am facut decta niste foi de napolitane ca am ciorbita de legume de ieri si sufleu de conopida la cuptor....si n-are cine-l manca ca singura nu-mi arde de mancat...!

Na fug si eu la culcare....noapte somnoroasa fetelor!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Ioana sufleu de conopida la cuptor? pls baga retzeta
Monicaaaaaaa

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Miki cu intirziere "La multi ani, socrului !". Ufff, deci ai terminat liberele, incearca sa fii calma cind mergi la serviciu si fa-te ca nu vezi si n-auzi

MikiM parerea mea e sa bei o bere . Si eu as trage una, ca vad ca s-a blocat rau cintarul, nu maninc dar nici nu dau jos. Sotul spune ca e carnita macra, daca era slaninuta disparea cu dieta . Eu as sta sa ma framinte careva ca pe aluat, doar, doar sa slabesc o tira si sa-mi dispara cit de cit burta.

Liano spor la treburile tale, alea stii tu care si sa auzim de bine . Ai sunat.-o pe Doina, cind il opereaza pe Dan ?

Georgi sa bei laptic si pentru mine, daca nu cumva deja l-ai consumat.

Monica reteta e pentru copii, dar e buna si pentru cei mari, mai ales la petreceri, ca sa-i bagi pe toti in ceata. Uite reteta http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=15742&st=0

Asa, astept reteta de dinozauri si poze daca sint si conopida la cuptor, poate-i buna pentru dieta mea.
Dispar sa pun piinea la cuptor, revin in pauza publicitara

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

moama ce dilema am creat cu dinozaurii mei
ce sa fie fetelor niste piept de pui(un fel snitele, mai mult nuggets) taiate in forma de dinozauri si eu doar le prajesc un picutz si astia mici mananca de sparg cate 3-4 de fiecare...ca deh...mananca carne de dinozaur...sigur se gasesc prin magazine peste tot ca eu luam si acasa din metro parca...incercati la congelatoarele alea mari pe mijloc, unde au baghete de peste si carne congelata.
danelutza uite-acush salvez reteta...multumesc
ioana...miam sufleu de conopida...mi-ai facut pofta fac si eu...ca le palce si piticilor, eu il fac si cu cateva buchetele de brocoli ca sa iasa colorat sa le placa lor
eu ma uit la zwartboek, profit ca dorm piticii
pupici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

vai de capuuu meu.uitai sa o sun pe Doina si o sunai acu..de unde draku sa stiu ca galbejitii aia sunt cu 5 ore inaintea noastraacu afalai..acu stiu
sunt bine..ii facura azi lui Dan toate analizele si maine ii muta in spital..inca nu stiu cand o sa'l opereze..asteapta sa vada maine ce spun doctorii..cica acolo unde ii muta adica in spital vor avea si acces la net..asa ca daca poate Doina intra sigur sa va salute..pana atunci..somnoroasa ca doar o trezii din somn ca dehh pe la galbejiti era 4 dimineta da ea saraca ce sa mai zica,,ca io imi cerusi scuze..alae..alea..da ea fu bucuroasa ca'mi auzi vocea asa ca va pupaceste pe toate si va multumeste ca'i sunteti alaturi..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput