PIERSICUTZE de iulie-august 2006(49)-1 anisor-LMA!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fetele,eu nu am mai intrat din doua motive,unul ar fi ca ,chiar pe la sf. sarcinii scriam pe aici dar eram total ignorata.Chiar ii scrisesm unei fete (nu mai stiu care) si nu i-a facut placere sa-mi raspunda.
Apoi fiindca eu am nascut doua sapt. mai tirziu decit DPN ,in sept. pe 12
Dar daca voi ma primiti,eu vin

anasia , a fost o draguta si m-a "vinat" prin cele locuri pe unde ma
Iti multumesc pt. urare ,a fost deosebit gestul tau.

norocuta,daca ma crezi habar n-am unde se opri "posta" noastra.La mine??Vin cu vesti ,acum ma chinui sa vad un film de doua zile si nu reusesc.

muuh,ce faci?Ai pus de un fratior???????
Va pup si va doresc multa sanatate la pitici si voua,bineinteles.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Hannen, la multi ani pentru ieri si, scuze pentru intarziere. M-a bucur enorm ca ai revenit si ti-am admirat printesele, dulci una si una.
Ce mare e piersicuta ta "de septembrie"! Si am vazut ca manaca singurica. Numai puturosul meu Nour, nu vrea si pace sa puna manuta pe mai nimic . Deschide gurita ca puii din cuib.

Legat de "posta"...stai ca ne revenim noi.

Multi pupici si salutari fierbinti ca la 40C nu pot fi "calde" .

Vara asta am murit de cald, stai acolo, nu veni in Egipt acum ca-i foc-la propriu. Ma gandeam ce noroc ca nu a fost asa de cald anul trecut cand eram gravida si abia respiram asa, darmite si cu temperaturi dintrastea...nasteam de la 7 luni.

Multe lucruri sunt trecatoare pe Pamant, la fel si eu

Mergi la inceput

Hannen tocmai am trimis colajele tale in adresa mamiciiulaug2006@yahoo.com

Mergi la inceput

Tweety7 am pus cateva colaje si pentru dulcica ta bebita in adresa comuna.

Daca vrei, te rog trimite alte cateva poze "pe alese" sa mai fac si alte variante.

Pupici la "cercelusi" , sa o mananci nu alta.

Cu dor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Sarilla, Miti
Norocuta multumim de aprecieri si colaje. Esti o dulceata!
hannen ai trei printese scumpe foc. Sa-ti traiasca! Astept cu nerabdare postarile tale.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Dragi mamici de piersicute noi va anuntam ca in Februarie mai asteptam un bebe si ne rugam sa fim sanatosi cu totii.Rebecca logic ca e prea mica sa isi dea seama, Phillip e foarte incantat de burtica lui mami, ca stie el ca se va face mare.

Rebecca a inceput sa mearga tinuta de manute, e topita dupa taticul ei si merge parca mai bine tinuta de el(sau mi se pare mie, ca o vad altfel), dintii aia pe care ii anuntam acum cateva saptamani se pare ca nu au spart, inca sunt acoperiti si poate ies, mananca binisor, a mai luat ceva in greutate dar nu cred c-ajunge la 10 kg pana la un an..dar e bine zic eu.Delicata asa ca fetitele....

Norocuta super frumoase colajele, o sa incerc sa trimit si eu pozici in contul comun, daca vei avea timp de ele iti multumim mult.Dar un colaj cu toate piersicutele nu s-ar putea?Intreb si eu

Sper sa mai apuc sa mai intru saptamana aceasta

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by Babee

Dragi mamici de piersicute noi va anuntam ca in Februarie mai asteptam un bebe si ne rugam sa fim sanatosi cu totii.Rebecca logic ca e prea mica sa isi dea seama, Phillip e foarte incantat de burtica lui mami, ca stie el ca se va face mare.
-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip
felicitari!!!! sa ai o sarcina usoara ! ce de mamici cu burtici avem...bravo fetelor ,eu va admir din toata inima![bis]
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Hannen iti zic si eu "bine ai revenit!" in
M-am uitat si la poze acum...sunt super frumosi copii tai..poate pui niste poze si cu voi, sa vedem cu cine seamana , mai ales de unde a luat parul ala frumos fetita cea mare.
Babee Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Sa ne tii musai la curent cu tot!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Mama, da' bate rau vantu' frunza-n dunga pe aici!
Toata lumea e la mare?
Eheee..cand eram si eu tanaraaaa......

www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Norocuta, Muuh (mai ales tu - )si celelalte fete care mai scriau la Confesiuni sunt asteptate la taclale! Nu trageti chiulul ca primiti absenta!
Iar tu, Hannen, ai o invitatie speciala, ca vreau sa te intreb ceva..

Cum a inceput totul

Mergi la inceput