TRIBURILE (5)
Raspunsuri - Pagina 27
xandrutza_76 spune:
Incearca pe asta:
http://212.48.98.87/
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
catrinik spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Incearca pe asta:
http://212.48.98.87/
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Doar pe asta merge.
Dar de unde ai adresa?
Fetelor, puteti sa-mi explicati si mie avantajele unui Cont-Premium? Ca eu nu am inteles.
kali spune:
Fetele, voua ati auzit de urmatoarea strategie?:
- se doreste a se infiinta o academie;
- pentru a se hotari cine ramane si cine nu, se desemneaza un jucator, pe care il vom lasa, pe rand, ca inlocuitor de vacanta pt. 10 min; acesta va intra in toate satele pentru a vedea daca sunt intrunite anumite conditii, cerute de trib: nr. de trupe ofensive, anumite nivele la anumite cladiri, etc.
Vi se pare corect?
Mie nu-mi suna prea bine la prima "vedere"... e ca si cum m-as lasa spionata de un membru din acelasi trib... iar pt. mine spionajul e tot declaratie de razboi, oricine ar fi "curiosul".
Oana si Alexia Ioana (25.12.2005)
Bombonicaaaa spune:
Buna fetelor !
M-am molispsit si eu de la voi cu triburile asa ca m-am pus la munca si mi-am facut si eu un satuc acum cateva zile. Astazi din cauza serverului astora am pierdut munca mea de 2 zile
Ma fetelor cum ma lipesc si eu de un trib sa nu mai fiu singura acolo? Please ajutati-ma si pe mine cu ceva sfaturi , sunt pe continentul K46 in lumea 2, porecla Neidyn ,sat Cucuietii din deal
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
rontzy spune:
buna
nici eu nu am putut intra.........
si am mai fost si atacata
am dat si eu datele complete la pagina 17....
poate ma trece si pe mine cineva pe prima pagina cu detaliile
sa vad ce mai pot salva........
http://tt.lilypie.com/Zt2Lp3.png
madau spune:
quote:
Originally posted by Bombonicaaaa
Buna fetelor !
M-am molispsit si eu de la voi cu triburile asa ca m-am pus la munca si mi-am facut si eu un satuc acum cateva zile. Astazi din cauza serverului astora am pierdut munca mea de 2 zile
Ma fetelor cum ma lipesc si eu de un trib sa nu mai fiu singura acolo? Please ajutati-ma si pe mine cu ceva sfaturi , sunt pe continentul K46 in lumea 2, porecla Neidyn ,sat Cucuietii din deal
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Ai invitatie ptr a intra la noi in trib daca vrei..de fapt academia tribului ptr ca aceea e ptr membri noi..gasesti invitatia la "rapoarte"..tribul e PWGN~1. Te asteptam
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
eunice78 spune:
quote:
Originally posted by kali
Fetele, voua ati auzit de urmatoarea strategie?:
- se doreste a se infiinta o academie;
- pentru a se hotari cine ramane si cine nu, se desemneaza un jucator, pe care il vom lasa, pe rand, ca inlocuitor de vacanta pt. 10 min; acesta va intra in toate satele pentru a vedea daca sunt intrunite anumite conditii, cerute de trib: nr. de trupe ofensive, anumite nivele la anumite cladiri, etc.
Vi se pare corect?
Mie nu-mi suna prea bine la prima "vedere"... e ca si cum m-as lasa spionata de un membru din acelasi trib... iar pt. mine spionajul e tot declaratie de razboi, oricine ar fi "curiosul".
Oana si Alexia Ioana (25.12.2005)
Si la noi in trib a fost o chestie similara. Ca sa promovezi in tribul mama trebuia sa lasi diplomatul sau unul din intemeietorii tribului sa stea sitter la tine 10 min ca sa verifice daca sunt indeplinite anumite conditii. La noi conditiile erau legate de nr trupelor defensive: puteai promova numai daca aveai min 2500 trupe de aparare astfel incat sa faci fata eventualelor atacuri. Mie nu mi s-a parut deplasat, in fond, e normal sa vrei sa ai in trib oameni pe care stii ca nu ii vei pierde la primul razboi. pe de alta parte nu mi-ar fi convenit sa las sitter pe un jucator oarecare, fara functie.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
catutza spune:
Eunice78 , inseamna ca eu voi fi prima data afara din trib daca e asa, ca nu am trupe mari ca abia am intrat in joc
Satele parasite i-si refac resursele? Ca am atacat un sat parasit azi, am luat ceva resurse, iar apoi am dat sa il atace iar si iar au adus resurse, dar mai putine.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
lilina spune:
rontzy, parca imi aduc aminte ca tu ai intrat pe forumul DC si ai spus ca joci si tu triburile...ca altfel, nu aveam de unde sa stim
bombonicaaaa, bine ai venit si Bafta
catutza, satele parasite au mine care produc resurse incontinuu...oricine isi poate trimite trupele sa adune resurse sau sa le cucereasca BAFTA
gagici, ati fost super haioase cand a picat serverul,,,,eu am fost plecata si nu am intrat 2 zile pe sate....aveam magaziile full....si nu mai conteaza daca am pierdut ceva...aproape sigur nu am pierdut nimic ca si data trecuta
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
catutza spune:
Lilina , , deci asa sta treaba...am mai trimis acum trupe ca am un sat parasit langa mine, cred ca o sa-l vizitez mai des
Unde v-ati plimbat ?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil