Colectia de toamna iarna 2005(140)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau, sanatate multa Miruniciului si sa scapati de tuse! Incearca si Stodal!

Piscina pentru copil - hm, nu prea ma incanta ideea!

Dordia, sa amortizati sanatosi tricicleta!

Noki, felicitari pentru sesiunea incheiata cu bine! Sa stii ca si Daria e plina de bubite ... pe gat, brate, spate, sub-vrat, burtica putin, si picioare ! Mi-a fost frica sa nu fie vreo boala eruptiva, da am fost la dr. si cica e o alergie la caldura! Bagam Zyrtec si Peritol de doua zile si nu prea se vad rezultatele! Doamne ajuta sa scapam de "bubite" sa ne vedem sanatosi la intalnire!

Roxi, sanatate maxima Alexiei! Tinem pumnii sa nu fie nimik grav!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
www.flickr.com/photos/9027504@N08/" target="_blank"> Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut

Vazut pozele Andei din Antalya, superbe.

Noki, felicitari pentru terminarea sesiunii. Pai la cat ai muncit si te-ai chinuit pe la biblioteca, meriti vacanta.

Bic, te inteleg, dar invinge-ti frica. Ma dau eu mare acum, dar in august vom zbura si noi, toti 3. Brrrr, speram sa fie bine. Trebuie sa credem ca e cel mai sigur mijloc de transport.

Joy, pai cum sa nu te bucuri de-o zi lenesa. La cat mai multe.

Ioana, nu-i gata concediul? Astept sa ne spui cum a fost, sa ne arati poze.

Madau, poate trebuie schimbata medicamentatia. Doct. ce zice?

Alex e tot mai vorbareata. Imita, mai bine zis incearca, sa repete ce ii spunem noi. Unele cuvinte, care ii plac ei. Progreseaza si noi insistam

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Noah...ca am fost afara cu Dariuka lui Mimmy Dummy pe care fii-mea o strica pe zi ce trece si o invatza numai prostioare.
Apoi cand am intrat in casa fii-mea a luat un "buf" de pe wc pe gresie.A plans ceva dar i-a trecut destul de repede.

Amu caut AC pentru mama pe net.

Multumesc pentru felicitarile privind examenul!

Madau, Taniuk e in Bucale in seara asta. M-a sunat pe mine sa ma intrebe cum ajunge de pe autostradasoarelui la Ikea.Maine seara ajung acasa.
Tinem pumnii sa treaca behaiala. Din cate sti io - expeerientza copiilor din parc, ca noi nu am tusit pana acuma - trece foarte greu. deci rabdare multa!

Cami- ciudata medicatie...eu stiu clar ca la bubitele de caldura nu se da nimik medicament. Surse de trecut mai sunt: apa cu bicarbonat - tamponari locale - sau pudra de saprosan.
Noi am luat toata saptamana trecuta antialergie - pentru boala de sapt trecuta, care era clar ceva alergie - si aseara i-am dat Peritol, dar absolut nicio imbunatatire.
Asa ca in seara asta am dat-ocu pudra de Balneocin si vedem ce se intampla.

Roxi- nu cred ca e alergie. Nu vad de la ce sa fe. Nu i-am dat nimik aiurea...cu crema o dau, de regula. E drept insa ca ieri a fost cu mama in oras ca a avut ceva treaba la Romana si nu i-a dat cu crema. dra nici ff cald nu a fost.
Dumnezeu mai stie..ca io deja cedez nervos...

Feli- oribila senzatie cu indepartarea de gasca. Si sapt trecuta cand Sarah avea interdictie la copii, am preferat sa merg cu ea prinalte zone sau sa stau in casa decat sa o duc in parc si sa-i vada fara s-o pot lasa la joaca cu ei.

Cam atata despre noi. Maine montam un gratar la Snagov. Asa ca nu cred ca intru decat seara. Pup colectia draga!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor...

Eu am o masina de rufe la spalat...si astept sa termine...asa ca bantui un pic pe net si descarc "Fracture" sa il vad cand...oi apuca!!!

Multumim pt urari...am fost deja azi cu ea in parc si e ok. Sa speram ca tine bara aia din spate la tonajul lui fi'miu. El e superincantat, sta in ea...ii place. In parc ne-am intalnit cu Addya si Ank si cu alte mamici...cu cpoilasi...a fost superb.

Poze nu am apucat sa ii fac...pt ca nu am avut bateriile incarcate...asa ca...cu prma ocazie o sa pun poze cu trici!!

Va poop si va doresc o noapte buna!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

MADAU tusea dupa o raceala zdravana poate dura si 2-3 saptamani. dar normal ar fi sa se amelioreze incetul cu incetul.
dar Miru nu a fost chiar asa racita...
mai da o tur asi la dr poate ii da alt siropel daca asta nu o ajuta.

fetelor si Vlad a avut bubite rau de tot de la caldura. s-a trezit dimineata si era plin de bubite in jurul pampersului si pana seara avea si in cap/ era smirghel pielea lui. nasul plib de bubite mici mici mici.

eu nu i-am dat cu nimic sa fiu sincera. am dar de 2 ori cu pudra de talc dar apoi am renuntat.
si i-au trecut.

FELI io-s ca ala: cand fu tica, nu fu tache, cand fu tache nu fu tica....
chestia e ca era lesinata asa ca am mainile si picioarele umflate destul de naspa dar mai rau este ca ma dor d emor.
mana dreapta imi amorteste. de fapt degetele apoi urca pana spre cot amorteala. si nici un ac nu pot tine in mana sa cos fara dureri.

si cam asa si cu labele picioarelor. cand merg nu pot indoi de la glezna si calc aiurea rau.

hai ca va pupic

PS: GANDACEL cand poti sa ne dai de stire cum a fost la botez..

Joy 27+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

anda, poze demne de revista. minunate. fain.

bic, hai, tu, nu te mai prosti, gindeste-te ce fain o sa fie in vacanta - unde mergeti? - si nu-ti mai fa nici un gind rau. incearca sa te "vezi inapoi" cu bine. asta-i. eu zbor ca habauca incoace si-n colo si ma gindesc la mutritzele celor doua scumpe ale mele cind ma vad intrind pe usa din nou acasa! hai, veseleste-te!

am facut si io ceva poze azi, adica ieri cu bombitzele mele.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157600578864610/" target="_blank">DISTRACTIE DE SFIRSIT DE IUNIE 2007

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157600425563734/" target="_blank">COCOA BEACH JUNE 2007

MAI-IUNIE 2007

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Noi n-avem deloc vesti bune...dupa ce ieri parca era mai binisor, de dimineata a facut si febra. Asa ca o luam de la capat se pare. Maine dupa amiaza ma duc cu ea la dr sa o asculte la plamani, si sa vedem ce ne zice sa facem. Care se pricepe...e cazul sa-i fac un exudat ceva? . Ca m-as duce maine dimineata la o clinica cu ea.

In rest...de iesit afara nu mai iesim, Feli te inteleg perfect cu izolarea de gaska, si noi aseara am fost cu ea la terasa si am tinut-o numai in carut, iar ceialti se jucau mai incolo

Cami eu ii dau pe bubitele de la caldura (si a cam facut destul de multe cand cu febra aia mare) cu pudra de la Nivea, sau cu mixtura mentolata. Pana dimineata nu mai are nimic. Dar apar altele

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata!

Vad ca se vb de bubitze.Si Victor a facut pe gat, pe frunte- ziceai ce e adolescent in febra hormonilor, pe la fund -ceea ce a fost naspa.Lui doar cu mixtura mentolata ii mai treceau.

Acu, dupa prima plaja mi-a zis mama ca i-au disparut!

Felida, am crescut la mare dar am fost super bolnavicioasa.Pe mine sarcina m-a imunizat!

UItati ce i-am facut aseara lui bb din burtica:www.flickr.com/photos/9510942@N05/680106764/" target="_blank"> o papusica pentru dormit

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

SALUTARI CALDE SI MULTI PUPICI DE LA DEVA
stiu ca va este dor de noi si noua ne este tare tare dor de voi, dar din pacate noi nu mai avem net deocamdata din motive independente de noi, speram cat de curand sa se remedieze problema.

iulia este asa cum o stiti, draguta, cuminte, vorbareata si cu mici exceptii, probabil ca toti ceilalti sanatoasa.
Va dati seama ca n-am citit deact ultima pagina, sunt in vizita si nu-mi permit mai mult, sper sa fiti bine cu totii.
Ati reusit sa va intalniti in tara? Daca da imi pare tare rau ca n-am fost si noi...
Am vazut ca a nascut Gandacica, asa ca GANDACEL sa-ti creasca puiu mic, am fost cu gandul la tine, asa cum sunt si la restul fetelor si bbilor, va doresc sanatate la toti.
ar trebui sa ma opresc, daca am fost "desirata" in exprimare va rog sa ma iertati, sper sa va gasesc pe toti bine.
REPET: imi lipsiti tare tare mult, mereu imi amintesc de voi....
Am vrut neaparat sa stiti ca suntem bine, am sa incerc sa-mi pun nr de tel in contul comun, daca vreti sa dati de noi intre timp....

va pup dulce pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Monet, MIha bine ati mai venit pe la noi!

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput