TRIBURILE (5)
Raspunsuri - Pagina 28
Bombonicaaaa spune:
Felete multam fain Deocamdata incerc sa construiesc cat pot si cat ma tin resursele .
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
DARAEL spune:
Ce provocare jocul aista !
Simt in rinichiul drept ca nu o sa mai dorm daca mai inscriu
Aveti sfaturi unde sa ma inscriu ? Am voie sa aleg continentul (vad ca multa lume este in L2, in K55...... si sunteti acelasi trib....
Gata, plec sa va urmaresc.
DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by Georgeascaquote:
Originally posted by xandrutza_76
Incearca pe asta:
http://212.48.98.87/
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Doar pe asta merge.
Dar de unde ai adresa?
Fetelor, puteti sa-mi explicati si mie avantajele unui Cont-Premium? Ca eu nu am inteles.
De pe forumul general.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
kali spune:
quote:
Originally posted by eunice78
[quote]
Si la noi in trib a fost o chestie similara. Ca sa promovezi in tribul mama trebuia sa lasi diplomatul sau unul din intemeietorii tribului sa stea sitter la tine 10 min ca sa verifice daca sunt indeplinite anumite conditii. La noi conditiile erau legate de nr trupelor defensive: puteai promova numai daca aveai min 2500 trupe de aparare astfel incat sa faci fata eventualelor atacuri. Mie nu mi s-a parut deplasat, in fond, e normal sa vrei sa ai in trib oameni pe care stii ca nu ii vei pierde la primul razboi. pe de alta parte nu mi-ar fi convenit sa las sitter pe un jucator oarecare, fara functie.
Nu ar fi mai corect sa ceara un prtsc.? Ca e tot aia. Nu stiu de ce, nu-mi "cade" deloc bine sa dau altcuiva drept absolut asupra contului meu... nu am facut-o nici in concediu, d'apai acum...
Nu stiu cum s-o numesc... simt prea dezvoltat al proprietatii... orgoliu... dar ma gandesc din ce in ce mai serios sa refuz, mai ales ca sunt atatia spioni in trib...
Mai cuget pana la sf. saptamanii...
Oana si Alexia Ioana (25.12.2005)
DARAEL spune:
Gata copii.... m-am inscris si produc “puncte” cu satul meu: DARAEL / satul lui DARAEL (506|696) / continent K65
Yupiiiii, am ajuns sa tai lemne....
DARAEL
Fericit Non-Stop
DARAEL spune:
Aloooooo.... nu cumva ma pacaleste cineva ?
Oameni buni, mi-am intins okiul vigilent si nu am gasit cum sa fac soldatei.... unde s-au ascuns soldateii mei ? Daca ma papa cineva la noapte ca nu am soldatei ?
Vreau si eu soldatei sa fac excursii in sate parasite....
DARAEL
Fericit Non-Stop
kali spune:
Nu te papa nimeni timp de 5 zile.
Soldateii ii faci in cazarma; deci fa-o intai. Am impresia ca pentru asta tre' sa ai cladirea princ. niv.3.- arunca un ochi la ajutor cladiri.
Spor!
Oana si Alexia Ioana (25.12.2005)
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
Gata copii.... m-am inscris si produc “puncte” cu satul meu: DARAEL / satul lui DARAEL (506|696) / continent K65
Yupiiiii, am ajuns sa tai lemne....
DARAEL
Fericit Non-Stop
cine sunt aliatii tai?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
DARAEL spune:
felicia74 – sincer sa fiu, nu am aliati.... desi am scris undeva ca am aliati “Gagicile de pe DC”
Oricum, datorita listei de aici, am gasit prieteni pe K65: pentru moment, Andral si liliana29s.
Sa vad in viitor si cum gasesc un trib, o gasca, ceva.... ah, nu pentru aparare, ci ca sa pot sa spun si eu: „gasca mea e cea mai tare”
Anunt pentru lista: am schimbat numele satului.... acum sunt mandrul proprietar pe „Satul utopic”; ma gasiti aici: DARAEL / Satul Utopic (506|696) / continent K65
DARAEL
Fericit Non-Stop
maru spune:
Fetelor, m-am inscris si eu de ieri
MaruVic, sat Scanteia, coordonate...na ca tre sa caut, numai un pic
(692|495) K46
sunt abia la inceput
ma ia si pe mine cineva sub aripa protectoare?
mi-au dat invitatie unii la un trib, Verone, da dupa ce am facut un pic de cercetare, n-am gasit tribul asta
Ajutor!
Doamne'ajuta!