*** LA REDOUTE (32)***
Raspunsuri - Pagina 15
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by catutza
Comanda mea de la ora 19 e tot in curs de inregistrare
In schimb am in cos ceva ce nu-mi amintesc sa fi comandat. Asta PARURE LIT, ce inseamna???
Cata siBianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
set de pat
, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
corap spune:
cata, uite www.laredoute.fr/vente-jupe-alain-manoukian.aspx?productid=324113909&documentid=299107&categoryid=31522848&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank"> asta . bine, p-atunci era mai scumpa :))
redutez de zor 
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
leea_cv spune:
In pana mea,dupa ce am stat 3 ore cu ochii in calculator,acu nu-mi accepta cardul.
De ce la comanda anterioara a fost bun si acuma nu?
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
ella_74 spune:
lily79,
io as comanda cat mai mult odata din 2 considerente:
1. daca ai multe produse , atunci vin in colet si deci sansa sa se "piarda" e mai mica
2. platesti o singura data taxa de transport de 6 eur, fiindca in perioada asta sigur nu gasesti cod s-o scutesti; asta numai daca nu cumva gasesti un cod de cadou care sa fie , pentru tine, mai valoros decat taxa de transport si atunci faci mai multe comenzi.
, mamica de David
ella_74 spune:
leea,
delogheaza-te si incearca dupa ...s-ar putea sa mearga ; stiu ca fetele au avut problema asta.
bafta mare!
, mamica de David
madau spune:
Corap fusta aia i-am luat-o si eu nasei mele cadou. E super, mi-a placut tare mult
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Addya mai esti prin zona?![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
catutza spune:
Ella ,
multumesc mult pentru traducere
Corap , i-mi place fusta, este eleganta, dar mi-e teama ca nu nimeresc masurile.
e si comanda mea in curs de pregatire 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
corap spune:
mie mi-a venit la fix, e conforma cu masuratorile lor din tabel. imi place mult (ma gandesc sa-mi comand si pe crem :))
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
catutza spune:
La fundul [oups] meu mare nu ma risc sa iau neprobat. O bluza, camasa, tricou mai merge, dar fuste sau pantaloni nu![]()
Astept poze de la botez, sa va vedem si noi
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)

. Asta PARURE LIT, ce inseamna???