TRIBURILE (5)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

maru - bine ai venit in gasca !

De mine (K65) esti f departe la 3 continente.... dar fetele de pe K55 sunt mai apropiate.

Ai doua solutii de bun simt: continui satul actual solitara si iti faci cunostiinte noi, inveti regulile jocului si zambesti indiferent ce se intampla....

Sau iti bagi piciorul acum la inceput, renunti la satul actual si faci repede unul nou spre sud est ca sa te "arunce" spre K65 sau langa.... eu asa banuiesc ca se va intampa, observand regulile dar stii cum este... nestiute sunt caile Domnului, deci te poti trezi intr-o situatie tot la fel de singuratica.

Succes !

Aloooo.... fetelor, unde v-ati ascuns ???

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Darael...iti dau invitatie sa intri la noi in trib...PWGN~1..acolo suntem toate fetele de pe DC, sa ma rog, majoritatea. In tribul mare adica PWGN, dar asta cu ~1 este academia tribului, ptr cei cu mai putine puncte. Dar tot la un loc suntem cu totii. Sefa sunt eu, asa ca sunteti "la adapost"

Maru te caut acum sa vad pe unde esti si daca e cineva pe langa tine, daca nu te-as sfatui sa-ti faci alt sat, si sa alegi partea de SUD-EST, acolo suntem noi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetele eu sunt incepatoare in ale Tribului si as vrea sa ma ia si pe mine,cineva sub aripa protectoare daca se poate. Mai ales ca plec in conced' si pana vin nu mai am nimic.
Ma ataca in continuu unul Ra-ul si unul Barbosa.
Acum vad ca nici nu merge sa intru in joc...
Sunt in Lumea 2,Porecla gonghy ,continentul 35.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

A fost cazut serverul iar.

Goonghy daca vrei te putem lua la noi in academie, ai langa tine pe 2 din aliatii nostri cu care eu ma inteleg bine (cei din SWAT-a)..e vb de Edeea si Ialoveni. Cred ca te pot apara in caz de ceva. Sper sa scapi de atacatori

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

madau - ms, ms !

Am primit astazi invitatia de la avian.g.silviu... dar sunteti foarte departe de mine toti... uf, m-am uitat pe harta si sunteti pe K55 la 100 ani lumina.... chiar si fata de elpower (574/627) (PWGN pe K65 ca mine) sunt la 29 de ore distanta

Intrebare: ca sa vin in trib, am voie sa cer sa ma mituiti cu o savarina, o inghetata si un piscot ? Piscotul trebuie sa fie inmuiat in sampanie, of course !

Ma duc sa construiesc ...

DARAEL
Fericit Non-Stop

Mergi la inceput

Darael...esti liber odata intrat in trib sa-i ceri lui avian sa dea invitatii celor de pe langa tine. Asa se fac vecinii. Sunteti multi noi pe acolo, e foarte posibil sa intre si ei. Sunt foarte multi pe k65, te aparam noi

Inghetata si piscotul cu sampanie sunt deja pregatite...in loc de savarina merge si o amandina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

cum imi fac sat nou? pot alege pe ce continent vreau sa fiu?

uf, sunt incepatoare, ce mai

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

cere un nou mail de activare...si cand faci satul nou fa-l in zona de sud-est..exista o optiune, ai sa gasesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

ma joc si eu de vreo saptamina. Sint pe K65, sint lora2007, satul se numeste Barrhaven. coordonatele mele sint 511/691. construiesc de zor si am fost deja atacata de 2 ori dar am scapat.

ce ma fac ca am primit mai multe invitatii de la diverse triburi dar le-am refuzat pe toate deocamdata, am zis ca ma mai gindesc. madau, ma primiti si pe mine in tribul vostru? eu nu sint prea activa, intru numai de 2-3 ori pe zi sa pun oamenii la munca dar nu am timp de chaturi sau de forumul jocului (am timp de DC dar asta e alta poveste).

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Mergi la inceput

Lorelai - eu sunt la doi pasi langa tine DARAEL / Satul utopic (506|696) K65 tribul PWGN~1

Nici eu nu sunt prea activ.... adica sunt activ, dar nu o sa spun aici tot

Pana te gandesti, te pun la prieteni... o mana intinsa nu strica niciodata.

DARAEL
Fericit Non-Stop

Mergi la inceput