Clubul nurorilor (77)
Raspunsuri - Pagina 2
slimatei spune:
buna dimineata, la toate fetele! multumesc si eu sper sa nu ma insel in privinta ei.. si mai sper sa nu fie fatarnica... va
si va urez un inceput de sapt. placut!
STEFANIA
+15
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin
slimatei spune:
aaaaaaa abia acum am vazut ca m-ati pus pe lista ce data mai tb?multumesc!
STEFANIA
+15
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin
Alynutza spune:
Neatza la amiaz!
Stefania pentru lista daca vrei sa ne dai data ta de nastere.
Fetelor, eu inca va astept cu aniversarile de iulie!
Cami din pacate eu nu-s un fan al muntelui, asa ca nu stiu ce sa te sfatuiesc.
marinar spune:
buna fete
am ajuns si noi acasica. la curte a fost ff bine, emmi a fost cumintica...ca de obicei.
urez si eu bun venit pe lume micutei Maria, sa fie sanatoasa. raza sa se refaci repede si sa te bucuri de razuca ta!
fete eu am avut la nastere tot anestezie totala, asa a hot dr atunci, chiar daca eu as fi vrut partiala. a fost ca un pui de somn, ad am adormit ff repede si m-am trezit ok, nu am avut nici cea mai mica durere de cap, nici cea mai mica senzatie de greata, am baut singura toata noaptea apa ca sa elimin anestezicul, iar dimineata la 9 m-am sculat singura din pat. deci la mine a fost ok din punctul asta de vedere cu toate ca as fi suportat orice durere numai ca sa o vad pe emmi in primele secunde de viata.
briza_marii spune:
neata norici!
Noi in weekend ne-am plimbarit. Am facut un an de la cununie si am fost o fuga la munte. a fost asa de frumosssssss
La un moment dat am fost la cetatea Rasnov si erau zilele Rasnovului. Am mancat mici pe pajiste, am mancat vata de zahar pe bat. Exact ca in copilarie, cand mergeam cu bunicii la balci. Abia astept ca sambata viitoare facem 1 an de la nunta si fugim cu nasii si cu prietena mea (care mi-a prins buchetul)la munte.
Acum despre Razuca: ea nu a fost la fel de norocoasa ca tine Marina, a avut o noapte f dificila cu dureri mari, cu perfuzii
....Acum este acasa cu bebelina ei. Chiar in acest moment Cris a ei 
briza_marii
poze
Alynutza spune:
Fetele, sper sa nu va suparati, am refacut lista si am lasat doar noricile care ne mai viziteaza.