*** LA REDOUTE (32)***
Raspunsuri - Pagina 14
nushulica spune:
am mai dat o comanda
dar gata ma opresc...am avut doar lenjerie in comanda asta si un prosop
55 euro![]()
cam asta e de acum sper sa ma pot abtine ca nu prea mai am ce luat si nici bani
aissa spune:
Hai sa va pun rapid si ce am avut eu:
www.laredoute.fr/vente-le-bolero-manches-longues-en-taille-50-52.aspx?productid=324103918&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">- Bolero (bluza am avut-o la comanda trecuta)
www.laredoute.fr/vente-le-pyjama-fille.aspx?productid=324111577&documentid=299107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">-pijama pt Ale, super misto, inghetata de pe piept are niste paiete mici brodate, e un bumbac fff fin
www.laredoute.fr/vente-le-bermuda-enfant-okaou.aspx?productid=324112195&documentid=299107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">- bermuda pe alb, super!
Un blug brodat pt Ale pe care nu-l gasesc si un sutien. Dezamagirea a fost ca ama vut cana aia gradata pusa pt codul cu geanta izoterma si cana a venit sparta in 3 bucati, facuta praf, nici nu am mai venit cu ea acasa. Asta tot datorita modalitatii lor de a trimite coletele in pungi. Daca nu m-as teme ca imi stric si contul asta i-as scrie Sabinei.
Auziti, comenzile date azi va apar "en preparation"? A mea e inca in curs de inregistrare in suivi de commande si imi da emotii. E data la pranz, niciodata nu a stat atat ne-inregistrata. Or fi astia prea ocupati?
Poze
madau spune:
Aissa si eu am primit cana aia gradata tot facuta bucati

, chiar in momentul asta ma gandeam sa-i scriu Sabinei..
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
catutza spune:
Aissa , si comanda mea, data tot azi -pe seara cei drept- apare tot in curs de inregistrare.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
felicia74 spune:
Fetele, culmea, desi pachetul arata groaznic, cana era intreaga. Dar mie nu-mi place, ma asteptam sa aiba scala ptr mai multe chestii - orez, cacao... Asta e!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
vl-ad spune:
quote:
Originally posted by cin
Adina, eu lui vlad al meu i-am luat geaca marimea 94. chiar azi am primit-o (comanda din 15) as putea zice ca ii e putin mare (el are cam 90 cm inaltime) daca te ajuta ceva masuratori, spune-mi
Deci, am primit si eu colet din 15 iunie, a venit sub forma de scrisoare si sunt super multumita de produse. o pereche de pantaloni pt vlad, o geaca, un set de 3 chilotei, o bluza...si geanta izoterma de care m-am indragostit. acuma nu stiu si cat de buna e
Vlad are acum 99-100 cm si de aceea sunt in cumpana.Din cate stiu eu 102 este pt 4 ani.
Te-as ruga cand ai timp sa o masori de la umeri pana jos si manecile.
Ce culoare ai luat?Corespund culorile cu pozele?
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
catutza spune:
Comanda mea de la ora 19 e tot in curs de inregistrare 
In schimb am in cos ceva ce nu-mi amintesc sa fi comandat
. Asta PARURE LIT, ce inseamna???
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
addya spune:
mey sunt ofticata!
cand redutam shi eu mai cu spor iar au inceput sa nu se mai incarce paginile sau sa-mi apara aia cu desole...
ce naiba, iar stau 1000 de ani sa bag 3 dude in cos???
ma duc sa sap...
poop!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Lilly79 spune:
M-am molipsit si eu de la voi ![]()
Am stat aproape 2 ore si-am sapat. La un moment dat se incarcau paginile f greu incat mi-a venit sa renunt.
Pana la urma am plasat o comanda de vreo 32 euro (o fusta, pantaloni si niste tricouri/maieuri). Mai vroiam si niste sandale si-o rochie, dar pana sa plasez comanda, au fost epuizate. Eu zic ca pt prima mea comanda de hainute pe internet e o suma suficient de mare. Nu trebuie sa incep cu sume mari, nu? ![]()
Eu sper ca am nimerit marimea si ca produsele is ok.
Dupa ce soseste pachetelul va anunt ce parere am de produse.
Happy shopping.![]()