PIERSICUTZE de iulie-august 2006(49)-1 anisor-LMA!
Raspunsuri - Pagina 12
geliza spune:
LA MULTI ANI si din partea noastra tuturor piersicutelor
Sarcina usoara si bebe sanatos tuturor gravidutelor
Salutari tuturor mamicilor vechi si scumpe la vedere
o sa-mi refac si eu semnatura ca mi-am transferat pozele pe flickr (care mi-a mancat azi juma de zi ca n-am stiut cum sa sterg niste albume...etc...) si sper sa revin mai des
va pup
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
mami-mami spune:
Salutare mamici de piersicutze!
ca vroiam sa va dau buna ziua, dar cum eu tot ca huhurezu apuc sa scriu, e mai degraba buna dimineata....
Scuze ca postez asa de rar, dar sa stiti ca va citesc mereu si in general nu-mi mai ramane si timp sa scriu, de fiecare data intervine ceva
La multi ani tuturor sarbatoritilor, si felicitari la , sincer va admir, eu de-abia ma descurc cu 1bb, si mai am si ajutor...
Ne-a iesit si noua un dintisor, si muscam tot cu el.
geliza dar doarme fata, n-ai treaba cu ea, ce-as vrea sa dormim si noi mai bine, macar de dimineata sa nu ne mai trezim macar pana la 7, ca noi pe la 5,30-6 suntem in picioare...
norocuta sau ramoon ce programel, se poate descarca de pe net?
muuh vad ca ti-ai facut cont de pro pe flikr, cum il platesti, on-line?
miti2004 spune:
Hannen bine ai revenit ! sa-ti traiasca fetitele !
Babee FELICITARI !!!
Genie eu plec miercurea asta in tara. Pe avion am o cutie cu lapte praf nedesfacuta ( asta iarna m-au lasat ) si niste doze de lapte "praf" lichid, adica gata preparat. Mi-am luat borcanele cu chestii de desert, ca mancare la borcanel nu papa. Cam atat.
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
maryion spune:
1 anisor
Rares Andrei, baietelul lui Amabella
Petra, fetita lui codritu
Daria, fetita lui doniro
Rares Cristian, baietelul lui veragvm
11 lunisoare
Ana - Daria, fetita lui iube2001
Radu, baietelul lui save
Bianca, fetita lui arsenie
LA MULTI ANI! Annaa
VARSTA DARIUS-THEODOR
www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:
Am o precizare de facut.
Piersicutzele de iunie nu vor mai fi pe lista mea de sarbatoriti deoarece au implinit deja 1 anisor luna trecuta si au trecut in randul "oamenilor mari" care sunt felicitati din an in an.
VARSTA DARIUS-THEODOR
www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
Cristina_Ioana spune:
Miti, un mare pup la fata si concediu placut!
Eliza, bine ati venit din concediu si sarumana pentru detaliile legate de avion. Deci tu ai pus siropuri, medicamente etc in cala? Nu s-au spart?
Exact ca tine ma gandeam si eu , sa iau de acasa borcanase sa imi ajunga o sapt, ca nu stiu ce mancare or avea p-acolo, sa nu sufere copilu' ....de-asta eram putin asa, ma gandeam daca imi fac stoc de borcanase in geanta de mana poate mi le confisca aia
Cristina lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
Cristina_Ioana spune:
Miti, acum am citit cu atentie, ca te intorci acas', deci concediu s-a terminat, ha? ...sunt varza, ma scuzi, abia m-am trezit !
lucians spune:
'neata la fete!
Aseara am citit tot ce era de citit si-am vrut sa scriu si io cateva randuri,dar...se facuse deja 1 si ceva.
Incep prin a-i felicita pe: Babee pt prestatia ei de mamica insarcinata,pe cei 2 dansatori "neegalabili" Razvanel si Luca ,pe Clara-scumpica cu cercelusi noi,pe Alexei care s-a distrat timp de-o luna la mare cu mamicutza ei si care-a fost un cumintel ca de obicei...si-ar mai fi de felicitat toate piersicutzele care-au crecut frumos si sanatos.
Nicolica,va dorim si noi sa aveti parte numai de bucurii la-ntoarcerea in tara,sa petreceti cum altfel n-ati putea-o face,lui Philip si tatalui lui le dorim multa sanatate si-o viata insorita plina de multa,multa iubire iar mamicii lor sa ramana la fel de mumoasa si voioasa ca si pana acu'.Era frumos ,daca era cumva posibil,sa ne fi intalnit macar pt cateva minutele,sa pupam si noi piersicoiul si sa facem cateva poze impreuna...
Hannen,sunt de acord cu fetele:ai niste fete,una si una.Sa te bucuri de ele si multa sanatate le dorim si lor.
Cristina_Ioana,ma bucur ca ne mai scrii si noua ,dar nu ma bucur ca nu ni-l arati si noua pe "barbatelu'" vostru.Ne e dor de el.Ce mai face? Ce trasnaie a mai facut? Vrem sa vedem si noi cateva poze recente,dom'le! Hai, fa posibil cumva si arata-ne! pupici
leistra,modific greseala imediat,daca n-a facut-o altcineva inaintea mea;se rezolva...
pupici tuturor!
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
geliza spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Eliza, bine ati venit din concediu si sarumana pentru detaliile legate de avion. Deci tu ai pus siropuri, medicamente etc in cala? Nu s-au spart?
nu, nu s-au spart...le-am avut pe toate intr-o gentuta de cosmetice care avea putin burete in captuseala, si in plus le-am pus in valiza printre tzoale...si sa nu-ti inchipui ca am avut putine...cred ca am avut vreo 2-3 kile
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
lucians spune:
Poze recente cu Dariuca noastra: go
Si mai sunt cateva pe care am sa le "rezolv" diseara.Sunt prospaturi de la intalneala cu Andreea-Stefania,"missy" lui misimica si Alessia Anca,comoara Anasiei
pupici
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici