*** LA REDOUTE (32)***
Raspunsuri - Pagina 13
felicia74 spune:
Gata, am luat coletul
Sunt extrem de multumita de tricourile pentru Ili (unele insa sunt maaari, cred ca ii vin la anul
) si de fusta www.laredoute.fr/vente-jupon-couleurs-d-ete.aspx?productid=324114245&documentid=299107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">aceasta , e preferata mea, abia astept s-o spal si s-o port.
Am mai luat niste tricouri cu bufnite (sunt total indragostita de ele
).
In schimb, am luat niste www.laredoute.fr/vente-le-pantacourt.aspx?productid=324065062&documentid=321407&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">pantaloni roz urati rau si din material gros, of, cred ca-i duc la tara.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
denisabia spune:
felicia74 cam pana unde iti ajunge fusta de lunga?M-ar bate si pe mine gandul s-o iai , dar am 1.60 si ceva si nu vreau sa-mi ajunga pana in pamant.
Fetele eu tanjesc dupa rochita asta , dar culoarea care a ramas e neredusa , credeti ca merita banii?
http://www.laredoute.fr/vente-la-robe-imprimee.aspx?categoryid=30125991&productid=324112999&documentid=299107
felicia74 spune:
denisa cam o palma peste genunchi. Vezi ca scrie lungimea - 55 cm.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
quote:
Originally posted by denisabia
felicia74 cam pana unde iti ajunge fusta de lunga?M-ar bate si pe mine gandul s-o iai , dar am 1.60 si ceva si nu vreau sa-mi ajunga pana in pamant.
Fetele eu tanjesc dupa rochita asta , dar culoarea care a ramas e neredusa , credeti ca merita banii?
http://www.laredoute.fr/vente-la-robe-imprimee.aspx?categoryid=30125991&productid=324112999&documentid=299107
http://community.webshots.com/user/denisabia
Parerea mea e ca nu. Noi am luat deja teapa cu fusta/rochia aia cu floricele mov e oribila...mi-e teama ca si asta face parte din aceeasi categorie.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Eforie
catutza spune:
Corap , ce fusta ti-ai luat pentru botez
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
denisabia spune:
Multumesc fetele!Cred ca renunt la ambele , dar am gasit altele sper ca pana maine sa nu dispara si astea ca asa ma enerveaza.
Jasmine spune:
am ajuns acasa si am gasit inca un aviz,presupun ca e pt comanda din 15 sau 16 iunie.
Voua va goleste cosul daca inchideti site-ul?Cand am plecat de la birou aveam 16 articole in cos,acum am ajuns acasa si cosul meu e goool!Fir-ar sa fie!
Intrebare : acum in perioada soldurilor nu merge nici un cod de FDP=0,corect?Orice comanda inseamna FDP=6 euro?Si nu putem folosi decat coduri pt cadouri?
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
am ajuns acasa si am gasit inca un aviz,presupun ca e pt comanda din 15 sau 16 iunie.
Intrebare : acum in perioada soldurilor nu merge nici un cod de FDP=0,corect?Orice comanda inseamna FDP=6 euro?Si nu putem folosi decat coduri pt cadouri?
Da.
nushulica spune:
fetele eu nu inteleg cum comandati voi lenjerii de pat??se potrivesc fetele de perna??si la lenjeria care a luat-o mada eu nu vad cersaf mare de 1.80x2.20 cum imi trebe mie
mada tu ce dimensiune ai luat?
edit : mada m-am lamurit![]()