PIERSICUTZE de iulie-august 2006(49)-1 anisor-LMA!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Babee, felicitari pt BB3, sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara!
Hannen, sanatate multa puitei! Cred ca ai tras o sperietura... Ce ciudat totusi sa-i scada asa temperatura...
Ai niste frumuseti de fete, sa fie sanatoase! Ca intrebai de confesiuni, pe prima pagina este trecut un link "Confesiunile mamicilor de piersicute", trebuie sa-mi fac timp sa trec si eu pe acolo
La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Genie si Antonia

www.dropshots.com/day.php?userid=221304&cdate=20070625" target="_blank">poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Inca ceva...
Eu pe 25 plec la soacra-mea in Germania cu avionul...Pentru cele care ati calatorit cu bebeii in avion, ziceti-mi si mie cum se procedeaza de ex, daca e cazul sa o schimb de pampers, e vreun loc pentru chestia asta? Si ai voie cu mancare de bebe in avion? Ma refer aici la borcanase, banuiesc ca laptele nu e nici o problema.

Deh, emotii de mama... A si cum ii faceti sa stea linistiti in avion? Ea care nu sta locului o clipa...Ma gandesc la fetele din Japonia, Canada...

Genie si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Gennie,saumina
In avion au la toaleta masuta de schimbat pampersu.
Cit despre papa,ar trebui sa ai voie,nu mai stiu ce reguli sunt acum cu toti descreieratii aia cu bombele lor
Depinde si de cit platesti pt. bb(%) si de linie ,unele au papa pt. bebe inclus.(iaurt,o juma de banana...)
sunt pe fuga,am papa pe foc

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Multumim frumos de felicitari, sper sa ma pot descurca bine cu 3, ca singurica sunt

Genie cu mancare din cate stiu eu iti dau voie, dar depinde cu ce companie zbori.Mie cand a fost mi-au incalzit apa pt lapte-la Phillip, sau borcanel, dar n-am avut mancare facuta de mine sa zic.Daca mergi singura te vor ajuta destul de mult stewardesele, sunt amabile cu mamicile.Cu pampers in avion n-am "patit-o" dar pe aeroport te descurci.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by hannen

Fetele,va pupez cu drag!!

Sarilla, parca (sper sa nu incurc nick-ul) ,ce confesiuni?Unde-s?Zii ,ca dureaza pina va gasesc eu
Va pup pe toate si va multumesc pt. primire si pt. laude.
Ah,cine vroia poze?Mi-am virusat laptop^ul si nu prea am poze cu mine acum(da` oricum nu le pun la vedere)
Ma duc ca-i casa vraiste!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Eu eram si cu pozele.....ca mi-au placut buclele fetitei mari si vroiam sa stiu pe cine mosteneste...
Despre Confesiuni ai primit explicatii...te astept cand ai timp..sunt si niste intrebari acolo la care, daca vrei sa raspunzi, ne-ar face placere sa te cunoastem mai bine.
Genie..cred ca si matale esti restanta...
In rest, sper ca sunteti mai bine, si nu se mai simte rau printesa ta.
A! Si multumesc celei ce a scris LMA la subiect...de cand asteptam clipa asta.....ne-am facut mari, ce mai!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Dariana ce faceti?Cum va simtiti?

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Nu am mai postat de multisor si imi pare rau, dar nu am timp mai deloc, asa ca profit de aceasta ocazie ca sa va urez:LA MULTI ANI!!!piesicutzi si piersicutze sa cresteti mari si frumosi/frumusele si destepti/destepte si sa aveti parte de tot ce este mai bun si mai frumos pe lumea asta!

Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de ieri=la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Babee ce veste frumoasa! Vei fi o mami asa:, felicitari !

Cat despre poze, jur ca am admirat-o pe Rebeca cu palarie si, in decurs de cateva ore nu am mai gasit linkul nici picata cu ceara. Astept pozele promise in adresa comuna.

Un colaj cu toate piersicutele am inteles ca a fost facut de Ramoon, ca eu de la ea am aflat de programelul asta (si pe care o salut si ). Din pacate nu permite (ori nu stiu eu) sa editezi nimic, ca ar fi fost fain sa fie personalizate.

Multe lucruri sunt trecatoare pe Pamant, la fel si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

hannen

Mai intai multa sanatate micutei tale. M-au trecut fiorii citind randurile tale. Bine ca e totul sub control!

quote:
norocuta,ce e cu bb Nour,a fandosit la papa?
Ah,ce mi-am adus aminte.Am nevoie de niste info. de la ambasada noastra din Cairo.Acum am sunat la ambasada aici pt. ca vreau sa-i fac certf. de nastere dar astia de aici nu stiu ce acte cer cei de acolo.Nu stiu cum sa fac.
Or avea pagina pe net?

Legat ce certificat pot eu sa sun la ei, te tin la curent, fia asa, fie prin email.
Eu i-am facut lui Nour de anul trecut si, imi amintesc ca mi-au zis de la inceput "de ce nu deleg pe cineva in tara ca ies mai ieftin?". Mi-a fost frica de traduceri, probleme cu numele stii tu, si l-am facut aici (aprox 1.500 Lire Egiptene), dar voi suna azi, poate s-a mai schimbat ceva.
Din cate stiu eu nu au pagina de net, au un email la care mie mi-au raspuns rapid de cate ori am avut ceva cu ei.

Nour refuza cu incapatanare sa-si foloseasca manutele, sa manace si el ca baietii mari. Bea apa din canuta cu cioc (incerc sa-l dezvat de chestii bebecesti), insa duce si el manuta sa imi impinga mana mea catre gura, altfel se enerveaza si se uita urat/tipa. I-am dat de multe ori diverse chestii de tinut/obisnuit in mana, insa Domnul "noooo", se lasa servit de mami, deschizand gurita ca un pui de cuc.
Ieri i-am data pepene rosu, dupa ce "a cerut", si pentru nu i-a placut pulpa din fruct, i-am dat numai sucul. Il sorbea la inceput intr-un mod tare haios, pana s-a prins el cum sa manance si apoi sugea lingurita "cu sonor". M-am abtinut cu greu sa nu rad in hohote de el.

Multe lucruri sunt trecatoare pe Pamant, la fel si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Norocuta nu e nevoie sa te impacientezi, eu am sters pozele cu Rebecca.De ceva timp bun nu mai las poze de-ale noastre sa "circule" pe internet.Uite ma pun acum sa trimit pozici si multumim mult.

Mi-e putin rau, pana acum nu am stiut ce sunt alea greturi, acum am si pentru celelalte sarcini

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput