esti visul meu...
Raspunsuri - Pagina 3
slimatei spune:
quote:
Originally posted by CORNELIAP33
Va invidiez profund... pe toate. Eu nu visez nimic, niciodata. As prefera sa-l visez cu altele, sa visez ca ne certam, ca ne iubim, ca ma iubesc cu altii... dar sa visez si eu ceva, orice.
Credeti ca subconstientul meu are o problema... sau nu-l mai am!!!
Daca visez odata intr-un an, este eveniment, dar... de obicei uit ce am visat!!! Am asa o senzatie ca am visat ceva, dar nu-mi pot aminti decat fragmente total disparate.
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
cam aceeasi problema o am si eu dar eu sunt bucuroasa ca nu-mi aduc aminte caci in caz ca visez urat nu vreau sa stiu nimic, asta nu inseamna ca nu visez ci doar ca dimineata nu-mi aduc aminte , pe parcursul zile-i s-ar putea sa fie ceva care sa-mi aduca aminte ca am avut si eu ceva de genul asta in vis dar...cine le da importanta?...inainte ma culcam tarziu si ma trezeam devreme, dormeam max.4-5 ore pe nopte,caci nu-mi place sa dorm..imi da impresia ca sunt ore moarte...si ce folos sa visez ..eu vreau sa traiesc realitatea...dar de cand sunt insarcinata, imi cere organismul sa dorm mai mult..si visez.. a doua zi imi aduc aminte fragmente din cea am visat ..si toate sunt legate de bebe-ul meu.. cred ca l-am visat atat de mult si cu ochii deschisi ca acum ma turmenteaza si in somn..si pana nu-l vad in brate cred ca tot asa o sa ma tina...nu sunt cosmaruri, dar nici nu au nici o legatura unul cu altul caci tot in somn imi aduc aminte ca in visul trecut l-am visat divers.. cum de s-a schimbat si parca era mai mare .. cum de acum e mai mic.. nu e asa ca e absurd sa visez..? de asta incerc sa ma culc cat mai opbosita si sa ma trezesc cat mai devreme si mai auzisem eu undeva ca daca prima data cand te trezesti te uiti la ceas sau la fereasta uiti tot ce ai visat...nustiu daca o fi valabil la toata lumea dar la mine tine
Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici