*** LA REDOUTE (32)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am nevoie de ajutor:
am vazut ca ati comandat lenjerii de pat. vreau si eu dar habar n-am ce sa comand, nu stiu cum se numesc in franceza. eu as vrea 2 perne, cearceaf si plic pt. pilota, daca este asa ceva.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
Madau tu cate perechi de adidasi ai, mama? Ca numai de pe LR parca ai luat vreo 3 perechi.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

cred ca m-am linistit cu lenjeriile de pe site.
au numai perne patrate, ori eu am dintr-alea inguste, 40/80. ati vazut si dintr-astea?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Neata! Am luat si eu azi dimineata doua colete - comenzile din 15 si 20 - asta din 20 abia sosise. Toate f. misto, inclusiv cadourile: foenul cu accesorii si serviciul pentru desert, maine dau si poze cu cadourile, daca nu da altcineva pana atunci.
Am primit si comanda de parfumuri de la strawberry care a sosit nesperat de repede, cu asta am avut ceva emotii ca m-a luat tipa de la vama la intrebari dar eu am tinut-o pe-a mea ca e cadou de la prietena mea din State si pana la urma n-am platit vama. Cica de ce nu apare numele ei ci numele unei firme.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by croco21
Am primit si comanda de parfumuri de la strawberry care a sosit nesperat de repede, cu asta am avut ceva emotii ca m-a luat tipa de la vama la intrebari dar eu am tinut-o pe-a mea ca e cadou de la prietena mea din State si pana la urma n-am platit vama. Cica de ce nu apare numele ei ci numele unei firme.

Croco

Croco, next time spune-i vamesei ca in tarile civilizate cadourile se achita la firma, iar firma se ocupa de trimiterea lui la destinatarul cadoului.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

croco de la ce OP l-ai luat? Cel de la ghencea? ca eu n-am avut nicio problema, m-a intrebat ce am, s-a uitat in colet si cand nu a vazut chitanta, nu a zis nimic.
Insa stia de strawberry, ca peste o saptamana cand am ridicat rujul (oferit gratuit ptr noii clienti) m-a intrebat "a, v-a venit cadoul, nu?"
Apoi m-a marturisit ca si ea stie de site

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu is foarte suparata. Ieri am pus in cos cizmele astea http://www.laredoute.fr/vente-les-bottes-marion-hanania.aspx?productid=324102453&documentid=321407&categoryid=32411661&single=true&hasnext=1&hasprev=0 urmand ca azi sa mai incarc cosul si sa comand, iar azi ia-le de unde nu's. Consolati-maaaa !

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Ella sarumina de sfat.Da tot nu-mi accepta cardul.Zice "Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse".Mai am vreo varianta???
Miki ce consolare mai mare decit ca ,uite ,mie nu vor sa-mi ia banii de pe card,dupa ce-am scobit pe site-ul lor 2 zile
Jasmine e misto suportul ala de laptop.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

quote:
Originally posted by miki68

Eu is foarte suparata. Ieri am pus in cos cizmele astea http://www.laredoute.fr/vente-les-bottes-marion-hanania.aspx?productid=324102453&documentid=321407&categoryid=32411661&single=true&hasnext=1&hasprev=0 urmand ca azi sa mai incarc cosul si sa comand, iar azi ia-le de unde nu's. Consolati-maaaa !
cristina d.

Si eu le am in cos, dar pe culoarea deschisa, ca nu aveau masura mea taupe de la inceput. Ma duc la 12 la banca sa alimentez cardul si sper cind ma intorc sa le mai gasesc, atit cizmele cit si celelalte vreo 30 de produse pe care mi le-am pus in cos.

Aseara mi-a venit si aviz, deci m-am mai linistit, ma duc azi sa ridic prosoapele de plaja de la posta si pot sa plec linistita miine la mare. Dar mai intii sa bag niste comenzi cu soldurile astea nesimtite, ca sa ma simt bine in vacanta cu gindul ca la intoarcere ma asteapta avizele ciorchine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

hai k sunt shi eu berbeaca, am dat ieri 2 comenzi shi in loc sa bag cadou foehn si geanta izoterma am bagat foehn de 2 ori (am 2 conturi...fara probleme)
neah, aku TREBUIE sa mai dau o comanda mica, nu?
ia ziceti-mi voi mie, comanda mimima acceptata se pune cu tot cu taxa, nu? adik de ex 6 eur produse + 4-5 eur expeditia + aia 10% total cca 12 eur imi iau banii de pe card? sau sa mai infig ceva asa de amorul artei?

daca nu, DAU LA SCHIMB FOEHN PE GEANTA IZO !!!

poop!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput