Colectia de toamna iarna 2005(140)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna fetelor,

Noi am fost plecati la parintii mei...azi am venit. A fost super c-am sa va zic ca din septembrie mergem in Croatia 14 zile cu stefan cu tot cu masina.
n-am citit nimic din urma...

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Howdy si de la noi! Am fost toata ziua la picnic la Snagov, cel mai misto loc de asa ceva din jurul Bucurestiului, dupa parerea mea.
O s apun si poze maine, ca acum nu am timp.

Vestea trista e ca matusa mea a murit. Dar e mai bine asa pentru ea decat sa fi ramas vesnic imobilizata la pat.

De plecat in Italia, nexam, nu din cauza asta, cat pentru ca mama la cat de rau se simte nu are cum sa aiba grija de Sarah 5 zile. Plus ca are si garla de lucru...Sunt tare amaraa, ca imi dream enorm sa evadez putin..mai ales in Italia. Dara asta-i viatza..

Monet, sublime poze. de cate ori le vad pe printele tale mi se zduncina decizia de a nu mai face bb2.Super be cum se joaca impreuna. Si cat de mult seamanaaaa...

Miha - ce bine ca ai mai dat vesti! Pupam fetitza cuminte si vorbareatza!

Madau - char ca bad news cu Miruna. of of of si iar of. sanatate infinita si sa se faca repede de tot bine! Multumim si pentru sfaturile pentru bubitze..o sa le pun de maine in aplicare.

Cam atata despre noi. Va pupicesc cu drag!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna fetele...

Si noi am fost toata ziua la strand pe MAPN...dar nu am putut face baie...ce e apa jegoasa....si deci...am stat la umbra si la soare...s-a jucat piticul nu a vrut sa doarma deloc si deci...la 9.45 era...nani nani.

Madau sanatate multa Mirunei...speram sa se faca bine repejor sa ne vedem si noi desi...miercuri il trimit pe Stefan la Bv.

OAre...sunt o mama denaturata ca vreau ca miercuri sa il aduc in Bucale pt intalnire??? Si apoi sa plecam vineri iar la Bv unde sa il mai las pana la sf. lunii??? Voi ce ziceti??? Eu oricum vin la intalnire dar...vreau sa il iau si pe el asa ca...spunet-mi daca chiar fac o prostie sa il aducca mie una...nu mi se pare ca aar fi o tampene dar...vazand ca Anda nu il aduce pe nikitutul...m-a pus pe ganduri...
am nevoie de sfatul vostru!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of, Noki, ce rau imi pare, Condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca pe matusa ta!
Pacat ca nu puteti evada cateva zile!

Madau, si tu cu vesti proaste! Sanatate maxima Miruniciului! Sper sa veniti cu vesti bune-bune!

Miha ce bine ca sunteti bine si a ati mai dat un semn de viata! Cand ai timp si chef mai spune-ne despre voi!

Ilenutza, super papusica! Imi place mult si tu ai talent si rabdare, nu gluma !

Hilde, bine ati revenit!

Monet minunate pozele ! Ai doua minunatii de fete, te invidiez!
De Ioana mai stiti ceva??? Ce-o mai face ? Maria?
La fel, de Simina ce mai stiti?
Inca o data sanatate maxima tuturor celor ce au nevoie!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
www.flickr.com/photos/9027504@N08/" target="_blank"> Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Noki imi pare rau...condoleante...dar poate ca e mai bine asa decat sa se chinuie!!! Sanatate multa si mamei tale...si pacat ca nu puteti evada!

Monet superbe fete ai...ce seamana...mereu ma minunez!!!

GAta va poop ca ma duc la nani!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Buna dimineata mamicilor iubite!!!!!!!!!!!! Si copilasilor nostri preferati (a se intelege toata gasca)

aseara am aterizat acasa, dupa o saptamana de Nisipuri Aurii (SUPER) si una de Moeciu, a fost ff fain, suntem bine toti patru, bronzati, odihniti cat decat, eu mai .

a fost super, super, nu am avut niciodata concediu de 2 saptamani, chiar de rupi total de toti si toate. O sa revin cu povesti in limita timpului disponibil, de ma lasa fii-mea.

Va pupez cu muuult drag pe toate, multa sanatate la piticii bolnavi, ca am vazut pe ultima pagina ca-s ceva probleme.

Maria(29.11.2005) si Ioana 21+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mai07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by camelia_daniela

Monet minunate pozele ! Ai doua minunatii de fete, te invidiez!
De Ioana mai stiti ceva??? Ce-o mai face ? Maria?
La fel, de Simina ce mai stiti?
Inca o data sanatate maxima tuturor celor ce au nevoie!

Uite si eu p-aici, multumesc mult de intrebare, Camelia si celor care s-au gindit la mine!

Nu am mai intrat, ca am avut o perioada f. plina.Pe linga servici, a trebuit sa supraveghez mai mult pe Deiu cu lectiile, ca a absolvit copilu' clasa intii aici. De joi e in vacamta de vara fix o luna jumate, pina pe 13 august.

Imi pare rau ca sint probleme de sanatate si sper ca sa se rezolve cit mai repede cu bine toate!

Hai, ca o sa mai intru in zilele urmatoare, acum, ca e si vacanta. Bine, nu de la servici, doar de la temele lui Deiu.

Ioana, sa pui poze din contzed!

Dupa ce mai citesc din urma mai scriu si eu cite ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

wow..lume venita din vacanta, Ioana ma bucur ca v-ati odihnit.
burticuta este bine, nu?

Miha ce bine ca ai mai intrat sa ne spuneti despre voi. sa remediati problema cu netu' mai repede si poate pui niste poze proaspete cu Iulia.

de fetele tale Menet ca de obicei spun ca-s superbe. nu-mi mai iau ochii de la ele.

io-s catranita rau. am vzut zilele astea la tv caii aceia batuti de stapani sa-i faca mai rai parca...de fapt nu am inteles de ce-i rupea cu bataia.
sa numai zic de catelusul acela batut de un copil care era inca cu suzeta in gura.
sunt revoltata!!! si cand am mai auzit ca aun animal trebuie sa fie batut de 3 ori in 2 ani ca sa fie confiscat...sunt oripilata.

Madau ce face Miruniciul? a mai facut febra?

Noki condoleante. Dumnezeu s-o odihneasca.

DORDIA eu nu cred ca l-as fi adus pe vlad pt intalneala. bine, asta pt ca numai rezist la efort.
dar de ce il trimiti miercuri? nu mai bine il tii acasa pana vineri?
a...dar tu il trimiti miercuri acum si intalnirea este saptamana viitoare....sau nu?
la urma urmei trebuie sa te gandesti cum ti-e tie dar si lui mai usor. ca-i atata drum pana la Brasov si inapoi...
iti dai seama eu as vrea sa-i vad live ochisorii cei albastri, dar daca nu vine, asta este, nu se va supara nimeni.

ps: cum i-ai facut tu ciulama cu ciuperci? ai prajit faina? ca as vrea sa-i fac si eu dar nu stiu daca nu-i prea greu rantasul ala (sau cum s-o numi)

Hilde a fost bine la ai tai? relaxare...

noua ne are taare rau acum ca nu am plecat la munte de vineri dupa amiaza. sau macar de sambata si ne intorceam ieri mai dimineata..alta ocazie nu prea mai avem ca urmatorul concediu il are cristi in august si o sa fie cam greu cu burtica mea sa mergem departe asa.

Ilenutza mai, dar tu ai rabdare si indemanare, zau asa. bravos pt jucarioara.

baiatul meu vine azi acasa. dupa amiaza...mi-e asa frica de reactia lui cand ne-o vedea.
nasa cand a nascut nu l-a vazut pe Lucarin o saptamana cat a stat in spital si cand a ajuns acasa el nuci nu o baga in seama, nici nu se ducea la ea si saraca nu i-a picat bine deloc va dati seama.

din ce mi-a zis socrella vlad nu a mancat bine fructele, iaurtelele de fructe si nici branza fagaras si iaurt. si acasa le devora.
dar, i-a dat sa manance non-stop, la 1.5 ore, nu a facut pauza mari tooot i-a bagat cate o lingrita de ciorba, sau de mancarica cu sos, sau 2-3 grisine, covrigei....tot felul.

gata, ma duc sa pun mancarea pe foc ca nu am nimic de haleala pt baiat

Joy 28+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

tot io, ca Maria inca face nani, se vede ca ne-am intors acasa.

Nu cred ca am timp sa citesc din urma, dar vazusi ca Joy a trimis cupilul la bunici. Super, joy, bravos, lasa sa vezi ce fain e cand vine acasa, o sa stea ca scaiul de voi.

Vreau sa va zic ca nu ne-am uitat decat 3 ore max puse cap coada la tv in conced si tare bine a fost.am decis sa nu ne mai uitam atata, mai ales la tampeniile de stiri.

pozele de la mare abia le-am ales si cand sa le pun pe yahoo, am vazut mesajul lor ca se inchide partea de photos si am dat comanda sa mi le transfere in photobucket, sper sa fie o decizie buna, ca nu am studiat ofertele lor. asa ca le pun dupa ce imi transforma contul.

va pupez, chiar mi-a fost tare dor de voi, mi-e ciuda ca nu apuc sa citesc din urma, dar sper sa ma pun la curent cu noutatile

Maria(29.11.2005) si Ioana 21+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mai07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

'neata!!!

Am dus galusca la tara, este casa pustie fara alexia...mor de dorul ei, uff am sunat de doua ori aseara sa vad ce face.Este prima data cand suntem singurei acasa.....diseara cred ca mergem in oras.
Am vb cu mama in dimineata asta si mi-a spus ca a dormit bine si se pare ca nu mai are muci.

monet..ai niste copii superbi.Imi place mult sa le privesc cum se joaca ...sunt superbe....mie mi se pare ca maya seamana cu tine si lia cu tati( asa-i?)

noki, unde doarme sarah cand mergeti la gratar la snagov?

ioana bine ai revenit!

ile da-mi si mie un tips si spune-mi cum ai facut papusica aceea, este foarte fun...vreau sa ii fac si eu una alexiei

madau, sanatate multa sa se faca bine mirunici. pentru micuta.Sa mergi la doctor neaparat.Tusea poate sa tina destul de mult, eu va doresc sa o dovediti repede.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput