Colectia de toamna iarna 2005(140)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Multumesc din suflet pentru urarile de bafta! Si-au facut efectul, am stiut extraordinar, jumatate din anfiteatru a copiat dupa mine Cred ca iau nota mare, asa ar trebuie...

Asa ca vacantzaaaaaaa scrie pe mine.

Inr-o alta ordine de idei Sarah e iar plina de bubitze. pareau de transpiratie - zonel gat, frunte, ceafa, dar parca azi de dim mi s epareau mai mult stilul detmatota atopica.
Mise pare extrem de frustrat sa fi fost anul tecut suuper ok, fara niciun fel de alergii, iar acuma ca s-a facut mai mare sa fim mereu baltzate.

Io ma voi satura ff rapid de vacantza, ca pe mine stilul de stat toata ziua dupa plod nu ma pasioneaza, deci cred ca ma voi urca pe peretzi pana in toamna cand voi relua serviciul. Mai ales ca Sarah e iar in stari maraite.

Anda, super concediu! Te invidiez dinsuflet pentru vacantza fara copil! Cat despre faptul ca-l duci la Bran, te invidiez di mai tare! In sens pozitiv, of course.Pupam Nichitutul drag!

Roxi + Bic - hai mai fetelor ganditi pozitv...o s afie totul ok cu copiii! Roxi, sanatate infinita iticei cu nas curgaretz!
Bicule, tie distractie maxima!

Lavi - ai plecat? Daca nu, iti doresc drum bun si suuuper vacantza!

Am fugit, ca am un pandispan cu visine si caise pe foc.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Ile, mi-a propus si mie o prietena sa mergem cu piticele la aquapark in Bucuresti si pe mine una nu m-a incantat ideea.
Io-s stresata rau cu ciupercile peswcuite la piscina, dupa ce cu 2 sapt ianinte de nunta am fost la piscina Club Nastase si am luat una...de era sa aman nunta de mancarime.

In Turcia o s-o bag in piscina, dar aicea nu am incredere, mai ales la aquapark.

As avea incredere in Club Pescariu la care pisina este extrem de curata, dar la 45 ron intrarea de caciula, zic pas.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetele!

Am luat triciiii E Babycare...dar merita...e ok..nici super trici dar nici jaf. Asa ca...pt moment si pt vara asta ma declar multumita. Am dat pe ea 120 ron.

Noki felicitari pt examen!!! Sanatate Lui Sara si sper ca sunt doar bubite de caldura...

Anda super pozele...ma bucur ca v-ati distrat.

Roxi sanatate muuulta Alexiei...si eu zic...sa o tii cu voi pana se face bine totusi...

Si noi o sa il trimitem pe Stefan la Brasov la sor'mea...cu ai mei. Vor pleca Miercuri si vor sta o sapt...il aduc pe 11 pt intalnire...si apoi plecam din nou in weekend si...probabil ca il vom lua...la inceputul lui August. Sper sa fie ok la sor'mea in curte...

Bic stai linistita mama ca....nu pica avionul. Relaxati-va si profitati!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

noki felicitari!!! Ai vazut ca nu al cu coarne asa de negru si ai reusit! De ce zici ca e dermatita la Sarah, alergie nu poate fi? Ce a papat ieri? Sau de la soare, tu nu o dai cu spary ziua cand iese la plimbare? Sarah ca si alexia mea are pielea foarte alba si le trebuie protectie neaparat.

ile, nici eu nu sunt fan asa ceva, de fapt pentru astia mici sigur nu este indicat..foarte mult soare, si se poate lua din apa te miri ce...eu nu as avea incredere sa o las pe alexia .Cum te mai simti azi?

leea, iti ramasesem datoare cu un raspuns..farfuria aia de care spuneai tu este un mijloc foarte bun de distractie ..niciodata nu am vazut-o pe alexia asa de fericita ca atunci cand a inceput sa topaie in ala.a doua oara am fost cu noki si sarah, la fel sau zbenguit care cum putea.sa primesc pozele de la noki si le pun sa vezi.

gandacel, petrecere frumoasa azi! Sper ca sunteti cu totii sanatosi [

cora si voua va doresc sa aveti petrecere frumoasa.

feli, multumesc pentru raspuns...ce sa iti spun ca mama are treaba, pe mine m-a anuntat foarte tarziu, la birou am o tona de lucru, sunt o gramada in odihna...direct pleaca in concediu sapt viit, deci exclus sa nu ma duc.un de la cucuiata mea pentru ili cea nazdravana.

tania...ce noutati de weekwnd mai sunt pe litoralul cel vestit
, sa ne spui si noua cand deschizi pensiunea ca sunt amatoare de plimbari.

joy, baga somn..odihna multa mami ca acum vine piticul acasa si te alearga.Sa stii ca si eu m-am gandit ce naiba o sa fac sapt viit cand o duc la tara, acum imi dau seama cat de mult mi-a schimbat viata
Mergeti la un film, plimbati-va in parc numai voi doi....

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Bravo, Dordia! sa o amortizati sanatosi! Ce mai e prin Europa? Ceva interesant?

Ce misto de voi cele care aveti unde sa lasati copilul in afara Bucurestiului...asa ravnesc si io la asa ceva.
Cred ca trebuie sa-mi fac o strategie de implicare a socrilor in cresterea copilului, ca taaare bine mi-ar rinde o perioada fara prunc prin casa!

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Salutari si de la noi

Miruna a dormit azi fix 30 de minute la pranz..atat a tusit si iar a atipit si iar a tusit, incat am auzit-o la un moment dat cum isi arunca suzeta cu nervi pe parchet, si aia a fost. Exact cand imi facusem si eu planuri de un nani bun. sa vedem acum ce-om face cu ea, ca plecam la terasa sa ne vedem cu niste prieteni..sper sa reusim sa ne intelegem cu ea

Dordia sa amortizati sanatosi trici, asteptam sa va vedem cu ea prin parc.

Noki pupam Saralina patata, sa-i treaca rapid bubitele si sa fie in forma maxima ptr poze (la intalneala, of corz)

Roxi sanatate si Alexiei, las' ca o sa fie bine ai sa vezi. Nu o poti lasa cu altcineva, daca nu se simte bine?...io nu m-as risca sincer s-o duc de langa mine daca nu e sanatoasa tun. Dar tu faci cum simti tu ca trebuie

Azi ne-am dat si noi in trambulinele alea din IOR..de n-a topait piticania si radea de n-avea aer. Copii zbantuiti nene...

Taniuk le-a cazut alora de la hotel wireless-ul? Ca nu ne-ai mai dat vesti

Ma duc sa-l scol pe Marius sa plecam..ca m-am plictisit in casa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

L-am trimis pe Cristi dupa inghetata...ca nu am chef sa ies NICAIERI. nici macar sa ma plimb.

zac in pat ca FULGA dar deja parc ama doare capul de stat asa aiurea.

ALEXIA ca am uitat sa-ti zic ca eu nu l-as duce la vlad mucios la tara.
la socrella este pe la vreo 25 km Oltenita si zcolo nu-s cine stie ce doctori.
asa ca de asta mi-e si mie frica adica mi-era ca acum sunt mai relaxata, deja ma gandesc sa-l dau la vreo 2 luni pe la "aer curat"

Alexia acum cum se simte?

DORDIA baga poze please...ca eu sunt tare curioasa ce ai luat. as fi vrut si eu sa merg sa vad ce-i p eacolo, dar eu am luat-o din cartier si nu am avut de ales prea multe modele.

MADAU tot nu i-a trecut tusea?? auzisem si eu de stodal ca ar fi bun.

ce ai facut cu LEEA cu tricourile?? cine le ia?

TANIA chiar a picat netu' in cap??

NOKI felicitari. vezi ca te-ai stresat degeaba???

FELI cucuiul Ilincai. sa-mi zici daca este bun bun aparatul ca deja m-am gandit si eu sa-l iau.
nu de alta, dar vine iarna, iara va incepe vlad cu mucii la greu si parca nu l-as opera de polipi ca nu-i asa grav ca Nichitutul dar sa-l stiu mereu cu ei pe acolo...

gata, mi-a venit inghetata...

Joy 27+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Io l-am trimis pe Victor mucios randul trecut la mama, i-au trecut dupa vreo sapt.

Am uitat sa va multumesc tuturor pentru gandurile bune! la toata colectia!

Ile 37 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 03 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ilenutza pai la mare cred si eu, mey, a facut Vic o cura de aerosoli de toata frumusetea. Sa vezi ce imunitate beton o sa aiba copilul asta mai incolo! Apropo, tu care ai copilarit la mare (nu sau ma insel?) cum esti? Nu racesti usor, nu?

Joy hai ca esti de coma, deja ma amuzi. Pentru tine, oricum ar fi tot nu e bine. Profita si tu de timpul asta liber ca cine stie cand o sa mai ai ocazia sa faci ce vrei. Intr-adevar, e nasol sa nu prea vrei nimic, dar mobilizeaza-te

Noki felicitari pentru sesiunea incheiata cu bine!

Madau sanatate multa Mirunicii!

Dordia sa folositi sanatosi trici!

Bey, fetele, am iesit azi in Poli prima data de cand s-a imbolnavit Ili si ne-am uitat cu jind si de la departare la gasca noastra, wow, mi s-a rupt sufletul Of, lasa ca ne facem noi bine!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mai fetelor, cat trebuie sa dureze tusea asta...ca m-a zapacit Miruna, ii dau degeaba Humex, tot behaie ca o capra. E normal sa nu-i treaca chiar deloc? Ca sa nu stau ca tuta acasa, si sa faca cine stie ce....febra nu are, nu are nimic altceva..doar tuseste.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput