PIERSICUTZE de iulie-august 2006(49)-1 anisor-LMA!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

hannen

tocmai ce am sunat la ambasada si, dupa muuuult ocupat, telefonul suna insa nu mi-a raspuns nimeni.
Revin, ca eu nu ma las...

Multe lucruri sunt trecatoare pe Pamant, la fel si eu

Mergi la inceput

Map am gasit pozicile in adresa comuna. La fel si pentru Missy.

Cu scuzele de rigoare, sper sa le fac "mai penserat", ca nu am papa gata pentru "sos+"si daca nu voi fi "servita" eu ...totul va fi Ok.
Anunt imediat ce le voi trimite in adresa comuna.

Pana atunci pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

norocuta,esti o bomboana(n-am emoticon de ala cu o bomboana pe batz)
N-ai pm activat sa-ti dau id-ul pe mess.
Stai ca trimit un mail,poate ne conversam asa

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

hannen, hai pe mail.
Te ajut cu tot ce pot, cu cea mai mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

iuhuuu! aici sunt! va citesc din umbra k nu prea mai am timp...si stiti voi cum e cu scrisul...+ k am avut probl cu calcu cateva zile si chiar vroiam sa a intreb k am vazut k ati discutat ceva legat de inchis yahoo photos, mie mi-au inchis contul de yahoo de tot nush care e faza, dar nu mai pot intra deloc nici pe mail, a mai patit cineva asa? sau ati auzit asa ceva? mi se pare cam ciudat...noroc k mai am o adresa cu numele de fata si ciudat dar pe aia pot intra...ma rog.
Norocuta, felicitari pt colaje si pt munca depusa! eu stiu ce inseamna... nu merge sa editezi pozele, eu le-am facut cu paint fiecare poza in parte si apoi am facut colajul...e munca...de aceea imi cer scuze fetelor k nu am mai reusit sa-l termin.
Revin mai spre seara k nu ma lasa "sefa"
apropo copii vostri cum mai dorm? k Timi e dezastru la capitolul somn, o pun in pat si se foieste si face crize si cate 2 ore!!!!!!!! Nu mai pot! eu aveam un copil cuminte care dormea bine, dar acum de vre-o luna nu o mai recunosc + k noaptea se trezeste de 2-3 ori pe noapte pt ceai!

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

LA MULTI ANI TUTUROR PIERSICUTZELOR SI MAMICILOR LOR CARE SE CHEFUIESC!!!!

babee,felicitari!!!! sa ai o sarcina usoara, nastere si mai usoara si un bb3 sanatos si voios!!!!!
norocutza, multumesc pt. surpriza! iti voi mai trimite ceva poze pe mail-ul comun!

noi ieri ne-am intors de la mare si inca nu ne-am dezmeticit.robi a suportat f. bine drumul, 14 ore cu mici pauze, a mai dormit, s-a mai jucat. mai greu a fost cu krisztina.
poze inca nu am descarcate, in zilele urmatoare...

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

katik

quote:
norocutza, multumesc pt. surpriza! iti voi mai trimite ceva poze pe mail-ul comun!

noi ieri ne-am intors de la mare si inca nu ne-am dezmeticit.robi a suportat f. bine drumul, 14 ore cu mici pauze, a mai dormit, s-a mai jucat. mai greu a fost cu krisztina.
poze inca nu am descarcate, in zilele urmatoare...

cu placere. Astept pozicile promise noi noute, ca imi amintesc ca m-am folosit numai de una.

Mergi la inceput

ramoon . Cumva nu ai folosit acea casuta timp de o luna? Eu am patit asa ceva cu cea de pe hotmail.

Legat de colaje, multumesc de aprecieri, dar sincer cu toata bunavointa nu am timp sa fac si personalizare si cate alte idei imi mai vin prin minte. Sper sa "rezolv" si fetele care au mai ramas in timp util, ca de exemplu azi nu am putut face mai nimic in casa.

Mergi la inceput

babee

quote:
De ceva timp bun nu mai las poze de-ale noastre sa "circule" pe internet.

De aceea am ales si eu varianta asta (prin adresa comuna).

quote:
Mi-e putin rau, pana acum nu am stiut ce sunt alea greturi, acum am si pentru celelalte sarcini

Ai grija de tine, relaxare si lamaie/portocale+rasfat, sa simta toata lumea bine.

M-ai bagat in farfuria cu melancolie. Imi amintesc ca "greata de dimineata" la mine era seara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by norocuta

ramoon . Cumva nu ai folosit acea casuta timp de o luna? Eu am patit asa ceva cu cea de pe hotmail.

Legat de colaje, multumesc de aprecieri, dar sincer cu toata bunavointa nu am timp sa fac si personalizare si cate alte idei imi mai vin prin minte. Sper sa "rezolv" si fetele care au mai ramas in timp util, ca de exemplu azi nu am putut face mai nimic in casa.

nu, aia era adresa pe care o foloseam zilnic si intram pe mess...

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput