*** LA REDOUTE (32)***
Raspunsuri - Pagina 16
madau spune:
Inainte de culcare..sa va arat si adidasii pe care i-am avut in coletul de ieri
http://www.laredoute.fr/vente-rythm-lace-lo-de-nike.aspx?productid=324098213&documentid=299107&categoryid=22911858&single=&hasnext=1&hasprev=1 - pe alb, sunt SUPER, usori, din piele, sunt tare incantata de ei
Plus cana masura, facuta bucati
, plus cadou feonul cu 5 accesorii (2 cleme de par, o perie rotunda, o perie plata si un pieptan). Misto si acesta..gratis merita din plin. O sa va pun si poza cu el
Fug la nani, maine am o zi plina, spor la shopping!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ella_74 spune:
madau,
codul "vous" care da set de genti la care genti se refera?
la alea rosii sau la alea verzi puturoase?
ca l-am pus si io acum si macar sa stiu ce-mi vine.
, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
addya spune:
hop shi eu!
ella, gentile verzi nu-s puturoase deloc, sunt chiar ok!
in setul rosu e si una maro mica, puturoasa ![]()
hai k infipsei si eu 2 comenzi de cca 100 euroi, sunt incantata k mi-am gasit costum de baie.
bey, voi sapati si la soldurile...de la solduri?
adik aici, la soldes monstres http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines.aspx?categoryid=23107224
k m-am tavalit de placere ca mi-am luat cu 5 eur costum de baie 2 piese si 11 eur intreg, plus super papuci sotz cu 8 eur 
oricum, puteam sa incropesc de mai multe comenzi pt mai multe cadouri dar parca prefer colete mai voluminoase.
poop u all!!!
ps: pt mica publicitate: adidasi REEBOK negru/oranj, nr 20, merg si la fetite, piele, superbi,20 eur. i-am tinut pana nu-i mai vin lui fi-miu. nu mai sunt pe sit, pot sa fac o poza pt doritori.
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
ella_74 spune:
addya,
am gentile verzi, io am fost prima care le-am primit, ca am trimis si poze atunci cu ele, da' la mine miroseau urat chiar si dupa ce le-am spalat...
da' nu sunt lamurita cu lot de bagages, ce sunt?
, mamica de David
ella_74 spune:
hai ca am reusit si io sa dau comanda cu cos maxim...sper sa vina colet.
noapte buna!
, mamica de David
aissa spune:
Hai ca n-am dormit azi-noapte de grija...Ma temeam ca daca intarzie inregistrarea sa nu cumva sa nu mai fie disponibil ce am comandat. Acum e en preparation. 
Cu cana aia v-am zis, i-as scrie Sabinei dar e pe contul "bun" si matem sa ii pun "pete".
Edit: 14 produse din care 4 de incaltaminte + set vesela prune vine colet sper....nu?
Poze
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by madau
Inainte de culcare..sa va arat si adidasii pe care i-am avut in coletul de ieri
http://www.laredoute.fr/vente-rythm-lace-lo-de-nike.aspx?productid=324098213&documentid=299107&categoryid=22911858&single=&hasnext=1&hasprev=1 - pe alb, sunt SUPER, usori, din piele, sunt tare incantata de ei
Mama,ce misto,de cand sunt si eu cu ochii pe ei,dar mi-e teama sa-i comand sa nu-mi trimita cine stie ce uratenii in loc!
Au avut si pe roz la 40 de euro,dar tot din acelasi motiv n-am avut curaj!
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by aissa
Hai ca n-am dormit azi-noapte de grija...Ma temeam ca daca intarzie inregistrarea sa nu cumva sa nu mai fie disponibil ce am comandat. Acum e en preparation.
Cu cana aia v-am zis, i-as scrie Sabinei dar e pe contul "bun" si matem sa ii pun "pete".
Edit: 14 produse din care 4 de incaltaminte + set vesela prune vine colet sper....nu?
Poze
hai ca esti tare!Eu am dormit bustean,desi mai dadusem aseara o comanda mica si eram cu gandul la ea.Eu as zice sa o lasi naibii de cana,asta e,macar ai avut FDP=0.N-are rost sa o zgandari iar pe Sabine,daca zici ca e totul OK cu contul asta.Parerea mea.
Ella,codul "vous" da cadou setul de genti roz cu floricica maro.
Fetele,ati vazut asta?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6438474&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=12&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
mi se pare super pretul.
aissa spune:
Jasmine nu ii scriu, da-o incolo de cana. Asa m-am gandit si eu. Ma oftic ca eu chiar aveam nevoie de una si impacam si capra si varza. Bine ca e ok cu restul.
Chestia aia e un suport inteleg, care iti transforma laptopul in calculator de birou. N-am laptop...asa ca nu imi dau seama de utilitatea produsului asa ca de pret nici vorba sa imi dau cu parerea.
Poze
miki68 spune:
Buna dimineata fetele! Iote eu imi dau cu parerea de notebook ca nu-i bun. De ce? Pentru ca de obicei LR nu livreaza in strainatate chestii de astea electrice/electronice
. Probabil pentru ca ar ajunge la fel de intregi ca si canile voastre gradate.
cristina d.