Clubul nurorilor (77)
Raspunsuri - Pagina 3

Alynutza spune:
N-am uitat-o, cum s-o uit. Vezi ca am pastrat formatul de rosu-albastru, ea e a treia in coloana de soacre ne-bune.

marinar spune:
briza imi pare rau de raza, cred ca depinde si de organism si de fiecare cum suporta durerea. perfuzii am avut si eu, e normal pt ca se baga antibiorice si oxitocina ca sa se retraga uterul si cum pt chestia asta provoaca contractii clar e dureros. e adev ca atunci cand se baga oxitocina nu se poate baga si calmant pt ca ea tre sa-si faca treaba, in rest mie mi-au bagat mereu calmante chiar fara sa spun daca ma doare ceva sau nu. dar...........si sotul meu a avut grija de toata lumea
super ca v-ati distrat si in fiecare an sa petreceti ca e frumos. noi sambata plecam iar la mare.
aly cand ai timp si treci la aniversati te rog: pe 16 sotul meu schimba prefixul, de la 29 la....20. tot pe 16 emmi implineste jumatate de an; pe 17 este ziua mea de nume (sf mare mucenitza marina) si implinim si 3 ani de casatorie, iar pe 18 este ziua tatalui meu.

Alynutza spune:
Neatza!
Marina s-a facut! Mai, mai, o s-o duceti numai din chef in chef .

marinar spune:
sal
da mai aly o sa cam petrecem dar nu stiu cand. initial am fi vrut sambata pe 14 dar mergem la o nunta , asa ca...o sa petrecem in cursul saptamanii.
kitzy de ce e frumos ca e cald raaaaaaaaaaaau?!

Alynutza spune:
Marina la Cluj nu e asa cald, si ne mai trage si cate o ploaie (de fapt, s-au cam prognozat ploi in perioada urmatoare) asa ca noi ne bucuram de soare. Si acuma tocmai ce s-a oprit ploaia, pe maine si poimaine iar se anunta ploi si temperatura maxima in jur de 20 de grade.
Daca mergeti si la nunta in 14, atunci faceti tacam complet de chefuiala .

Alynutza spune:
Neatza!
Ce-i cu linistea asta pe-aici?

marinar spune:
neata
alina ai dreptate, o tinem tot intr-un chef.
eu i-am dat emmei sa pape si plecam afara...uffff e cald de acum.

kitzy spune:
Neata!
La Cluj e innorat de numa, cred ca imediat se pune pe plouat. Bine ca nu mai sunt caldurile alea sa pici pe strada.