esti visul meu...

esti visul meu... | Autor: meg67

Link direct la acest mesaj

la mine cuvintele acestea "esti visul meu" pe care si le rostesc destul de des cei ce se iubesc au cu totul alta conotatie...

pe scurt, intotdeauna am cosmaruri cu omul meu atunci cand il visez
poate e cam exagerat "cosmaruri" insa intotdeauna ne certam in vis, ba cateodata e si violenta - din partea mea (mereu eu in ofensiva si el in defensiva)

primele visuri am crezut ca sunt cazuri izolate insa de o buna bucata de vreme nu am avut nici un vis frumos cu el - noroc ca nu il visez prea des

ce as vrea sa precizez este ca in vis ne certam pe motive reale (niste rani mai vechi...) si este atat de intens incat ma trezesc vlaguita

mai mult decat atat...si el ma viseaza tot asa

e cam tragic-comic ca ne ducem sa ne culcam ca sa ne certam...
nu pot sa zic ca in viata de zi cu zi ne reprimam unele ganduri, discutii doar ca sa pastram linistea casei, cand avem ceva de discutat suntem in stare sa comunicam destul de bine

a mai trecut cineva prin asa ceva? ce parere aveti? sa fie subconstientul care lucreaza intens atunci cand dorm?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Meg, si eu patesc asa de multe ori. Dar am obesrvat ca ma cert cu el (in vis ) atunci cand in viata reala am avut ceva care m-a deranjat si nu i-am spus. Si atunci sa vezi cearta ce-i trag eu in somn si pupaceli cand ne trezim .

Cred ca este doar subconstientul care isi gaseste o refulare pentru vorbe sau ganduri reprimate.

Alina 15+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Si eu il visez mereu pe sotul meu, insa de cele mai multe ori visez ca ne despartim, sufar un pic dupa el si apoi imi trece si ma gandesc ce bine e e sa fii singur
Probabil e subconstientul care lucreaza, eu am avut vise de astea de cand l-am cunoscut si chiar nu inteleg de ce.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Eu am o problema "cronica" in materie de vise...adica am avut multe vise complexe...
Recent am visat-o pe bunica (moarta de 5 ani)...se facea ca am pupat-o de 3 ori pe fiecare obraz...si mi=a parut asa bine ca am revazut-o...
Pina acum nu mi s-a intimplat sa ma "ating" de vreun mort in vis...cumva stiu ca e mort si ma tin la distanta...sau se tine el de mine la distanta...si pe tata l-am visat de vreo luna, il vedeam asa clar dar eram perfect constienta ca nu poate fi el pt. ca e mort...stiam ca visez si am alergat prin casa (din vis) dupa el, ca sa ma conving ca e...fum, ca nu eista...nu l-am putut ajunge pt. ca alerga mai repede ca mine, dintr-o camera in alta...

Eu nu-l visez pe sot dar visez alti barbati!!!

De ex recent l-am visat pe Dean Martin...tinar si frumos ... ne plimbam de mina prin oras, stiam ca sint casatorita dar doream cumva sa "scap", sa pot fi cu el... nu e prima data cind am un vis pe tema asta ,am visat si alti barbati,de care-in vis-sint f. indragostita ... ceva f.placut in aceste vise este faptul ca simt emotiile f. intens...parca as avea 20 de ani ... cum nu mai simt niciodata in realitate... scenariile difera (si "personajele" ) dar subiectul e in mare acelasi - eu, f. indragostita de altcineva si incercind sa "scap" de sotz...ca sa fiu fericita cu cel din vis...

Ma intreb daca eista vreo eplicatie pt. visele astea sau nu...poate un psiholog mi-ar putea spune. Le am de multi ani...

Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Subconstientul, bata-l vina!

Presupun ca e din cauza lui care intra in actiune atunci cind te deconectezi, si cind dormi. Tu nu ii spui lucrurile care te framanta, pt a nu isca discutii, sau pt ca intuitiv stii ca ar fi de geaba, el neschimband nimic. El nu spune lucrurilor pe nume, pt ca ii e mai bine asa, sau pt ca nu a fost obisnuit niciodata sa isi asume responsabilitatea pt anumite fapte, dar ceea ce nu inseamna ca nu inseamna ca ele il lasa sa doarma linistit.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

hai sa zic o prostie :-)
s-ar putea ca visele sa incerce sa ne pregateasca pentru realitate. ca atunci cand se intampla ce am visat sa ne amintim senzatia, sentimentul din vis si sa putem actiona; sa ocolim sau sa intampinam intamplarea. mai concret, daca tu, meg visezi ca te certi cu sotul la o adica cc cand apare o discutie vei evita sa te certi ca doar nu vrei sa traiesti cosmarul. cand spun evita, nu ma refer ca nu vei purta discutia ci o vei purta altfel. ceea ce zici ca si faci.
nush ce sa zic in legatura cu faptul ca visezi despre ceva ce deja s-a-ntamplat si reactionezi in vis altfel decat ai facut-o in realitate. poate ca sa-ti demonstrezi ca ai procedat bine.

si sa mai zic o prostie :-)
meg, poate esti stresata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meg67 spune:

quote:
Originally posted by Adela99

meg, poate esti stresata.

"just det!"...cum zic suedezii
3 examene, un bebelus de 2 luni si mutatul dintr-o casa intr-alta isi spun cuvantul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Este subconstientul care gaseste eliberarea in starea onirica.Lucruri pe care ti le reprimi si poate nu le constientizezi atunci pe loc, insa subcontientul le inregistreaza si uneori apar cand nici nu te astepti.
Chiar credeti ca sunt simple coincidente ca visam ca ne certam cu o persoana careia am avea ce sa-i reprosam sau ca evadam in vis alaturi de o iubire frumoasa?
Cel putin la mine, visele sunt un barometru clar al starii de spirit sau al problemelor care ma framanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Eu de cand il cunosc il visez cu altele.Ma visez tradata,inselata,nebuna de furie si neputincioasa.Visele acelea in care vrei sa te misti,sa lovesti,sa tipi,dar nu poti !

Azinoapte am avut un vis chiar urat.
Am visat-o pe mama lui care arunca cutite de bucatarie inspre mine,ca sa ma loveasca.Si eu nu puteam fugi.Tineam mana la cap si la fata sa nu ma taie.Tin minte ca unul m=a ranit la cap,dar nu rau.
Vroia sa il las pe el in pace cica.Si ii adusese el o fata acolo,cu care urma el sa se cupleze.Si culmea: Eram toti.Eu,ele,mama lui si aia.Si el a zis ca ii place de ea si ca vrea sa fie cu ea,iar eu eram turbata!Doamne ce vis nasol !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meg67 spune:

quote:
Originally posted by Annnca

Eu de cand il cunosc il visez cu altele.Ma visez tradata,inselata,nebuna de furie si neputincioasa.Visele acelea in care vrei sa te misti,sa lovesti,sa tipi,dar nu poti !

bine ai venit in club

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Initial creeata de meg67
sa fie subconstientul care lucreaza intens atunci cand dorm?

meg
_
just a drop of water in an endless sea

Da, in vise intotdeauna subconstientul incearca sa-ti spuna ceva. Uneori sunt chestii simbolice, deci partenerul tau poate fi si simbolul unui alt conflict care se cere rezolvat, iar psihicul tau poate ti-l "impacheteaza" in persoana partenerului (langa care te simti mai in siguranta sufleteste) pentru a putea ajunge cumva in constient, pt. a trece de barierele constientului. Si vezi, merge, daca-ti amintesti visele respective.

Ai incercat sa faci si alte legaturi ale viselor respective cu trecutul?

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput