Clubul nurorilor (77)
Raspunsuri - Pagina 4
Alynutza spune:
Mie nu-mi place cand ploua. A fost o perioada super ok, cand ploua noaptea si ziua era frumos si soare, asa da mai zic si eu.
briza_marii spune:
Neata. Mai clujencelor, mai trimite-ti si pe la capitala cate un nor ca la noi deja te topesti de cald de acum. Ziceau ca diseara iar o sa fie furtuna. Mie imi place cand ploua dar nu imi plac furtunile, mai ales ca avem 2 copaci mari la ferestre (sunt pana pe la etajul 6-7) si cand bate vantul tare nu va spun cum se aude brrrr
briza_marii
poze
kitzy spune:
Noi iti trimitem cu drag norii si ploia sa va mai racoriti. Mie imi place cand ploua, dar numai daca stau acasa. Si la noi pe timp de furtuna ai impresia ca toti copacii vin catre tine, eu sunt la etajul 3 si copacii din jur sunt mult mai inalti, asa ca eu ce sa mai zic?
Daca nu vine ploaia la voi, hai tu la noi si garantat te racoresti.
Alynutza spune:
Briza pai si la noi tot furtuni, tu ce crezi? Diferenta e ca se va si racori vremea binisor in urmatoarele zile (maine maxima prognozata e de 18 grade). La Bucuresti tot asa a fost de cand ma stiu, vara e insuportabil pe-acolo.
kitzy spune:
Pai da, ca la Bucuresti nu sunt munti care ma mai opreasca caldura si furtunile sunt mai violente. Noi avem noroc cu muntii, dar ei sunt in zona de deal. Aia-i naspa.
Alynutza spune:
Care deal, Kitzy, Bucurestiul e la campie. Clujul e in zona de dealuri, parca-i intr-un lighean, nu vezi, cand intra ploaia si ceata, greu mai iese de-aici.
NicoletaB spune:
buna fetelor!
de plouat sa ploua de maine, caci azi vreau sa-mi instalez aparatulde AC
a.cicel spune:
Neatza
Intr-un tarziua am aparut si eu....
ca m-ati lasatpe listuta.Eu abia acum am reusit sa citescce ati mai scris.
Raza felicitari si sa iti traiasca strumfita.
[red]Aly[red] felicitari pentru permis. sail stapanesti sanatoasa si sa nu il dai din buzunar.
Noi suntem bine, Bianca are deja 8 dinti si o chinuie urmatorul. A facut primii pasi singura, fara nici un fel de sprijin si noi suntem in culmea fericirii. Sambata am fost si noi la tara ca ne-am saturat de stat la bloc. Ce bine e sa ai casa si curte... Cred ca pentru Bianca m-as muta acolo.
Noi mai avem putin de lucru la apartament. De fapt la balcon, care trebuie gletuit si apoi zugravit. In rest am cam terminat. La bucatarie mai astept 2 corpuri de mobila si pe hol cuierul dar nenea caremi le face a spus ca pana sambata mi le aduce.
Eu mai am sambata un examen si gata sesiunea. Darasta credca e cel mai greu. Statistica. Si din cate am inteles ne da numai aplicatii, iar eu sunt in plop cu matematica. La ce imi tb mie asa ceva cand facadministratie publica...chiar nu inteleg. dar nici nu ma mai chinui.
M-am intins ca o placinta...dardacan-am intrat de multa vreme... Si sper sa reusescsa pun si pozele pe care le-am tot promis cu Bianca.
noricile
Andreea si
Bianca Maria
POZE
Alynutza spune:
Andreea ce ma bucur ca mai aud de tine. Ma gandeam eu ca acum esti prinsa cu sesiunea. Bafta multa si la ultimul examen. Spor si cu amenajarile, sa le terminati cat mai repede si sa ne pui si noua pozici. Saracutza Bianca se chinuie cu dintisorii, lasa ca ies ei si scapati de chin.
Nico parca asa am auzit la stiri ca o sa fie furtuna dupa-masa in Bucuresti.