PIERSICUTZE de iulie-august 2006(49)-1 anisor-LMA!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna seara!

Babee, felicitari pentru burtica! Iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos si vesel. Ce mai distractie va fi la voi in familie cand se vor juca fratiorii impreuna!

Am vazut si eu 3 fetite minunate! Sa va traiasca hannen!

Consi, e mortal Luc al tau, va distrati pe cinste cu el si multumesc ca m-a distrat si pe mine. Dar si Razvanel al lui sarilla e grozav!

Tweety, am crezut cateva secunde ca Philip si Clara au ochii la fel, dar m-am mai uitat odata indeaproape...seamana un pic. Pupam si noi fetita frumoasa cu cercei

Ce mai fac Daria si Gabitza? Noi ne pregatim sa ne apropiem un pic de voi...marti seara vom fi in Bucuresti doar scurt ca mergem la Brasov pentru trei saptamani. Vineri pe 6, il vom boteza pe Philip, vom serba primul anisor si taierea motzului plus ziua de nastere a lui tati, nascut pe 3. Sper sa fie frumos, ca am deja emotii.

Prin urmare, ne ve-ti lipsi si impartim acum imbatisari si pupicuri tuturor ce vor serba in acest interval de timp.

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Hannen bine ai revenit...ai niste papusi frumoase foc.

Raluca si pui mic si drag Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

1 anisor
Riana, fetita lui Ralu80

11 lunisoare

Maria, fetita lui Taty

VARSTA DARIUS-THEODOR

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Nicolica esti o scumpa, ca de obicei.
Pai mai, voi aveti acolo o mega petrecere.....aveti atatea de sarbatorit! Stii ce ai de facut, da? Muuulte poze si sa mananci o felie de tort si pentru noi...
Sper ca totul sa mearga conform planului..petrecere frumoasa si sa va intoarceti sanatosi!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! RIANA!
Sa fii sanatoasa si fericita! (si sa primesti cadouri frumoase azi)

www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Baaaii..stati putin ca m-a traznit!
E IULIEEEEEEE!!!! Asta inseamna ca Piersicutzele de IULIE AUGUST ...SUNT SARBATORITE!!!
Acu' sa te tii petreceri!
Pai ar trebui sa punem si noi acolo la subiect un LMA, nu? Ca a cam sosit timpul...se ocupa cineva?

Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Fetelor mamici de piersicute vreau sa urez tuturor bb lusilor LA multi ani de pe acum..
Vreau sa va spun ca imi place de voi ca ati scris aici 1 an de zile de cand au venit comorile pe lume.eu mai lenesa ,fara prea mult entuzias...scriam si eu acu 5 ani tot asa.VA multumesc ca ati avur rabdarea sa amintiti sarbatoritii in fiecare luna si tineti-o tot asa.
Despre noi ce sa va spun..imediat facem 1 an,mergem singurei,4 dinti..suntem bine,doamne Multam.In rest la al doilea copil nu mai e asa entuziasm si poate de aceea nu prea am sa scriu.Te iau treburile asa pe sus.
Oricum va dorsc spor la taclale si mai intru io pe la voi.
Monica,Daniel 5 ani jumate si Cristian aproape 1 an tucu-i sufletul!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fetele,va pupez cu drag!!
stati sa-mi revin,am avut o zi de cosmar.M-am trezit si mijlocia mea molateca statea intinsa pe canapea,se cam smiorcaia.
Cind am bagat-o in seama,fetelor era numai apaaaaaaaaaa.Efectiv tisnea din ea,curgea la vale ,pe spate,din cap,pe picioare.
Zic are febra,hai sa vad.Avea 36.1 si a inceput sa scada pina la 35.4
M-am speriat!!
Da telefoane pe ici pe colo,pina am reusit sa ma adun,sa le imbrac si sa placam s-a facut aproape 9:00.
Mindra abia se tinea in picioare.Le-am dus pe celelalte doua la cresa si noi cu Israa la spital.
La controlul de rutina nu iesi nika si ne-a dat sa facem o electrocardiograma si o echo la inima.
Am stat cu niste emotii.Toate au iesit bine,slava Domnului,dar cica nu stie de ce i-a scazut asa temp. si de ce a transpirat abundent.
Mi-a zis sa o urmaresc!

norocuta,ce e cu bb Nour,a fandosit la papa?
Ah,ce mi-am adus aminte.Am nevoie de niste info. de la ambasada noastra din Cairo.Acum am sunat la ambasada aici pt. ca vreau sa-i fac certf. de nastere dar astia de aici nu stiu ce acte cer cei de acolo.Nu stiu cum sa fac.
Or avea pagina pe net?

Sarilla, parca (sper sa nu incurc nick-ul) ,ce confesiuni?Unde-s?Zii ,ca dureaza pina va gasesc eu
Va pup pe toate si va multumesc pt. primire si pt. laude.
Ah,cine vroia poze?Mi-am virusat laptop^ul si nu prea am poze cu mine acum(da` oricum nu le pun la vedere)
Ma duc ca-i casa vraiste!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

RIANA

Maria

babee, , felicitari!!!!sa ai o sarcina usoara!
este un colaj cu toate piersicutele, ramoon l-a facut, unde esti ramoon?
tweety, , da, mi-a spus si dr sa-i dau tot tantum verde; i-am dat calma baby si e mai bine;e o dulcica Clara cu cercelusi, a durut-o?
hannen,ce frumuseti ai!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Hannen sa-ti traiasca papuselele! Doamne, ce frumoase sint!

Babee vine BB3? Felicitari!!!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput