esti visul meu...
Raspunsuri - Pagina 2
ile77 spune:
Si eu il visez pe al meu...dar am vise erotice cu el.Va jur.
Dar stiu si de ce.
De la o perioada am in fiecare luna visele astea, in sapt dinaintea menstruatiei si in sapt menstruatiei.
In sapt astea nu prea...intelegeti ...si e ciudat ca in visele mele e cam asa: vrem, ne pregatim ,dar niciodata nu se intimpla.Hehe.
Asa cum cineva zicea, subconstientul trimite niste semnale.
Ile si Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
Guestus spune:
quote:
Originally posted by ile77
[In sapt astea nu prea...intelegeti ...si e ciudat ca in visele mele e cam asa: vrem, ne pregatim ,dar niciodata nu se intimpla.Hehe.
Asa cum cineva zicea, subconstientul trimite niste semnale.
[
subconstientul stie adevarul si nu vrea sa fii dezamagita.
XIO spune:
Absolut toate visele mele erotice sunt cu prietenul meu .
Ma uit la un meci de-al lui Drogba , ma tot gandesc cat de bine arata , ma culc si-mi visez prietenu'.
Si ma oftica pen'ca el are vise erotice cu alte femei si eu nu pot sa am decat cu el .
Oricum , bine ca am trecut de etapa infricosatoare in care ma trezeam scarbita ca am visat cu nu stiu ce nene urat , obscur , la care nu s-ar uita nici naiba.
Vreau si eu unul cu Drogba , cu Bonjasky , sau macar ceva concludent cu o persoana pe care o stiu si care arata bine.
ca sa nu mai spun ca sunt ca si Doug , din serialul acela Married in Queens , sau ceva de genul , care nu putea sa aiba fantezii sexuale cu alte femei pana nu isi imagina inainte ca nevasta-sa disparea.La fel si eu , nu pot sa am nimic pana nu imi imaginez ca el s-a despartit de mine....ciudati mai suntem.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
CORNELIAP33 spune:
Va invidiez profund... pe toate. Eu nu visez nimic, niciodata. As prefera sa-l visez cu altele, sa visez ca ne certam, ca ne iubim, ca ma iubesc cu altii... dar sa visez si eu ceva, orice.
Credeti ca subconstientul meu are o problema... sau nu-l mai am!!!
Daca visez odata intr-un an, este eveniment, dar... de obicei uit ce am visat!!! Am asa o senzatie ca am visat ceva, dar nu-mi pot aminti decat fragmente total disparate.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
Guestus spune:
cornelia...bravo...tu si muncesti si nici nu dormi mult...d"aia nu ai timp de vise ca restul fetelor.
Mik spune:
quote:
Originally posted by XIO
Absolut toate visele mele erotice sunt cu prietenul meu .
Ma uit la un meci de-al lui Drogba , ma tot gandesc cat de bine arata , ma culc si-mi visez prietenu'.
Si ma oftica pen'ca el are vise erotice cu alte femei si eu nu pot sa am decat cu el .
Oricum , bine ca am trecut de etapa infricosatoare in care ma trezeam scarbita ca am visat cu nu stiu ce nene urat , obscur , la care nu s-ar uita nici naiba.
Vreau si eu unul cu Drogba , cu Bonjasky , sau macar ceva concludent cu o persoana pe care o stiu si care arata bine.
ca sa nu mai spun ca sunt ca si Doug , din serialul acela Married in Queens , sau ceva de genul , care nu putea sa aiba fantezii sexuale cu alte femei pana nu isi imagina inainte ca nevasta-sa disparea.La fel si eu , nu pot sa am nimic pana nu imi imaginez ca el s-a despartit de mine....ciudati mai suntem.
Cine e Drogba ?
lorelaim spune:
In perioada cand am fost insarcinata am avut cele mai cumplite vise - si nu stiu de ce... deoarece am avut o sarcina deosebit de usoara. Visele mele erau violente - eram ca si tanti Tomb Rider - sarind, facand acrobatii, aruncand cutite, tragand cu diferite arme de foc... Doamne fereste si apara! Eu... in realitate sunt exact pe dos... Mai rotunjoara, nu prea indemanatica... In perioada resp pur-si-simplu am refuzat sa ma ating de cutitele de gatit (foloseam doar cele de unt - cu varf rotunjit)...
Vise erotice am si eu... cu sotul... In perioadele de PM :-) cand nimicuta-nimicuta :-)
Lorelai
Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Hibiscus and Lantana Camara from Alcudia, Petunias and Pelargonium from Alcudia,
Alcudia in pink and white, Colours from Alcudia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
XIO spune:
Didier Drogba , fotbalistul de la Chelsea
wonderful spune:
quote:Ha,ha esti tonica tare de tot.Cert e ca in vis subconstientul 'prelucreaza'ce s-a intamplat in realitate.Decat sa mai aveti cosmare,tu si omul tau,mai bine ati vorbi deschis ce v-a nemultumit pe fiecare.
Originally posted by alexia_07
Si eu il visez mereu pe sotul meu, insa de cele mai multe ori visez ca ne despartim, sufar un pic dupa el si apoi imi trece si ma gandesc ce bine e e sa fii singur
Probabil e subconstientul care lucreaza, eu am avut vise de astea de cand l-am cunoscut si chiar nu inteleg de ce.
alexia_07
principe spune:
shi eu visez ,shi tare as mai vrea sa nu fiu asha de "visatoare". la mine visele apar cu mult timp inainte sa devina realitate.
uneori visez cu atitea detalii ,ca ma sperii.
subconstientul meu se pare ca este tare muncitor ,nu stiu cum sa fac sa-l pensionez sau macar in vacanta sa-l trimit.