PIERSICUTZE de iulie-august 2006(49)-1 anisor-LMA!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

hannen, te asteptam mai des pe la noi!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Mai intai sa va spun ca a innebunit .Am dat un mesaj mai de dimineata si vad ca nu-i pe aici.

Apoi BINE AI REVENIT Hannen!!!!! Ce mai fac cele trei printese ale tale?

Ce noutati mai ai din Japonia?

Multe lucruri sunt trecatoare pe Pamant, la fel si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Daca doriti sa ne mai vedeti, poftiti niste poze cu Luc, iar www.dropshots.com/day.php?userid=202918&cdate=20070630&ctime=055143" target="_blank">aici suntem la concurenta cu Razvan al Sarillei. De fapt draga Sarilla si noi suntem cam fricosi la mersul in picioare. Stam singuri in picioare cateva secunde, dar n-am face un pas singuri...Doamne fereste! Mai asteptam.

Lucians pup si eu fetele! Si va astept cu noutati!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Consi am crezut ca mor de ras cu dansaretzul-tzopaiciul tau ! e criminal !!! si cu butoanele alea de la premergator...eu zic ca se fa DJ

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Hei, salutare mamici dragi! Am reaparut si eu. In fiecare zi imi propun sa va scriu si niciodata nu reusesc, dar m-am hotarat in seara asta sa-mi iau revansa. Am vazut toate pozele si toate filmuletele cu piersicutele noastre. Doamne, ce au mai crescut si cat sunt de frumoase! Pentru ca cel mai recent filmulet vizionat e al iubitei de Consi (fata mea, mi-e tare dor de tine), tin neaparat sa-l felicit pe Luk pentru dansul lui cel voios si antrenant (aproape ca m-am pus si eu pe topait, urmarindu-l). Felicitari si un mare pentru puii care au implinit un anisor de viata!

Buli mi-a parut sincer rau sa citesc ca aveti din nou probleme. Doamne ajuta sa se solutioneze cat mai rapid! Sper sa nu fii nevoita sa te intorci luni la serviciu, ca sa ai cat mai mult timp la dispozitie sa te refaci.

Sa va mai povestesc despre pitica mea. Are 8 dinti: 4 sus si 4 jos. Sta in picioare nesustinuta pret de jumatate de minut. Acum cateva zile a facut singurica vreo 4 pasi maruntei. Si azi www.dropshots.com/day.php?userid=187626&cdate=20070630&cimg=3" target="_blank">ne-am pus cercei.

Noapte buna tuturor!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

hannen La Multi Ani!!! sa ne traiesti si sa te bucuri de fetele cucuiete si de sot. Nu m-am ascuns dar intru pe zapp si am putine minute de aia sunt rapida tare. Pupam
Consi Luk nu are concurenta, e bestial.
emilia cand am intrat pe yahoo photo era undeva un anunt in colt ca se inchide. Am dat click pe el si acolo scria sa imi aleg alt serviciu si am ales si eu flickr desi am cont si pe webshots. Dupa aia m-au ghidat ei ce sa fac.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by Consi

Daca doriti sa ne mai vedeti, poftiti niste poze cu Luc, iar www.dropshots.com/day.php?userid=202918&cdate=20070630&ctime=055143" target="_blank">aici suntem la concurenta cu Razvan al Sarillei. De fapt draga Sarilla si noi suntem cam fricosi la mersul in picioare. Stam singuri in picioare cateva secunde, dar n-am face un pas singuri...Doamne fereste! Mai asteptam.

Lucians pup si eu fetele! Si va astept cu noutati!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Ce maaare s-a facut flacaul...si e atat de duuulce..cum danseaza el.....eu zic sa ii punem sa faca o formatie(de striperi- ca ies bani)

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Tweety ce mai gagica mai ai si tu acolo...mami cap taiat......ii sta super cu cercei...muuulti, muuulti pupi amandurora!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Tweety super dragalasa iubita ta cu cercelusi !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

11 lunisoare

Mihai Nicolae, baietelul lui Madyn

Maria Claudia, fetita lui Annaa

Ana Maria, fetita lui Louisa

VARSTA DARIUS-THEODOR

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput