PIERSICUTZE de iulie-august 2006(49)-1 anisor-LMA!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

mai fetelor Timeea mea abia acum a adormit, deci cred k 2 ore a durat deja sunt praf...
am urmarit toate pozele, frumoase piersicute! multi !
felicitari sarcina usoara!

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic la Piersicute,

al meu pitic face nani asa ca ma bag si eu repede in seama pe aici Noi am plecat oarecum pe neasteptate in weekend in Tirolul de Sud. Niste prieteni ne-au facut oferta si nu am refuzat-o asa ca am petrecut un weekend sportiv. Am facut trasee pe munte, unul destul de dificil si destul de lung. Robert s-a comportat exemplar insa seara ne-a facut un circ unic pana acum. Era cat se poate de obosit si ne-a urlat de nu stiam ce sa-i facem. Dupa doua ore a adormit dar tare, tare greu. Ieri ne-am intors pe o varianta faina dar care a durat 6 ore si jumatate. Am trecut in Autria printr-un pas la 2509 m, si acum ma ia cu groaza cand imi amintesc ce vagauni erau pe acolo dar cat se poate de spactaculos. De la prea multe serpentine Robert asi vomitat saracutul dar nu i-a fost rau apoi, s-a inseselit apoi.

La Multi ani Piersicutelor. multa sanatate si multa voie buna!

Emilia, Babee sarcina usoara si bebei sanatosi. trebuie sa va iau exemplul dar am cam inceput sa ma codesc

Norocuta stai linistita ca nu-i nici o graba. Si eu am trimis repede ce-am gasit, acum m-am trezit ca se inchide yahoo si transfer si eu poze.

Genie eu pe Robert il schimbasem inainte de-a urca in avion. la dus atata s-a invartit ca s-a desprins scutecul. Insa abia la aterizare l-am rezolvat ca taman ce-a adormit. In Ro in aeroport este mama si copilul dar numai in anumite locuri nu peste tot. Asa ca l-am schjimbat pe hol pe acolo foarte bine De mancare ai voie sa iei apa in termos numai 100 de ml dar in biberoane poti lua apa cata vrei, eu am avut vre-o trei biberoane. Sau suc tot in biberoane altfel nu te lasa dceta daca-i cumparat in incinta aeroportului dupa ce treci de razele X. Ce este ff important: cand plecati de la Bucuresti, daca-i prea mare coada sa treceti de poarta aceea de control aveti voie sa intrati prin alta parta ca aveti copilasi mititel. Nu stati la coada, mergeti undeva in fata si intrebati si va indruma ei. Orice alta mancare pentru copii este permisa, problema este apa si lichide in general, sapunul, forfecute. Spun ei ca se poate face nu stiu ce bomba din apa si sapun.

La decolare si aterizare este important ca cei mici sa pape ceva sau sa bea apa, macar sa molfaie o suzeta. In acest fel ei inghit, se face mai usor echilibrul presiunilor din afara si din corp si nu mai resimt asa tare schimbarea de altitudine. Daca te mai intereseaza ceva legat de asta spune-mi te rog ca poate mi-a scapat ceva.

Va pup pe toate si fug sa mai descurc pe aici ca-s inca imprastiate dupa venirea acasa.

Monica si Robertel cel istetel

Prima mea drumetie

O vacanta minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Map multumesc mult pentru precizari...As mai vrea sa stiu daca e ok sa mergi cu carutul pana la usa avionului, asa auzisem de la cineva...
Mata mea e tare maraita...azi nu a mancat nimic aproape toata ziua, ii ies 3 dinti deodata..de fapt primul a iesit, al doilea pe jumatate iar la al treilea nu se vede nimic, e doar umflata gingia...Nu a dormit deloc dupa masa, astept sa-i facem baie si sa ii dau laptele sa se odihneasca si ea, saracuta
Ramoon, sa stii ca si sotul meu a patit-o cu yahoo-ul, i-au inchis contul de tot, ii zicea ca nu are parola buna, asa ca dupa doua zile de nervi si incercari nereusite si-a facut altul. La fel, o prietena de-a mea mi-a povestit ca i s-a inchis contul, deci clar " e de la ei"

Genie si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Babee felicitari si sarcina usoara!!! Curajoaso!!!
Sarilla confesiuni cand ajungem acasa ca acum ma ia barbatu la frecat ridichea. Suntem tot cacaciosi dar nu ne lasam (e ceva mai bine sa bat in lemn). Am rezistat atat mai stam pana miercuri

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Buna seara mamici si piersicutze!

In primul rand vreu sa va multumesc pentru ca aprecierile la adresa baiatului meu - Luk. Ne bucuram ca va place de noi si va transmitem o virtuala: Miti, Tweety, Muuh, Sarilla, Nicolica!

Tweety-lico fata cea frumusica si cu cercelusi si pe mamica care vorbeste asa frumos de noi.

Hannen sa-ti traiasca fetele, ca tare dragalase sunt! Cred o tineti numai intr-o distractie...Cand eram mica visam si eu vreo cateva surori cu care sa ma joc...dar am ramas singurica...

Babee felicitari!!! Ce veste frumoasa!

Katik de abia astept sa puneti pozele de la mare. Ca daca nu va vad live macar in poze.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Fetelor, ce rau imi pare ca nu am timp sa va scriu. Si nici spor la scris nu prea am.

Felicitari Babee pt sarcina, sa fiti sanatosi!

Felicitari tuturor mamicilor de piersicutze care au avut curajul sa ramana insarcinate.
Va pup frumoaselor.

Doniro ce mai faci, nu te-am mai "vazut" de mult.

VARSTA DARIUS-THEODOR

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele!
Nu stiu daca ma mai tineti minte, dar mie mi-a fost tare tare dor de voi!!!

La multi ani tuturor piersicutelor, sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi!!
Am reluat acum si citit si eu din urma cat am putut. Ma repet- mi-a fost tare dor de voi!

Ramona, si noi suntem praf cu somnul, asta e in mare parte motivul pentru care nu am mai intrat sa citesc si sa scriu nimic, pentru ca sunt rupta, ma tin de pereti si nu mai stiu ce sa fac ca Luca sa doarma noaptea ca lumea.
Map iubita vad ca sunteti plimbareti, nu gluma...
Apropos de calatorie, si noi plecam in Rhodos peste 2 saptamani si sunt nitel stresata ca nu stiu exact ce am voie si ce nu sa iau cu mine...am citit eu ce ati scris de apa si papa, dar vreau sa stiu exact, borcanasele sunt ok? pot sa iau oricate? Cutia cu laptic merge?...nu bate la oki laptele praf? Am auzit si eu ca nebunii prepara bombe din to'felu' de chestii si ca sunt foarte restrictivi acum cei de la aeroport. Si cel mai imp, sticlutele cu siropuri pt bebe le putem lua in avion in geanta de mana?...un Panadol, un Humex etc? Map saru'mana anticipat daca imi raspunzi si multumesc oricui cunoaste detaliile astea si ma poate ajuta
Babee, felicitari si pupici! Ca sa o citez pe Miruna, esti tare curajoasa, un sincer bravo!
Miruna, unde umbli iubito? Nu te-am mai prins pe mess latelly...

Ce sa va spun despre noi? Suntem ok cu exceptia noptilor, care sunt un calvar, mai ales acum pe caldura. Adoarme repede, dar se frichine si invarte toata noaptea, cu okii inchisi, in somn...in noptile bune sa zic ca se trezeste de 2 ori sa ii dau putin ceai...dar sunt si nopti cand se trezeste din ora in ora daca il doare/ deranjeaza ceva sau e agitat. Incep sa imi pierd speranta ca o sa doarma si el vreodata ca lumea
In rest e ok, merge binisor dar nu singur, mama-ie si tata-ie toata ziua, vb pe limba lui, se joaca si e f sociabil si vesel
Mai e cineva amarat ca mine cu noptile?

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Cristina_Ioana !!! era sa mor de inima ! am intrat sa scriu ca miercuri plec acasa...si vad mesajul tau ! Ce dor mi-a fost de voi !!!

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna fetelor, ne-am intors si noi din turcia, sanatosi, bronzati (asa si-asa) ...mabucur ca a fost bine, n-am avut nici un fel de surpriza....
acum sa va zic de avion: in bagajul de cala nu te intreaba nimeni nimic, marefer la medicamente, lapte praf, cereale, borcanase....in bagajul de mana eu am avut biberoane goale, lapte praf ( dar nu l-am avut in punga ci in dozatoare din alea mici), am avut fructe de la nestle (din acelea ca in cutiutele de iaut ...ca imi scapa denumirea....si am avut vreo 4) si am avt si un borcanel cu mancare....iar la controlul cu raze x m-au intrebat ce am in borcanel....in rest nu mi-au zis nimic.....la intoarcere din turcia am avut o doza de pepsi si o sticla de 1.5 l de apa, desfacuta...a luat-o turcu, s-a uitat atent la ea, a agitat-o si mi-a dat-o inapoi...chiar nu ma asteptam....asa ca depinde de companie si de persoane...noi am fost cu tarom...
aaaa, si cu pampersii in avion...desi puteam sa bag mana in foc ca exista la toaleta placa pt schimbat copilul (pe transatlantic am vazut), aici nu era....dar, inainte de aterizare pt ca nu stiam cat dureaza sa gasesc un loc adecvat am pus-o pe ilinca pe scaunul marei, intre mine si sotul meu, i-am schimbat rapid pampersul (care er aoricum doar cu p...) si gata...altfel nu aveti unde....

ilinca la dus a fost cumintita in avion dar la intoarcere n-a avut stare....m-a obosit cumplit...a adormit fix la aterizarea in otopeni...

aaaa, mi-am mai amintit...cu caruciorul....la check-in le-am zis ca am si carucior pana la usa avionului...mi-au dat ceva cu o serie de am lipit-o pe el si un talon cu aceiasi serie am pastrat-o in buzunar...am predat caruciorul la scara avionului...la coborare turcul puturos n-a mai vrut sa ne dea carucioarele la usa(mai era un bb cu carucior) si le-a trimis la terminal....asta inseamna ca am mers cu copilul in brate prin aeroport pana am ajuns sa recuperam bagajele....in otopeni, romanii f draguti au coborat carucioarele inainte sa ne coboram noi din avion.....

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

revin cu noutati despre Ilinca
despre ce minunatii a mancat ilinca pe-acolo.........mai bine luam borcanele de-acasa...eu am avut mixerul vertical cu mine si ii alegeam diverse "fierturi" ori de la "dietetice" ori de la copii...o dat aam nimerit ceva picant....nu i-am mai dat...i-am dat lapte.....pt orice eventualitate luati o punga cu lapte in plus....

per ansamblu a fost bine...sper doar sa nu fi slabit ca de ingrasat nici vorba...cred ca este "lidera manechinelor" cu vreo 7 kile si ceva la 11 luni fara 4 zile....este f agitata, tipa la greu cand vrea ceva, o cearta pe sora-sa la greu.....aleraga cu premergatorul dar singura nici macar echilibrul nu si-l tine(Mara a mers la 1 an si 3 luni)....dar n-am probleme cu somnul cu ea...plange doar atunci cand ajunge pe burta, cu picioarele printre gratii si nu s emai poate rasuci...in rest adoarme singura, doarme de la 22 la 7, la 7 bea cam 180-200 lapte si mai doarme pana la 9.30-10....mai doarme de la 1-1.30 la 3-3.30...mananca fortat 5 mese pe zi, mai putin cantitav, dar e sanatoasa....

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput